PSN leállás - sajtótájékoztatót tart Kaz Hirai

  • Írta: InGen
  • 2011. április 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Az elmúlt hét valószínűleg az egyik legbrutálisabb időszak volt, amit a PlayStation-részlegnek, illetve az egész Sonynak át kellett élnie. A PlayStation Network feltörésével kapcsolatos dolgok tisztázására holnap sajtótájékoztatót tart a PS-márka nagyfőnöke, Kaz Hirai.

Tekintve, hogy az elmúlt héten szinte minden nap híreztünk róla, valószínűleg senki nem most hall először a PlayStation Network feltöréséről és a hálózat leállásáról. Ha mégis, akkor fojesz összefoglalójából mindent megtudhatsz a témával kapcsolatban. A PSN hacket egyébként brutálisan felkapták a játéksajtón kívül a "hétköznapi" újságok is, s lassan már az internet történetének egyik legkomolyabb biztonsági kudarcaként tartják számon az eseményt.


Nem csak, hogy a PSN-felhasználók személyes adatai is a hackerek kezére jutottak, de valószínűleg a bankkártya-adatok sem voltak teljes biztonságban. Az egésszel kapcsolatban a holnapi napon japán idő szerint délután 2 órakor tart egy átfogó sajtótájékoztatót a PlayStation-nagyfőnök Kaz Hirai. Ebből valószínűleg megtudunk minden részletet a biztonsági kérdésekkel kapcsolatban, valamint ki fog derülni, hogy mikor és milyen formában indul majd újra a rendszer.

28.
28.
Apostol360
#27: Szerintem többen megfizetnék....a konzolosok nem olyanok mint a pc-sek :D egyszerűen megszokják azt amilyük van és utána nem akarnak váltani én is így vagyok a boxal...azért nem veszek se ps3at és nem is nagyon akarok venni pc-t se...sztem nagyon sokan megmaradnának a jó öreg ps3muknál...
27.
27.
zola2000
#26: a fele sem maradna.
26.
26.
Apostol360
#25: ha a felhasználok háromnegyede marad és fizet kb évi 8500at (annyi a live) akk bőven jól jár a sony...
25.
25.
Shooter89
#23: Ha fizetős lesz nagyon sok embert elvesztenének és szerintem ezt ezek után nem akarják már így is szarban vannak !! A játékosok hozzák nekik a lóvét és ha elvesztenek jó pár network függőt akkor biz a lóvénak is annyi!!
24.
24.
Shooter89
#21: Itt a komoly probléma az lesz mikor mindenki megtudja hogy újraindult a network és az a jó pár millió felhasználó egyszerre akar majd belépni szerintem ezzel nagy gondok lesznek!!
23.
23.
rapapa
#21: Az biztos, hogy nem olcsó, épp ezért gyanítom, még ebben az évben havi előfizetési díja lesz a psn-ek (is)
22.
22.
Jinbobo
Ezeket a hackereket a Sony remélem nagyon megkínozza! Lekötözni kezük, lábuk, fejükre fülhallgató, oszt Balázs Pali---------had szóljon!
Remélem készítenek a közeljövőben olyan game-t ahol hackereket kell likvidálni.
Olyan gta-hoz hasonló game lenne, ahol egy radar segítségével kéne kézre keríteni őket Nico bácsival...
21.
21.
XDannyL
#20: Ha elkezdi komolyan venni akkor meg az lesz a baj... Csomó idő elmegy a biztonsági lépésekre pl egy játék telepítésénél. Aztán nagyon nincs kedve az embernek hetente új update-et felrakni a kalózok miatt és nem mellesleg magának a Sony-nak is nagyon sokba kerülne. Senkinek sem érné meg...
20.
20.
rapapa
Remélhetőleg a balfax sony elkezdi komolyan venni a biztonságot, tűzfalakat, egyebeket!
19.
19.
zola2000
Szerintem az ember gondolja meg hogy hány helyen van megadva a bankkártyaadata, nekem pl megvan a paypalon, a google checkouton, a nintendo wfcn és az xbox liveon, meg asszem a steamen is...
18.
18.
Playstation3_GameR
Végre valami bíztató.

Az angol psn oldalon kint van, hogy mely szolgáltatások lesznek elsőként visszakapcsolva (netes játék, account management, chat, pshome, stb.) plusz természetesen ingyenes tartalmakkal akarják kiengesztelni a felhasználókat. Minden psn felhasználó kap 30 nap ingyen psn plus használatot, akinek jelenleg is van psn plus előfizetése, az elvileg 30 nappal tovább használhatja azt.
17.
17.
XDannyL
Az semmi jót nem jelent ha sajtótájékoztatót kell tartani :S
14.
14.
NECROSMOKE
Kiváncsi leszek,hogy Kaz bácsi majd mi újjat tud mutatni?
12.
12.
klemid
Szerintem kb. annyi lesz, hogy elmondja amit már tudunk.
10.
10.
#3: Nem hiszem, hogy ők (a Sony) elkúrták volna, minden rendszer idővel feltörhető!
9.
9.
Raidermeister
#8 hát akkor Justin Bieber-t nekik
8.
8.
robi009
hackerenkek ilyen külön börtön kéne ahol beültetik őket vmi székbe és egésznap ilyen összevágott videókat kéne nekik mutogatni amig kinem folyik a nyáluk :D persze csak az emberi határokon belül
7.
7.
Skyer
#3: Aztán megostromolják a dühös népek a sony székházat? :D
5.
5.
Motig
#4: mert azt nem lehet úgy csak vissza kapcsolni hogy csak x országokba menjen
4.
4.
tundra
Amelyik országban nincs Store ott miért nem kapcsolják vissza? Tőlünk tuti nem loptak kártyaadatokat :D
3.
3.
Mortis
"Emberek, elk*rtuk" Valami ilyesmi kaliberű magyarázkodásra számítok.
2.
2.
Apostol360
Ez már téll durván faszság...erre nem lehet mást mondani! Ha jól saccolom akk nálunk 6 óra lesz..remélem mire a gépe elé mászok már ki lesz posztolva :)
1.
1.
PcSanyko
Most végre megérte a sok embernek a PS 3-at választani! :D Jó szemetek ezek a "hackerek"...Igazából ha bele piszkálnak másnak a pénzébe akkor ez már rablás....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...