PS3-ra és Xbox 360-ra is lesz uDraw tablet

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 4.
  • Hardver
Link másolása
A THQ megerősítette, hogy az eddig csupán Wii-exkluzívként ismert tabletperiféria és a hozzá tartozó játékok PlayStaton 3-on és Xbox 360-on is megjelennek az év folyamán. A uDraw egyfajta rajztábla-kiegészítő, melybe beleilleszthetjük a kontrollert - eddig nem nagyon kapkodtak utána a Nintendo-tulajok.

A uDrawot olyan, kicsit sekélyes játékokban hasznosíthatuk Wii-n, mint a Pictionary - jár hozzá egy ceruza is, mellyel rajzolhatunk a kezelőfelületre, a kapott ábra pedig visszaköszön a képernyőkön, melyet el is menthetünk vagy ki is nyomtathatunk. Az áprilisban megjelent Spongebob Squigglepantsban saját karaktert is rajzolhattunk a tablet segítségével, kiszínezhettük és Spongyabob helyett a kreálmányunkkal is végigtolhattuk a játékot. A profik például műalkotások létrehozására is hasznosíthatják.

Mint az olvasható, elsősorban gyermekeknek szánt kiegészítő ez - nem tudunk olyan esetről, hogy egy hardcore játék alatt hasznosítható volna. Ha nem tetszik Soap a Call of Dutyban, nosza rajzoljunk magunknak új bakát!

Tavaly karácsonykor a uDraw szolid sikereket ért el piacon, a 2012-es üzleti évben a THQ már 1.7 millió egységet szeretne leszállítani a boltokba, s ehhez hozzájárulhat az a tény is, hogy a periféria hamarosan Xbox 360-on és PS3-on is elérhetővé válik. Erre már hallottunk utalásokat korábban, miszerint a cég "nem veti el" annak lehetőségét, hogy a uDraw más platformokon is tiszteletét tegye - nosza, íme a megerősítés.

A uDraw X360 és PS-kompatibilis verziója minden jel szerint az év végi ünnepi szezonban kerül a boltokba, vélhetőleg a Wii-s változatéhoz hasonló árcímkével. Kishazánkban 19 ezer forint környékén vágják hozzánk.

12.
12.
Mortis
Művészeti egyetemeken jó hasznát vennék, de ha kisgyereknek kellene venni, akkor én maradnék a régi megoldásnál. :)
11.
11.
Cooper911
Kiscsajoknak jó lehet ez, legalább nem firkálják tele a falat :D
Cryon phisics deluxot adhatnák hozzá alapba...
10.
10.
#9: Hehe ezzel én is így vagyok, régen Serious Sam, Red Faction, ET: valami modern mod volt...most meg szerintem ultra béna lennék egérrel+klaviatúrával :D
9.
9.
Apostol360
#7: én a konzolt csak a hardcore FPS miatt tartom(meg néhány több joyos gameért) :D... múltkor próbáltam pc-n lődözni(régen hatalmas cs 1.6 mester voltam) hall hááát ......lassan már az ikonokra is nehéz kattintani
:D...
8.
8.
Split
Kell a halálnak ez a cucc. Nekem normális tablet kell pc-re, nem pedig játék. Azért szóltam hozzá a cikkhez, mert tablettel (is) foglalkozik, de örülök, hogy felfedezted a kommentemben az értelmet.
7.
7.
#6: Drága de kicsit komolyabb mint egy ilyen wiis ökörködés...úgyh ne rinyáljon! :D
3.
3.
Split
Nemhogy PC-re adnának ki valami olcsó LCD-s tabletet már. Wacom megfizethetetlenül drága (annak, aki nem ebből él, hanem csak szórakozásra kell neki)
2.
2.
khoaxx
Nade hetkoznapi ember szorakozasra hasznalja a konzolt, es arra is van eza kutyu.
1.
1.
ResidentGabor
Ha néztétek a linket, nem semmi hogyan rajzol vele a grafikus, hétköznapi ember cseszheti, de ők ki tudják használni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...