Nem kapkodják el az új Assassin's Creedet

  • Írta: InGen
  • 2011. május 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Ahogy előzőleg az Assassin's Creed: Brotherhood kapcsán is felmerült, úgy a Revelationsszel kapcsolatban is sokan kérdezik a Ubisoftot azzal kapcsolatban, hogy az egyéves fejlesztési idő nem lesz-e kevés egy ilyen címnek. Mint korábban, a cég ezúttal is szívesen válaszol.

A témával kapcsolatban Alexandre Amancio, az Assassin's Creed kreatív igazgatója nyilatkozott, aki a következőt mondta: "Maga a gyártási folyamat ténylegesen csak egy évet vesz igénybe, de nem szabad elfelejteni, hogy az egészet már jó előre megterveztük. Nem úgy készül, hogy 100 ember a nap 24 órájában dolgozik rajta, hanem ez egy hatalmas együttműködés több stúdiónk között."


Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Revelations alcímen futó új Assassin's Creed-játékon a Ubisoft hat stúdiója, így a Ubisoft Toronto, Québec, Bukarest, Annecy, Singapore és a Massive is dolgozik. Mindegyik csapat másban a legjobb, s az egész munkát Amancio barátunk hangolja össze, ő gondoskodik róla, hogy a végeredmény legalább 90 százalékos értékeléseket kapjon.

S alcím miért Revelations? Nos, a kreatív igazgató elmondása szerint ez pont azt jelenti, amit gondolunk: ebben a részben rengeteg kérdésünkre választ fogunk kapni, így arra is, hogy miért ilyen fontos Altair és Ezio szerepe a történetben, s mindehhez hogyan kapcsolódik Desmond.

51.
51.
sherex
#16: ott a pont
helyesírás 5* szép volt
49.
49.
Hardy
Baromira várom ezt a játékot, sztem mikor kijön kipukkadásig fogom nyomatni.
48.
48.
Adamknight
#47: Ja most nézem, hogy supplies-ra gondoltál. Akkor felejtsd el. Biztos nem erre gondoltál. Jobb lesz, ha megtanulok szöveget értelmezni első olvasás után XD.Bár szeretek könyveket olvasni, szóval nem tudom, hogy hogy érthettem ennyire félre :D. Na mindegy...
43.
43.
Shadowkill
#42: A 2 sztorija pedig semmi lesz a Revelationshoz képest :D
42.
42.
Necreon
A Brotherhood-ra is azt mondták hogy nem lett összecsapott, a kritikusok az egekbe magasztalták. Pedig a "3x akkora város mint amit eddig valaha láttunk" az egy ugyanakkora város mellé 2 városnyi mezővel, a sztori egy erőltetett nulla a 2-höz képest. Egyetértek a fejlesztőkkel abban, hogy ha már kész a multi és olyan jó amilyen, akkor nem érdemes várni vele még 1 vagy netalán 2 évet, de a fentiek attól még igazak.
40.
40.
lukaka
Nekem meg van a Broterhood (kijátszottam) de csak most hallom ,hogy a fegyvereknél van ejtőernyő ,ezt hol lehet megnyitni?
38.
38.
kebi90
Az Assassin's Creed 2 után majd ki ugrottam a bőrömből és epekedve vártam a PC-s megjelenését a Brotherhoodnak, valahogy most is így fogok tenni. Eddig még nem csalódtam a játéksorozatban, remélem most sem fogunk. :)
36.
36.
SL89
En szemely szerint ezzel a Fanboy dumaval nem ertek egyet. Az teny hogy vannak fanatikusok akik egy jo resz utan se nem latnak se nem hallanak. Mikor megjelent a F.E.A.R. nekem az volt a kedvenc jatekom, annal jobbat nekem senkisem tudott volna mondani es a fel kezem odaadtam volna h a jatek befejeztevel jatszodhassak a masodik reszevel. De mikor megjelent es jatszodtam vele masfel orat egyaltalan nem tetszedt es ezt az uj reszet sem varom mert nagyon keves koze van az elso reszhez. Ugy h az nagyon hatar eset mikor valaki annyira fanatikus hogy nem veszi eszre hogy szar az a jatek. Viszont az AC egyik reszenel sem ereztem ilyesmit, sot reszrol reszre egyre jobban tetszik es egyre jobban varom a folytatast. Mar csak a PC-men kell par ujitas h jol is menjen :)
34.
34.
Józsi_Doe
Az AC A legminőségibb videojáték brand manapság.
31.
31.
drakecsaj
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az új részből.
Na meg ez az új assassin szerelés döbbenetesen jó! Imádom!
30.
30.
IceColdKillah
Én idáig csak az AC1-el, és a 2-vel játszottam. És a következő AC amivel játszani fogok, az a 3 lesz. Valahogy túlbonyolítottnak tűnt a története, ezért sem akarom teljesen megérteni. Lehet hogy gizda lesz meg minden, de szerintem az Ubisoft az AC-vel igen kemény fába vágta a fejszéjét: egy ilyen franchise-nál a rajongók elvárják hogy a minőség a legkisebb mértékben se csökkenjen.

Hogyha sikerül úgy alakítani a történetet, hogy a Revelations kitölt minden apró repedést, és még az AC3 történetét is méltó képen bevezeti, akkor az eddig nem látott magasságokba repíti a kiadót!
Remélem sikerül nekik! :)
29.
29.
Inmediasress
#4 Mondjuk maga a véleménnyel egyetértek mert mindig így van csak az AC nál még ezt eddig nem láthattuk mert az előző részek, hát az első rész kivételével egész jók voltak. De maga a fanboy dolog így van, legjobb példa lesz majd szerintem erre ha a Blizz kiadja a Diabló 3 amitől szerintem már van jobb hack&slash (tudom most ezért meg is fognak kövezni) és lesznek is még de a Blizz név úgy is eladja hisz van vagy 10 milla erősen fanatikus rajongójuk.
28.
28.
Hubert Cumberdale
Azért kicsit kétértelmű a cím.
27.
27.
LtGlove
#4: Trollok a WOW-ban vannak. Játsszál azzal.
26.
26.
bsg09
#18: Ez a markating lényege. A kétkedő embereket is meg kell győzni arról, hogy az új rókabőr, nem is rókabőr lesz :)
25.
25.
bsg09
#11: Ez könnyen változhat.
24.
24.
Griffin
#17: Apró simítás = pár új fegyver, ruha, eszköz stb.
Ehhez képest ACB-ben mindezek mellett ott van a csapat szervezésének lehetősége, akik még segítenek is a harcokban, ezzel megváltoztatva (szerintem) a harcok hangulatát. Sőt már Ezio magában is sokkal gördülékenyebben vagdossa le az őröket mint korábban. Trainer mode is újdonság, ahogy az is hogy Desmonddal egyre többet kell menni. Folytassam?
Ahogy azt már mondtadm sok mindent lehet mondani AC-kra, de azt hogy szarok nem. Hozzácsapnám ehhez a rókabőr kifejezést is. Biztos jó játékkal játszottál?
23.
23.
kebi90
Zsír lesz és kész, az első részétől szerintem csak jobb és jobb lesz, kivéve ha nem :)
22.
22.
steve 18
#21: és ezzel nem azt mondom, hogy szar volt bármejik rész is, mert én az összes részen tulkaptam!! :D
21.
21.
steve 18
A brotherhoodnál már csak jobb lehet!!!!
20.
20.
Adamknight
#19: Ja most nézem, hogy nem működik a YouTube. Valami baj lehet a serverrel... Másnak is hasonló gondja van?
19.
19.
Adamknight
#16: "Egyébként az,hogy már a játék elején(mikor berendezkedünk Desmondékkal Montereggioniban)ott van az ''öreg'' Ezio,már azt jelentette hogy már akkor tudták mit fognak csinálni a Revelationsban." Na ja. Pont ezt írtam én is egy korábbi AC hírnél. Egyébként itt a link akit esetleg érdekel, hogy Desmond pontosan hogyan pillantotta meg az öreg Eziot.
http://www.youtube.com/watch?v=FeN6epZ6G9c&feature=relmfu Tekerjetek 9.45-re. Onnantól kezdődik.
18.
18.
mdr88
#4: Most komolyan a mondandód ezen részét : "Befutott a sorozat mostmár szarunk rá az egészre azt csinálunk amit akarunk ugyis megveszitek ha szar is." melyik bekezdésből szűrted le???

#17: Végül is ha nem vesszük újdonságnak, hogy csapatot szervezel akkor valóban csak "apró" újítások voltak benne.

Én talán az elsők között mondtam, hogy kapunk egy újabb rókabőrt, de mivel ez egy igencsak értékelhető fejezete lesz Desmond barátunk flesheléseinek :) (mivel a Gameinformer hasábjairól elég sok dolog kiderül) már úgy vagyok vele, hogy nagyon is helyes hogy megcsinálják... így nem kell majd az AC3 előtt fél órás videókat nézni "Mi törttént eddig" címmel :D
17.
17.
DzsungelCsirke
#11: Azért óvatosan a szavakkal, elég rondán fogalmazta meg, de akkor is arról van szó hogy a Brotherhood egy tipikusan filler epizód volt, ami nem nyújtott újdonságot pár apró simításon kívül. Na már most ebből kapunk még egyet, ami már akkor is rókabőr szagú ha az remekül sikerül mint az eddigi összes AC játék.
16.
16.
Shadowkill
A Brotherhoodban iszonyú mennyiségű újitás volt,csomó nem tűnt fel embereknek,arra fogadni mernék.
Egyébként az,hogy már a játék elején(mikor berendezkedünk Desmondékkal Montereggioniban)ott van az ''öreg'' Ezio,már azt jelentette hogy már akkor tudták mit fognak csinálni a Revelationsban.
Ezen kúvül decemberben is kiszivárogtak azok az információk,amik most a gameinformerben voltak benne,szóval azóta is biztos rengeteg rengeteg újdonságot tettek a játékba,amit valoszinüleg az E3-on tudunk meg.
Igy,hogy minden meg van előre tervezve,és csak le kell gyártani,szerintem teljesen reális az 1 év(ami már szerintem van 1,5 legalább),főleg ha 6 stúdió dolgozik rajta,és nekem kétségem sincs felőle(már csak Konstantinápoly miatt is :D),hogy ez ütni fogja az eddig megjelent AC részeket.
Aki tud angolul,mindenképpen olvassa el a gameinformer scaneket,annyi ujitás derül ki abból is hogy ahhoz képest a Brotherhood újitásai jelentéktelennek tűnnek.
És ezek még csak az első infók :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...