Deus Ex 3 - a gyűjtői kiadás részletei

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 25.
  • Hír
Link másolása
Talán a régi Deus Ex-rajongók örömmel veszik majd, hogy a Human Revolution is kap egyedi prémium kiadást, minden földi jóval megspékelve. Mindenki másnak a durva ingame fegyverekért is érdemes lesz beruházni rá, nem beszélve arról, hogy a doboz is bitang jól néz ki.

Az Eidos Montreal egy videóval is megnyomta a Collector's Edition bejelentését, fontos megjegyezni, hogy ez a korábban bejelentett, az Onlive-ra és más digitális disztribúcióra szánt Augmented kiadással nem fog megegyezni. Voltaképpen ez lesz a hivatalos gyűjtői kiadás, lássuk mivel nyújt többet, mint az alapváltozat. Árról még nincs infónk.

  • Speciális kialakítású gyűjtői doboz
  • A Play Arts Kai által tervezett Adam Jensen akciófigura
  • Robbanásveszélyes küldetéscsomag: egy teljesen új missziófolyam a Deus Ex eredeti karaktereinek vendégszereplésével
  • Exkluzív ingame fegyverek: az automata fejlesztés alapből megnyílik, M-28 távoli robbanószerkezet, G-87 gránátvető, Huntsman Silverblack duplacsövő-shotgun, SERSR hosszúkard, Wishperhead hangtompítós mesterlövészpuska
  • 10 ezer extra kredit fegyvervásárláshoz, vagy fejlesztéshez
  • Így készült DVD, 44 perces kulisszák mögötti filmmel, 30 perces soundtrack, animált-képregény a DC Comics jóvoltából, E3 trailer és hivatalos storyboard.
  • 40 oldalas művészeti könyv


A Deus Ex: Human Revolution augusztusban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

11.
11.
ilor14
valaki tudja ezt a kiadást hol lehet előrendelni?
10.
10.
K/G.
Nem is olyan régen a Limited Edition azt jelentette, hogy szép tok, bónusz DVD (hogy készült) kis könyv, esetleg figura stb... De a teljes programot megkaptad a sima verzióban is, nem csak vágottat. Ez a probléma.
9.
9.
Hubert Cumberdale
#5: Hát lehet én vagyok lemaradva, de olyan játékkal még nem találkoztam, aminek nem volt vége, csak ha megvetted dlc formában. Az meg, hogy kiadnak plusz küldetést pénzért... Hát ne vedd meg bazdmeg. Az, hogy valaki ingyen osztogat dlc-ket, az rendes dolog, de nem azt jelenti, hogy aki pénzért adja az paraszt. Ez olyan, mint ha azért lázadnál, mert mondjuk a webkamerát, meg a kártyaolvasót nem osztogatják ingyen a gépedhez.
8.
8.
p3ti
Benne van a nevében , limited edition , ha már többet perkálsz többet kapsz mint a sima , ezen mit nem lehet érteni?
7.
7.
Józsi_Doe
Talán így többen fognak többet költeni az extended verzióra.
6.
6.
ilor14
ezt valaki tudja hol lehet előrendelni? én csak az augmented editiont tudom hol lehet
5.
5.
xICEMANx
Marhaság... nemhogy megveszed a játékot nagy lóvéért de még végig sem játszhatod igazán mert még jönnek a köcsög DLC-k meg faszom extrák... EZ nem hogy NEM fer de még mocsokság is... Igen persze hogy a della a lényeg... mennyenek már az annyukba... és a végig játszási dolgot nem épp erre a játékra értettem, hanem van sok más amelyikkel igy van... felvan szeletelve DLC-kre meg gyüjtői kiadásokra meg a fasz tudja mire... Rohadt szemétség az egész lépten nyomon vizess a kis szarságokért mert igen szarság, külön igy magába eléggé nagy nulla hiába néha igen csak jelentős részét képezik egyes játékok story-jának vay akármi... Kérjenek többet de adják ki teljes formájában a játékot ne legyenek ilyen köcsögök. Dehát igaz mind1... ez már ilyen szemétség marad mindig
4.
4.
ilor14
"az automata fejlesztés alapből megnyílik"
3.
3.
Hubert Cumberdale
#2: Mér? Ez a lényege nem? Többet fizetsz ergo többet kapsz.
2.
2.
K/G.
De rohadtul utálom, mikor ingame tartalom van a gyűjtőikben, pénzért.
1.
1.
xICEMANx
Adják már kifele:)) kiváncsi vagyok rá mit dobtak össze...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...