Még nem lehet multizni a PS3-as DiRT 3-mal

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A DiRT harmadik részével is csak úgy lehet multizni, ha a játékhoz mellékelt kódot aktiváljuk a PlayStation Store-on keresztül, azonban az online áruház még mindig nem működik, ráadásul a Codemasters szerint technikailag nem megoldható, hogy a Mortal Kombathoz hasonló akciót hajtsanak végre.

Hiába indult el a PlayStation Network, multizni még nem mindegyik játékkal lehet. A használt játékokkal való kereskedés ellen kitalált egyszer felhasználható online kulcsokat ugyanis csak a PlayStation Store-on keresztül lehet aktiválni, melynek újraindulására még mindig várunk. A Mortal Kombat után a DiRT 3 is beleesett ebbe a csapdába, és ráadásul a Codemasters nem is tud ellene tenni semmit.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Warner úgy döntött nemrég, hogy amíg nem lesz PlayStation Store, nem kell használni a Mortal Kombat Kombat Pass kulcsát, anélkül is lehet online multizni. A DiRT 3 ugyan a Mortalhoz hasonlóan nem játszható online kód nélkül, azonban a Codemasters sajnálattal tudatta a rajongókkal, hogy a ralis játék esetében nincs lehetőség ilyen engedményre.

A kiadó technikai okokkal magyarázta a problémát, mint mondta, a kulcs olyan szinten mélyen van belekódolva a játékba, hogy az átalakításhoz szükséges javítás elkészítése valószínűleg több időt venne igénybe, mint a PlayStation Store helyreállítása. A Codemasters tehát pusztán türelemre tudja inteni a rajongóit, de ki tudja: hátha játékbeli ajándékokkal kompenzálja majd őket a várakozásért.

A PlayStation Store egyébként a pletykák szerint tegnapelőtt indult volna újra, azonban mint a mellékelt ábra is mutatja, erre nem került sor: a Sony továbbra is azt hangoztatja, hogy május végéig 100 százalékosan helyreáll a rendszer.

1.
1.
laci911021
remélem minél hamarabb jó lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...