The Old Republic - erre fejlődhet a Trooper kaszt

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 28.
  • Videó
Link másolása
A Star Wars: The Old Republicot azért is várjuk nagyon, mert végre olyan Star Wars-címet kapunk, amiben nem erőltetik ránk, hogy fénykardot vagy valamilyen lőfegyvert viseljünk - mi dönthetjük el, hogy a jedik vagy a sithek mellett állunk, esetleg megelégszünk a Köztársaság katonáival vagy a fejvadászokkal.

A Trooper kaszt két különböző irányba - Commando és Vanguard - fejlődhet tovább, ami nyilvánvalóan más képességeket, más fegyverzetet és páncélzatot jelent mindegyik karakter számára. Hogy ez pontosan hogyan fest majd, az az alábbi trailerből kiderül:

Akármennyi rossz hírt is hallunk a Star Wars: The Old Republic felől, az eddig látott trailerek és gameplay videók alapján egyáltalán nem fest rosszul a projekt, persze nyilvánvaló, hogy a folyamatos csúsztatások a játék átdolgozásának köszönhetők. Az Electronic Arts az idei E3-ra is kiviszi a játékot - legkésőbb az ottani beszámolókból kiderül, hogy jó úton haladnak-e a BioWare srácai.

Köszi, sanyi80!

18.
18.
LtK
Egy Republic Commando film adná =D
17.
17.
vytros
#13: Hát igen, én mindig is azt vártam hogy csináljanak egy kis Real Life Action sorozatot sima katonákról a Star Wars galaxisában, nem is kellene túl hosszúnak vagy költségesnek lennie, de rohadt jó lenne :)
15.
15.
IceColdKillah
Csak hogy tudjátok, a többi kasztról is van már progression videó!
14.
14.
leviske
#7: Azért szerintem ezeket ne az utángyártott, gyorstanított klónokhoz hasonlítsd, mert a sztori még mindig azok előtt van háromezer valahány évvel.
13.
13.
Mortis
#10: Valószínűleg azért, mert a filmek limitált számú hősöket helyez a középpontba és nem lenne hely a játékidőben az egyéni, sorkatonai "villogtatásnak". :D

Én még mindig teljes szívből szorítok ezért a játékért, még úgy is, hogy látom mi lett a BioWare-ból. Ezt a témát NEM lehet elrontani. Imádkozzunk ,hogy ne hozzák össze a lehetetlent.
Örömmel nézem ezeket a videókat, de engem nem fognak megindítani. Vagy sith vagy szürke jedi leszek. :)
12.
12.
simon 555
am mi a helyzet az űr résszel?lesz benne olyan is?olyasmire gondolok mint az STO-ban.
11.
11.
simon 555
én már beleuntam a várakozásba és inkább megvettem a Star Trek Onlinet...
majd ha lesz trial kipróbálom ezt is ha egyszer megjelenik.
10.
10.
vytros
#7: Igazából egy rohamosztagos is legyőzhetne egy jedit/sith-et, ha nem úgy állítanák be őket a filmekben mint akinek egy légypiszoknyi agya van :D
9.
9.
nero66
#7 Nem MMO lenne ha nem győzhetné le bármelyik kaszt bármelyik kasztot... Ez a lényege, h az erő viszonyok kivannak egyenlítve.

Nagyon jól összerakott game lesz VÁÁÁRÓS!!!!!!!!
8.
8.
wildláma
Ez igen legényes :D a commando az tipikus heavy, és tetszik :D
7.
7.
giga321
jó lesz jó lesz várom de nehogy már egy sima katona oda menjen egy sithez és csak úgy levágja :/. Ettől független várom.
5.
5.
Tomeggyilkos
tok8 ki mit mond qrva nagy game lesz ez csak jonne mar!
4.
4.
foxtorch
kíváncsian várom továbbra is
3.
3.
Kravmaga
banyek ez mekkora game lesz:DDDDDDDDDDDD
2.
2.
sanyi80
bocs a duplazasert de nagyon orolok hogy ki raktatok
1.
1.
sanyi80
nagyon szivesen maskor is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...