E3 2011: Rebootolják a WWE-sorozatot is

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A reboot nagy divat manapság, így szól a közhely, de valljuk be: akkor már tényleg elindult valami, ha az évente jelentkező sportjátékokat is újraindítják a kiadóik. Márpedig a WWE SmackDown! vs. RAW sorsa ez lesz: az idei rész már rövidebb címmel és teljesen átalakult játékmenettel érkezik.

Bár még el sem kezdődött az idei E3, máris záporoznak a bejelentések, a THQ legutóbbi közleményének pedig valószínűleg minden pankráció-fanatikus örülni fog: a kiadó rebootolja az egy évtizede dédelgetett WWE SmackDown vs. RAW sorozatát, mostantól simán WWE címen fog futni a széria.

A játékot fejlesztő Yuke's kreatív igazgatója, Cory Ledesma természetesen előrevetítette: a névváltoztatás csak afféle utalás, lényegében az egész játék megváltozott. A készítők célja az volt, hogy teljesen új játékélménnyel lepjék meg a rajongókat, ezért teljesen lecserélték az animációkat (az új rendszer Predator Technology névre hallgat), és a játékmenet is jóval kifinomultabb lett: igen, az ígéretek szerint a WWE minőségi verekedős játék lesz, nem feltétlenül elég csapkodni a kontroller gombjait ész nélkül, hanem taktikusan és ügyesen kell összefűzni a kombinációkat, hogy a lehető legjobb hatékonyságot hozzuk ki a karakterünkből.

A WWE '12-nek már a teaser trailere is megtekinthető, ebben Randy Orton pankrátor - aki nem mellesleg valószínűleg a dobozborító sztárja is lesz - oszt meg néhány magvas gondolatot a nagyérdeművel. A játék PS3-ra, PS2-re, PSP-re, Xbox 360-ra és Wii-re jelenik majd meg, Európában november 25-én lesz a premier. Bigger, Badder, Better.

12.
12.
Ghost16
Ujujjuujujjujujuuj,
Randy Orton igen adja :)
Nagyon keméény.
10.
10.
Mortis
Felőlem államvallássá tehetnék, akkor sem érdekelne.
9.
9.
Pengn
Hát igen mi is sokat toljuk az SVR11-et haverokkal de mostmár tényleg ráfér a sorozatra a frissítés. Kíváncsian várom.
8.
8.
hakydakillah
5. itt a vidi is:

http://www.youtube.com/watch?v=a1k4TNEBGTY&feature=relmfu

Erről jutott eszembe az egyik game mode, amikor az X jelet kellett megszerezni felülről, asszem 0:36-nál a videóban látni is. Hát azzal mi mennyit ökörködtünk haverral :-D
7.
7.
hakydakillah
Én örülnék neki, minden évben kötelező darab, de már unom a minimális változtatásokat, pl. a FIFA-t is már ezért nem vásárlom...

6. nekem tetszett, pont azért, mert más volt, jóvall nehezebb, más trükkök, más irányítás, grafika és környezet + tetszett rohadtul a STORY, ami WWE játékokban általában 0...
4.
4.
renato999
RKO !!! 08-11 ig megvan és a 06 is megvolt PS2 re ! A SvR 11-el olyan 150 órát játszottam. Már nagyon várom mert nagyon szeretem a pankrációt.
3.
3.
Gorre
#2: Mármint eddig egy részt sem adtak ki, és pont ideje lenne...
2.
2.
Gorre
Engem az lepne már meg, ha végre kiadnák PC-re is...
1.
1.
danez11
Randy a legeslegjobb :D:D !!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...