Arkham City - Macskanő játszható karakter lesz

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 2.
  • Hír
Link másolása
Tényleg jó hír, hogy a Batman: Arkham Cityben nemcsak a derék bőregérrel nyomulhatunk, hanem szimpatizánsával, a bájos Macskanővel is - erősítette meg tegnap a fejlesztést végző Rocksteady. Az örömteli hírhez két videó is társul annak érdekében, hogy ne csak üres fecsegés legyen a bejelentés.

A játékmeneti felvételekből kiderül, hogy a Catwoman igazi zsonglőr - nagyobb rugalmassággal tesz pontot az ütközetek végére, új, egyedi támadásokkal lesz felvértezve. A designerek úgy tervezték meg a csini karakterrel való nyomulást, hogy az szerves része legyen a játék nyújtotta élménynek, Macskanő saját küldetéseket kap majd, amit olyan eszközökkel hajt végre, ahogy jónak látja - nem függ senkitől. Története viszont összefonódik Batmanével.

A hírt headhunter86 küldte be, köszönjük!

13.
13.
foxtorch
de gyönyörűen harcol, nagyon látványos! szép!
11.
11.
Slik
nagyon nagy dolog, hogy egy olyan hibátlan játékot mint az arkham asylum sikerül űberelni
9.
9.
giga321
Végre na eez is kötelező vétel lesz , ebben a vidiben macskanőnek még jobb stílusa van mint Batmannak:D , és az hogy összefonódik a történet hála istennek nem csak olyan lesz mint az első részben hogy csak ps3 tulajok tolhatták Jokerrel is itt legalább már én is tolhatom már nagyon várom jó lesz.
8.
8.
Mortis
Nemigazán szeretem az ilyen "rosszkislány" karaktereket, de a mozgáskultúra attól még lenyűgöző. Várom, szeretettel. :)
7.
7.
FU€GO
Sztem is jó volt az első rész és ez a vidi is tetszik!Remélem jó lesz!
#6-szerintem akkor nem láttál még öreg járókeretes mamát.....
A zene engem is érdekelne.
6.
6.
Hmmm. Lehet az a baj, hogy iszonyatosan taszít minden ami *man re végződik, de ez inkább rossz vicc, mint étvágygerjesztő ! :( Kedves kis macskanő mozgása olyan, mint egy reumás 100 éves nagymama járókeret nélkül :)
5.
5.
pjoco
Ez überebb lesz mint az első rész volt! Ez Kész!
4.
4.
sunstreaker
valaki tudja, hogy az 1. videó alatt levő zenének mi a címe?
3.
3.
attila 999
yessss yesss yessss.imadtam az elso reszt.gotham mocskos sotet varosaba inyenc falat leszz.
2.
2.
g.man580
#1 Mondjuk kiírhattad volna hogy SPOILER mert lehet még valaki nem olvasta a képregény és mondjuk ha megvette, csak még nem olvasta el, nem biztos hogy tőled akarta volna hallani a storyt. De azért köszi az infót!
1.
1.
D4nny
Érdekes hír, kíváncsi leszek Macskanőre!

Egyébként megjelent az Akrham City képregény első száma, amiből kiderül, hogy Hugo Strange irányítása alatt áll Quincy Sharpe, és hogy a doki tervelte ki Arkham City-t. ( Meg fény derül arra is, hogy a Titán szérumot egy bűnöző testvérpáros megtalálta és beadták maguknak... aztán fosztogattak raboltak - de ezt is Hugo Strange irányítása alatt. )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...