E3 2011: Új Contra-játék a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 5.
  • Teaser
Link másolása
Folytatódik a Contra, legalábbis a Konami E3 előtti buliján levetített teaser alapján erre lehet következtetni. A rövid videón egy tűzlabda rajzolja ki a sorozat nevének ikonikus kezdőbetűjét, és bár az előzetes hamar lázba hozta a rajongókat, valójában még nem tudunk semmit az új részről.

A teasert még a Konami E3 előtti buliján vetítették le, ami ugyan nem ma volt, de nálunk itt a nagy sürgés-forgás közepette valamiért elkeveredett. A lényeg, hogy most itt van, megtekinthető, a nagy "C" alatt a sokat sejtető "They're coming" felirat is elolvasható. Más kérdés, hogy egyelőre ez mind, amit tudunk és láttunk a játékból, reméljük, a következő napok folyamán több részlet is kiderül majd. Köszi, vicious!

13.
13.
shooter1234
Ez nem semmi! Régen én is nagy Contra fan voltam. :)
12.
12.
Giga0509
#6: Hú a Robocop-ra emlékszem,alig tudtam eljutni a 2. pályáig :D aki azt a játékot végig vitte nem ember :D
11.
11.
Goofey84
#10: Ettől függetlenül csináljanak minnél több remaket, mert ti örültök neki és ez jó, engem meg igazán nem zavar :)
10.
10.
Goofey84
#6: Tévedsz, mert a kamu nintendomon (sárga kazettás) volt contra. Nem azt mondtam, hogy nem nehezek a régi játékok, csak hogy jobra megyek és ugrálok és lövöldözök 8 irányba nem hoz lázba. A last ninjat szerettem megvolt c64-en, de eszembe se jutna játszani vele, de régen jó volt az tény!
9.
9.
daenath
#4: Nos eleg nagy baj hogy igy latod a dolgokat, en inkabb ilyen jatekokal jatszok szivesen, es orulnek tobb regi jatek felujitasanak ;)
8.
8.
sowsminimal
Fúúúh, milyen sokat játszottam ezzel a régi Nintendo-n!!! Na nem a Lakatoson :D
7.
7.
MadDragon
Remélem ugyanolyan kegyetlen nehéz lesz, mint az előző részek. :)
6.
6.
hakydakillah
5. csatlakozom hozzád :-)

4. halál egyszerű? Látszik, hogy nem játszottad ezt a játékot soha.. + tévedsz azzal a kijelentéssel, hogy a régi játékok nem voltak nehezek, mert szerintem pont fordítva van. Némelyik olyan b@szott nehéz volt, hogy nem tudtam soha befejezni. A mostani "modern" játékok legjava meg egy vicc(ami a nehézséget illeti), pl. COD. Meg kellett szenvedni azért az olyan játékokkal, mint Mario, Contra, Robo Cop, Last Ninja stb stb

Amúgy már volt egy nagyon gyenge Contra próbálkozás Playstation 2-re, de az kukába való volt...
5.
5.
kebi90
#4: Az nem ember aki ne játszott volna a Contra valamelyik részével. :D Jó felidézni a régi időket, előszedni a régi játékokat. Ennyi elég válaszul? :)
4.
4.
Goofey84
Nem tudom mi ez a nagy retro mánia mostanában! Nem is értem miért jó 2d halál egyszerű játékokkal játszani, amikor annyi tartalmas és modern játék van már!
3.
3.
daenath
Egy uj generacios Contra johet :d Ezt is magyar csapat fejleszti majd? Kivancsi leszek :)
2.
2.
LtK
tyűűűű. Anno Nintendo-n ez volt az isten =D Kiváncsi vagyok.
1.
1.
krisztian66666
Hát nekem ez nem mond semmit se XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...