E3 2011: Jöhet a Metal Gear Solid a Wii U-ra

  • Írta: InGen
  • 2011. június 9.
  • Hír
Link másolása
Még egy kis Wii U hír a biztonság kedvéért. Ha végignézted az eddig bejelentett játékokat, valószínűleg elgondolkodtál azon, hogy a Kojima Productions miért nem készül még semmivel a Nintendo új konzoljának indulására. Nos, a srácok mindenesetre gondolkoznak rajta.

A 3DS-re készülő Metal Gear Solid 3D producere, Yoshikazu Matsuhana beszélt arról, hogy a Nintendo megkereste őket még a Wii U fejlesztésének egy korábbi szakaszában, és arról beszélgettek, hogy a Kojima Productions esetleg hozhatna egy Metal Gear-címet a friss vasra.

 
"Nem tudom megmondani, hogy pontosan mikor történt, és miről beszélgettünk, de tisztában voltunk a hardver lehetőségeivel, és elkezdtünk gondolkozni rajta" - mondta Matsuhana, aki szerint ugyan a konzol nagyon mókásnak tűnik, és sok lehetőség van benne, de egyelőre nem kapkodják el a dolgot, így nem valószínű, hogy a Metal Gear Solid ott lesz a nyitójátékok között.

"A játékosok reakciójára is szeretnénk várni" - mondta, majd hozzátette, hogy ha elegen fejezik ki érdeklődésüket egy Wii U-ra készülő Metal Gear után, az nagyban segítheti őket a döntésben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...