John Carpenter bemutatja: F.E.A.R. 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 16.
  • Videó
Link másolása
A Day 1 Studios játékának horrorfilmekre hajazó filmszerűségére hívja fel a figyelmet a ki tudja hányadik előzetes. Mint ismeretes a műfaj nagyjai John Carpenter (A Dolog, Halloween) és a Steve Niles (30 nap éjszaka) működött közre a F.E.A.R. 3 születésénél, meglátjuk, hogy ki fog-e tűnni a mezőnyből.

A Warner frissiben kiadott trailerében a főszerepet a hírhedt horrorfilm rendező John Carpenter kapja, aki bár manapság képtelen egy tisztességes filmet letenni az asztalra - ő is a régebbi produkcióinak emlékeiből él -, talán ezúttal megüti a jackpotot. Az öregúr segített a Day 1 Studiosnak a történet lefektetésében, míg Steve Niles magát a forgatókönyvet vetette papírra. Bizakodunk? Nagyon.

A F.E.A.R. 3 megjelenése is közel van, a jövő héten kaphatjuk le a polcokról PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

14.
14.
KopyAti
#1: Pedig érdemes lenne kipróbálnod, mert a Dead Space 1 et nem is, de a 2. at biztos veri paráztatás szempontjából!
13.
13.
piskóta
#10: azért az Átok c. film elég beszaratós, játékban pedig a Metro 2033 néhány helyen, ahol a mutánsok támadnak, legalábbis nálam feszültek az idegek
12.
12.
AssaX
A dead space az ijesztő szentem
11.
11.
#10: Erről az jutott eszembe, hogy amikor először játszottam a Half-Life -al és a szellőzőben kevéske fény mellett a tipikus hangon "üvöltve" a kanyaron befordulva az arcomba ugrott az a kis izé, annyira megijedtem, hogy majdnem lefordultam a székről... :) de szép idők is voltak... (huuu de régen volt...)
10.
10.
Józsi_Doe
manapság már lehetetlen félni vagy megilyedni videojáték vagy film hatására, de reméljük azért jó akciódús lesdz a játék, és nem unjuk magunkat halálra.
9.
9.
#2: Hát az "user ratingra" mindenképp, de ha én is beszállnék szavazni, akkor még annyi se :) Viszont, én ilyen jóindulatú paraszt vagyok: amire amúgy 5 pontnál kevesebbet adnék, egyszerűen nem szoktam semmilyen fórumon szavazni... :)))
8.
8.
DON GONDOCS
Érdekes játéknak lehet, már nagyon várom.
7.
7.
AssaX
váró listás a game .....:-D
6.
6.
alonso83
az öreg csinálta meg a csapata?
5.
5.
Slik
nekem a grafikai motorral van bajom... nagyon műnek hat mint a második résznél
3.
3.
K2 The Highest
Csak jönne már...Az első és a második részét már rongyosra játszottam és már nem bírom ki...
2.
2.
falselight
én úgy egy 70-es metacritic átlagot jósolok neki.
1.
1.
giga321
John Carpenter igazi nagykutya filmek terén. Bár most annyi game jön ki egyszerre hogy ezzel biztos nem fogom tolni. + nem is játszottam egy részével sem. Elég nekem a horror játékokból a Dead Space.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...