AC: Revelations - gameplay fejlesztői dumával

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 17.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft végre kiadta az E3-as konferenciáján látott játékmeneti videóját fejlesztői kommentárral megspékelve, így már tisztességes minőségben csodálhatjuk meg Ezio utolsó kalandját. Külön öröm lesz felfedezni a játék új fícsöreit, a horgas tőrben rejlő helyváltoztatás élményét és a filmszerű momentumokat.

Nem mondhatjuk el, hogy nem csalódtunk picit a Ubisoftban, hogy ismét Ezioval kell nyomulni, ám a kezdeti kényelmetlenségeket jól ellensúlyozza az a tudat, hogy Altair is visszatér, meg aztán az új helyszínként szolgáló Oszmán Birodalom is melegebb tónusokkal operál, mint az előző két epizód, mely sokkal jobban bejön, mint az unalomig ismert Itália. Az Assassin's Creed: Revelations novemberben jelenik meg, jobb esetben mindhárom platformra.

A videót danez11 küldte be nekünk, ezer hála!

17.
17.
danez11
látom mindenkinek tetszik ezért én most kivételt teszek. nekem egyáltalán nem jön be, full ugyan az mint az acb, max a helyszín más, de grafika vagy igánytás teljeen megegyezik..... ettől függetlenül jó lehet
16.
16.
giga321
Nekem azóta egyik kedvenc Játékfejlesztőm az Ubisoft amióta van AC . :) Kedvenc játékom és már alig várom hogy kijöjjön.
15.
15.
kebi90
Mindennél jobban várós! Remélem meglepnek novemberben a szülinapomon egy példányával. :) Persze ha akkor is lesz PC-re :)
14.
14.
mark825
szerintem a grafja jobb mint az AC 2-3-nak az a kampos izé nem rossz dolog lesz benne . Csak nekem EZIO vhogy nem jön be szakállal meg a hangján is öregíthettek volna egy kicsit. ha már szakállas bácsi lett :D
13.
13.
Kravmaga
besz@rás Ezio szakálla meg az a páncál/vért:D:D:DTélleg oan "törökösre" csinálták:D:D:Dhogy biztos jobban elvegyüljön:)
12.
12.
SL89
#8: Hat ... szerintem mar az is eleg ujitas amit azzal a kampoval el lehet muvelni, a harcban is meg a maszasban is. Amugy en is nagyon kivancsi vagyok h mi fog ebbol kisulni, nagyon varom. Remelem h tenyleg nem lesz rokabor szaga.
11.
11.
Speper
10.
10.
AssaX
Oké bocsánat Mortician !
9.
9.
Mortician
#7: Világosan le van írva a hírben, hogy ez az E3-as videó fejlesztői kommentárral...
8.
8.
AssaX
Ez a gameplay nem mai darab !
Na de mind egy is hiszen mar varom a játékot de ahogy latom a storyn kívül nincs sok újítás !
7.
7.
Józsi_Doe
6.
6.
hakydakillah
4. Ahogy mondod :-) Eleve ha az E3-as konferenciájukat nézem, szinte mindegyik játék kell – Rayman, Driver, Far Cry, Ghost Recon, Trackmania, Raving Rabbids + AC :-)
5.
5.
Killerbee
#4: Nálam úgy 2002 óta hozza a szintet. Legalábbis amit ők fejlesztenek, nem pedig csak kiadnak.
Bár a two thrones-nál kicsit meginogtam, abból többet ki lehetett volna hozni.
4.
4.
Hubert Cumberdale
#2: És az a vicc, hogy volt idő, mikor az ubisoft név rossz ómen volt (számomra). Most meg szinte az egyetlen játékfejlesztő, amelyik olyan játékot ad ki, ami megéri a pénzét. Más is ad ki jókat nem azt mondom, de itt mondjuk 4 jó játékra jut egy gyenge, addig máshol ez fordítva van.
2.
2.
Sarkadi
Az UBISOFT ismét bizonyit/bizonyitani fog,ez nem vitás! :P
1.
1.
smash
Az idei év egyik legjobban várós játéka :) Az összes részt imádom, a látottak alapján ebben sem kell csalódni, de remélem Desmond is kicsivel több figyelmet kap mert ott is kezd pörgős lenni az esemény. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...