UFC Personal Trainer - Rashad Evans akcióban

  • Írta: InGen
  • 2011. június 19.
  • Videó
Link másolása
A UFC Personal Trainer a készítők ígérete szerint minden idők legjobb fitneszjátéka lesz, ráadásul előfordulhat, hogy közben ránk ragad valami a UFC harcosok tudásából is. Erről próbál most minket meggyőzni Rashad Evans, az egykori bajnok, aki élőben próbálgatja a játékot a jónéppel együtt.

Rashad Evans és Rachelle Leah láthatóan nagyon odavannak a UFC Personal Trainerért, amit mostanában viccesen csak az Ultimate Fitness Systemnek neveznek. A játék Kinectre és Move-ra jelenik meg, valamint elkészül Wii-re is, de az senkit nem érdekel.

8.
8.
Tocy
Én már azt várom, hogy megérkezzen az első hír arról, hogy valami idióta eltörte a csuklóját egy rosszul kivitelezett horogütés miatt, mert azt hitte, ez a játék majd megtanítja MMA-zni. :D
7.
7.
waynerooney108
Sztem is jó poén ez a "kit érdekel?" :D
Ja, és ne feledjük,: Minden viccnek a fele igazság!!!
plusz egy mellékes MEGJEGYZÉS, NEM KÖTEKEDÉS: a főcímben és azintro-ban a personal szóból kimaradt az r betű
6.
6.
MistaPriest
Még akár jó is lehet. Nekem spec tetszik!
5.
5.
Hubert Cumberdale
Ezeknek a mozgás érzékelős vackoknak akkor látja az ember az értelmét, mikor az utcán sétálgatva bepillant egy ablakon és a hülye a tv előtt össze vissza ugrándozik. Egy szórakoztató cikk, ami nem csak azokat szórakoztatja, akik használják :)
4.
4.
pokolsrac22
Garfartix sztem nem fog menni dolphinnal mert csak wii ps move és hát ugye kinectre jön ki azokon nem nagyon vannak gombok.a másik meg h mien köcsög irta ezt a cikket??"valamint elkészül Wii-re is, de az senkit nem érdekel." ez mekkora egy szar már kezd elegem lenni a hülye megjegyzésekből meg a poénokbol -.-
3.
3.
Garfartix
Vicces....
Kár hogy pécére nem adják ki, majd meglássuk Dolphinnal megy-e . Wuhahahaha!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...