DLC-vel együtt adják ki újra a Black Opsot

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 22.
  • Pletyka
Link másolása
Jövő héten érkezik a Call of Duty: Black Ops legújabb pályacsomagja, ám más Call of Duty-újdonságra is számíthatunk majd a napokban. Először az egyik neves nyugati áruház kínálatában jelent meg a Black Ops legújabb limitált kiadása, az infókat később az Activision is megerősítette.

A Call of Duty: Black Ops jövő hét kedden, vagyis június 28-án kapja meg a harmadik pályacsomagját: az Annihilation című DLC szokás szerint először Xbox 360-ra fog megjelenni, és csak egy hónappal később mutatkozik majd be PC-n és PlayStation 3-on. A kiegészítőben négy új többjátékos pálya kap helyet, ezen felül természetesen az elmaradhatlan zombis jelenet is tiszteletét teszi majd a pakkban.

Azonban más Call of Duty-újdonság is jön a jövő héten: a GameStopnál már előrendelhető a Call of Duty: Black Ops új limitált kiadása, ami annyit takar, hogy az egyébként 60 dolláros csomagban nem csak az alapjáték, de a First Strike című kiegészítő is helyet kap egy letöltő kód formájában. A csomag szintén június 28-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

14.
14.
gucho
sajnos ugyanez van a Crysis 2-nél, csak a pénzről szó ez az egész
13.
13.
danez11
#12: szerintem az ektivizsön logója lehetne a problem? fej :P
de úgy is megveszi a sok kis buzigyerek ezt az edisönt is, hogy ááá gecc én ekkora zsidó (párdon, ektivizsön) vagyok, hogy nekem megvan ez a szar is bleee ..
12.
12.
Game 0ver
Én a cod borítója helyett egy TrollFace raknák... mert hiába veszed meg a game-t utána ugyanúgy venned kéne hozzá még cuccokat h vmi értelmes mapokat is kapjál...
11.
11.
Quent1n
60 dolcsiért (ami EU-ba 60 euró) azért két DLCt beletolhattak volna, meg vmi kis extrát (soundtrack pl). Kíváncsi leszek így mekkora sikert fog aratni a dolog.
10.
10.
kicsi_don
Csak hozzák a formájukat...
Ahány bőrt csak le lehet húzni azt meg is teszik ...
9.
9.
Raam989
#2: "Hogy te mekkora egy ektivizsön vagy... :D"
8.
8.
PcSanyko
#7: Ez igen,kifejezted magad Adam... :D :) Szerintem is szemétség, már ez amit ők csinálnak...
7.
7.
dante92
Mikor csak a címet olvastam (mert telóról írok) az volt bennem: Ez igen apukám, így már szeretem a DLC-ket. De mos, miután elolvastam, hát kedves Activision, A qrva nénikédet! Azt hittem egy DVD-n kijön újra a játék, s rajta az összes megjelent DLC, de így, hogy csak a játék és kapsz hozzá egy kódot, amit le kell tölteni...meg a kis f.szomat!
6.
6.
attila 999
5.
5.
Mortis
Na. Ez a legcsúnyább. Akcióba csomagolt lehúzás...Brrr.
3.
3.
Speper
Még több pénz... ez a lényeg... a játék címe már sehol sincs... kit érdekel csak a pénz jöjjön! Hát hadd gratuláljak!
2.
2.
Nomad010
#1: Gondolkodj már! Ha úgy adnák ki akkor nem lehetne még legalább háromszor kiadni egy extrahiperszuperüberfasza limited edition-t ami tartalmazza a következő DLC-t is. Gamer körökben lassan kezdőthetne a zsidózás helyett az ektivizsönözés... Annak legalább lenne alapja
1.
1.
Exinor
Micsoda akció:D 5-6ezer között már lehet kapni használtan és még egy lehet kettő dlc-re is marad pénze az embernek. Ennek csak akkor lenne értelme, ha mind a 3 dlc benne lenne. Nem csalódtam az Activisionben:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...