Team Ico Collection - trailer a különbségekről

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 23.
  • Videó
Link másolása
A Team Ico Collection ugyan valamivel később érkezik, mint szerettük volna, de az új trailer alapján bátran kijelenthetjük: megérte rá várni, a fejlesztők látszólag jól vették azt az akadályt, hogy felhúzzák az Ico és a Shadow of the Colossus látványvilágát a PS3 nyújtotta színvonalra.

A kizárólag PlayStation 3-ra megjelenő Team Ico Collection szeptemberben kerülhet a boltok polcaira, és az Ico és a Shadow of the Colossus felújított változatai találhatók meg benne. A PlayStation 2-es klasszikusok nem csak HD grafikát kaptak, de támogatják majd a trófearendszert és a 3D-s megjelenítést is. Az új trailer ugyan japán nyelvű, de a látvány megtekintéséhez úgy sem kell túl sok nyelvi érzék, íme:

Köszi, danez11!

19.
19.
@darkking@
Milyen áron fogják kiadni szerintetek??
18.
18.
XDannyL
#17: Én még tudok mondani pár játékot, igaz az is Sony :D
Heavy Rain és Uncharted :)
17.
17.
Elcijas
#11: lenne itt még egy jelentkező aki betöltené a szűklátókörűség posztját. de ezenkívül tudnál nekem mondani igazi művészi színvonalú (értsd. hangulat, grafika, hang) játékot. Mert persze h van ezen kívül is, de 14 éve játszok, de ilyen játékot aminek ilyen beszippantó hangulata van keveset találni. És kíméljük meg egymást attól, hogy most ideírod a COD-ot (bocs, de az írásod színvonalából erre következtetek), olyat írj mint pl a fent említett két játék (mondjuk az ICO nekem se jött be, de valószínűleg bennem volt a hiba) Én a Fable széria miatt vettem boxot, de ilyenkor sajnálom h nincs PS-em
16.
16.
shatterhand
#1: volt ott füves rét, csak emlékezz vissza melyik kolinál
15.
15.
XDannyL
Hát szinte nem változik semmit a játék kinézete, de egyértelműen a legjobb PS2-es címek közé sorolhatók. Az ICO sajna nem nagyon jött be, de a Colossus az lenyűgöző.
Én személy szerint a Colosseum-ot hiányolom igazán PS3-ról :S
Azt a játékot kb 4szer 5ször végig toltam, mindig másképpen fejlesztve a karakterem (nehéz fegyverzetű, gyors könnyű fegyverek, stb)... PS2-es címek közül nálam az első helyen a "Colosseum: Road to Freedom" áll ;)
12.
12.
Slik
nagyon jó játék, kimagasló a többi ps2-es cím között
11.
11.
Mathia$
#1: Felbontását javították a játéknak, grafikus motort nem fogják átírni. Ha mégis megtennék akkor nem HD hanem Remake lenne a neve.

#10: Te meg az az egy olvasó vagy az oldalon aki ilyen szűk látókörrel rendelkezik.
10.
10.
mamgu
Ez az a két játék amire az egynéhány másik közül azt lehet mondani hogy művészi színvonalú .
9.
9.
exonic
Ez a tréler nem szerepelt már egyszer az oldalon? :O
(csak érdekességből...)
8.
8.
bence51
#1: Gratulálok hozzá hogy megértetted miről szól a SOTC lényege....
7.
7.
KopyAti
Hát én csak annyit, hogy bár most 360-om van, de annó az ICO-ért vettem ps2-t!
6.
6.
@darkking@
1# A füves puszta vagy a játékélmény a lényeg?

Shadow of the Colosust várom mert tényleg hihetetlen jó játék volt de sajnos a másikat nem próbáltam,de az sem lehet rossz!
5.
5.
Mortician
#3: Az Ico valahogy nekem se nagyon tetszett, nem tudom megmagyarázni miért. Viszont a Shadow of the Colossus zseniális volt. Mindig azzal szórakoztam, hogy belekapaszkodtam a madarakba... :D
4.
4.
Al365
Nem ismerem, mert nem volt PS-m soha, de most már van és nagyon várom, mert csak nagyon jókat halottam róla.
3.
3.
BloodyDeath
Jó annó szerettem a Shadow of the Colosust, no de a másik alapból nem jött be. Nem tom majd meglátom. Hisz addig sok víz lefolyik még a Dunán.
2.
2.
hakydakillah
Nekem ez kell!!!! :-) Király sorozat, aminek párja nincs. Szerintem aki elkezd velük játszani, azt azonnal beszippantja ez a zseniális világ.
1.
1.
bernyi
Hát ez sem lett egy nagy szám. Oké, hogy HD, meg 3d, meg trófeák, de pl. a shadow of the colossus-ban még mindig egy lapos zöld szőnyegen lehet majd lovagolni a füves puszták helyett =(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...