BioShock Infinite - a könnyek felszáradnak

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 24.
  • Videó
Link másolása
Ismét a játék vezető tervezője, Ken Levine tágítja az elménket a legújabb BioShock Infinite kedvcsinálóban, ahol bájos segítőnk, Elizabeth egyik markáns speciális képességéről is lehull a lepel. Habár a világ néha elkeserítő és halott, a csaj képes mindezt teljesen megváltoztatni. Ütős!

Ken Levine már annyira odavan a játékért, hogy mi sem leszünk képesek betelni a gyönyörtől a végigjátszás során, s reméljük, a lelkesedésünk kitart a megjelenésig. Itt van nekünk a kleopátrafrizurás Erzsi, aki mindenféle halott világrészből képes élőt farigcsálni - legalábbis többszöri nekifutásra. A videón látott paci feltámad halottjaiból, hasonlóan a körülötte romos pályarészhez is. A kicsordult könnyek felszáradnak - vajon mennyi pénzt kereshetne a lány a való világban, ahol számos katasztrófa borítja fel az élet rendjét?

Jövőre jelenik meg a BioShock újabb fejezete, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

18.
18.
M3rcy
#4: de ott Revenge of the Jedi van, nem Return of the Jedi
17.
17.
attila 999
elkepesztoen jol nez ki,biztos hogy a jovo ev egyik legjobban vart jateka.remelem legalabb 2 reszt ez is meger,akarcsak a rapture parade.
16.
16.
Yagami Light
Nekem is tetszik. Hasonlóan jó érzés fogott el mint mikor az Okamiban ki kellett virágoztatni a lepusztult, elátkozott tájakat.
15.
15.
sowsminimal
Hmm... elég innovatív, nekem tetszik.
14.
14.
PankiManki
ááá jövőre jelenik meg...h birom ki addig ááá...számomra best fps ever :)
13.
13.
Teletabi
Én itt inkább valami dimenziók közti ugrálást meg a dimenziók, valóságok egybemosását vettem észre, nem a különböző tárgyak fizikai állapotát befolyásolta a csaj. Magyarul nem az egri várat újította föl az erejével hanem az egri várat cseszte oda a város közepére ha szabad ezzel a képzavarral élnem.
12.
12.
K/G.
#11: Az első másodperce is eredetibb, mint az elmúlt 5 év játékai együttvéve. Biztos, hogy ugyanazt a videót néztük?
11.
11.
herlius
Csak én érzek enyhe koppintásszagot ebben a videóban? Ez az idővisszapörgetős-átváltoztatós dolog volt a Singularity fő játékeleme. Lehet, hogy pofás kis játék lesz ez, de az eddigi trailerekben még egyetlen eredeti ötletet sem láttam.
10.
10.
wildláma
0:42 - 0:45 "Legalább a bőrét lenyúzhatnám, de nincs nálam a bicskám sem, mert azt is ellopták a legutóbb amikor ÚGY berúgtam!" :D:D:D
9.
9.
XDannyL
#4: Bezony! Jó észrevétel. ^_^
#8: Szerintem is uncsi lett volna megint egy víz alatti helyszín... okos húzás ez a fejlesztőktől. Gratula nekik :)
8.
8.
galler3
#2: Hát azért sok lenne már a víz alatti mókából szerintem. Kellett már az új helyszín, és ha van a víz alatt egy város miért ne lehetne az égben is egy? :)
7.
7.
shooter1234
#4: Baz, télleg! :D Hogy tudtad kiszúrni?! :D
6.
6.
Riot
#4: ÁÁÁ és tényleg:D
4.
4.
Ballard37
2:59-nél a moziban épp a "Jedi visszavág"ot játszák :D
3.
3.
Neo1989
Kissé más mint a klasszikus BS 1-2 hát majd kisül h mi lesz belőle :)
2.
2.
giga321
Ennek mennyire van köze az első 2-őhöz? Mert tudtommal azok víz alatt voltak Rapture-ban asszem. Akkor ez most mért van a fellegek között.
Egyébként én is várom.
1.
1.
nero66
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...