Mortal Kombat - Kenshi is beszáll a harcba

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 28.
  • Videó
Link másolása
A jövő hónapban újabb harcos lép a kötelek közé a Mortal Kombat viadalján. Skarlet után a régi ismerős, Kenshi teszi tiszteletét a MK-fanok számára. Harcosunk bár vak, nem vakon rohan a végzetébe, de ezt már jól tudják a Deadly Alliance-t birtokló játékosok. Egyedi kivégzésekkel és extrákkal.

Kenshi igen jól bánik a karddal, de ezen felül olyan magas szintre gyúrta ki telekinézis képességét, hogy a puszta közelharcon kívül alaposan megviccelheti ellenfeleit a durva manipulációival. Az újabb karakter július 5-én válik elérhetővé PSN-en és Xbox Live-on, természetesen egyedi mozdulatokkal, X-Ray kunsztokkal és kivégzésekkel. Pár apró extrát is hoz a csomag. Kenshi után pedig Rain következik a sorban.

Lássuk a vak pusztítóról szóló trailert!

28.
28.
hakydakillah
26. Mennyi???? Hát ez már tényleg… Jobb volt régen, ott volt a kripta, és utólag unlockoltad a rejtett karaktereket. Most meg mindent vegyél meg utólag, ha akarsz… Nem kötelező, de mégis zavar picit, mert nincs teljesség érzete az embernek.
Már látom mi vár ránk mondjuk 2020-ban. Kijön az új Mortal egy karakterrel és pályával. Aztán mindent vegyél meg utólag :-D
27.
27.
IceColdKillah
Nagyon gizda lett Kenshi! Emlékszem hogy az eddigi részekben csak egy Ermac klónnak tartottam, de most már látom benne az egyediséget.....
24.
24.
KIM666
Akkor ,majd a 4 karit együtt megveszem,kiváncsi lennék a plussz extrákra,remélem új kivégzések,vagy costumok,pl, a reptile robot is .
23.
23.
caleb007
#5: Nem ezt jelentették be a múltkor, hanem a Mortal Kombat Arcade Kollection-t. Az az első 3 részt fogja tartalmazni, elvileg HD-ra felhúzva és multiplayerrel.
Mikor felröppent, hogy ezt az új Mortalt kiadják PC-re, akkor csak Ed Boon mondta, hogy elképzelhetőnek tartja. De sajnos a a kiadó nem osztja ezt a véleményt.
21.
21.
Gaber1980
valaki tudna segiteni, hogy mert nem fogadja el az online passomat, uj accountom van. amikor nem volt psn akkor instalatam fell. most meg nemfogadja el. hmm nemertem.
19.
19.
Mortis
Ezeket a vak harcosokat sohasem értettem. Miért nem maradnak otthon a fenekükön jósolni? :D
18.
18.
vortexqa
#14: Hm, 4 karakterért ennyi pénz már nem is olyan vészesen sok. :)
17.
17.
LiMiT
Komoly ez a Kenshi! Nem szeretem az ilyen videókat... ilyenkor folyton szomorkodok hogy nekem nincs konzol/nincs PCre...még.
15.
15.
Khaszás
Ez mind szép és jó ,de az online játékkal mikor kezdenek valamit ? egész világon 1 rakás ***r ledobál lagol játszhatatlan 10ből 2 game "játszható" értem én h kell új kari de előbb ezzel kéne foglalkozni!
14.
14.
wildláma
#13: azért a pénzért 4 karaktert fogsz kapni Skarletet, Kenshit, meg még 2-őt
10.
10.
huszti
#9: tényleg. egyébként amiről én beszéltem, azt itt a GK-n olvastam, viszont nem találom...egyébként tényleg nem lenne nagy cucc nekik átportolni, mivel UE-s. De mindegy, azért hátha. Esős nyári napokon el lennénk vele a többiekkel :D
9.
9.
hakydakillah
8. Amit linkeltél most, az már lassan 1 éves infó, akkor még a játék csak készült, és a kiadó csak fontolgatta, hogy esetlegesen kijöhetne Pc-re is… …de nem jött…
8.
8.
huszti
http://frontvonal.web4.hu/cikk/ismet-lehet-mortal-kombat-pcre
4.
4.
Malackutya
Vagány a csávesz,csak az a baj mikor csúszik fejjel a kard felé,azt a részt kivágták :D
2.
2.
huszti
mikor jön pc-re, nincs infó?
1.
1.
Mateclus
Ezt az alakot úgy képzelem el mint azt a Dardevilt.... :D:D...hát nem??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...