Dishonored - nem korlátozzák a döntéseinket

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Arkane Studios frissen bejelentett játéka számos RPG-elemre támaszkodik, hiszen a francia csapat hagyományai ezt már szinte megkövetelik. Harvey Smith direktor elmondta, hogy a lopakodós akciójáték remekül összerakott képességeket ad a játékosok kezébe.

Az úriember elmondta a Game Informernek, hogy a Dishonored jó pár szokatlan dolgot kínál, de nem korlátoznak bennünket a cél elérése végett: mindenki a maga saját módján oldhatja meg azokat. Ugyan igyekeznek minél kevesebb előre megírt szegmenst készíteni, a játék fő erénye a váratlan pillanatokban rejlik.

A "móka-faktor" abban mutatkozik meg, hogy választásaink és testreszabási lehetőségeink milyenek - ebben a kérdésben a Dishonorednek nincs mit szégyenkeznie. Az Arkane arra törekszik, hogy mindenki a saját útját járja, aki érti és szereti azt a fajta játékot, amiben nincsenenek a kezei megkötve.

"Mi csak egy stúdió vagyunk, akik nagyon koncentrálnak ezekre a magával ragadó, első személyű akciójátékokra, melyekbe RPG-funkciókat építettek."

A vásárlók pedig elvárják, hogy szabad kezet kapjanak, egy csomó dolog nagyon könnyűnek tűnik, nincsenek nyelvi korlátok, mindenki magát adhatja. A Dishonored magán viseli a BioShock, a Far Cry 2 vagy éppen a System Shock elemeit, egyfajta hidat képez közöttük.

Egyre jobban elfogadott tendencia az, hogy a hagyományos műfajokat is megfertőzik a szerepjátékos elemek. Az Arkane reméli, hogy folyamatosan mélyül a trend, ez a szintézis mindig ott lebeg a szemük előtt. Nem akarnak csalódást okozni.

A Dishonored jövőre jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

6.
6.
koffein
nem fogják mert nem is lesznek.
5.
5.
Killerbee
#4: Mondjuk bioshockban döntéshozatal az kimerül a harvest meg adopt-ban. :)
4.
4.
M.invisible
#3: Szerintem úgy értették, hogy a felsorolt játékok különböző sajátosságait keverték bele. Pl: sandbox környezet, mint Far cry-ban, döntéseket hozhatsz, mint Bioshock-ban, és olyan karakter és felszerelés fejlődés van, mint System Shock-ban.
3.
3.
Mortis
Far cry? Ez egz kicsit kilóg a felsoroltakból, de nem ad okot ay aggódalomra, még...Én sokat várok ettóól a játéktól.
2.
2.
Mortician
#1: Nem. Véletlenül nem a Hard Reset-re gondolsz?
http://gamekapocs.hu/hir/24335/keszul_a_hard_reset_egy_sotet_szerepjatek_pc_re
1.
1.
leszter
Nem úgy volt hogy PC exkluzív lesz?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...