Mortal Kombat - Freddy Kruegerből sosem elég

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 24.
  • Videó
Link másolása
Nagy az izgalom, mindenki tűkön ülve várja, hogy bemutatkozzon a Mortal Kombat legújabb karaktere, a Rémálom az Elm utcában című filmekből ismert Freddy Krueger. Most újabb gameplay jeleneteket tudunk mutatni nektek - az biztos, hogy emberünk pengéinek hangjától a hideg kiráz bennünket!

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Mortal Kombat negyedik DLC-jének főszereplője a Nightmare on Elm Street horrorhőse, Freddy Krueger lesz, aki jellegzetes pengés kesztyűivel, hetyke kalapjával és kopott piros-zöld pulcsijában teszi majd tiszteletét a verekedős játékban. Emberünk mozdulatai és támadásai egyediek lesznek, a múltkori előzetes kibővített változata ezt mutatja be részletesebben. Köszi, sanyi80!

21.
21.
filk
#14: dehogy volt ket kesztyuje
20.
20.
Jinbobo
Freddy pont a Mortalba illő karakter! Most már akkor Jasont is belerakhatnák!
19.
19.
Kravmaga
bazd elírtamXDez az előttem szólónak ment:P
18.
18.
Kravmaga
#2:ott a pont,szerintem a fejlesztők is vigyorogtak ezen egy kicsit,nade sebaj:D:D
17.
17.
l.rics16
jól láttam hogy a végén scorpiont ugy ölte emg hogy belevágta a TŰZ be???!!!!ennyi erővel nyirja ki sub-zerot ugy hogy be zárja egy fagyasztóba kiváncsi vok mennyire hatna rá
16.
16.
Moldren
Kabal végre barátra lelt
15.
15.
Ra1D3n
#14: Hopp, mégis rosszul emlékszem, most nézem a vidit, és valóban csak egy kesztyűjének kéne lennie. De akkor betudom ezt a változtatást annak, hogy nem akarták egy az egyben lemásolni az eredeti karaktert :)
14.
14.
Ra1D3n
#9: Emlékeim szerint a rémálom az elm utcában első részében már két kesztyűje volt Freddy-nek. Onnan gondolom, hogy az első megjelenésekor a 2 falat végig karmolta a pengés kesztyűivel, mikor megölte a csajt aki az első áldozata volt a filmben. De lehet, rosszul emlékszek és én most a klasszikus első részéről dumálok :)
13.
13.
Sheodon
#10: A Tekkent meg a Namcos srácok játsszák így. Adott, hogy a teszterek gyakran napokat töltenek el egy-egy karakter tökéletesítésével, elvégre ezért fizetik őket. :D (Meg többségük kocka rendesen.)

#11: Saját biographyjuk van és saját ending-jük is az Arcade/Ladder módban. A Story Mode-ban magában nem kapnak külön fejezetet
12.
12.
vytros
#8: Mindenki erősnek tűnik hogyha a másik fél nem lép semmit :D
11.
11.
vytros
Amúgy ezek a DLC-s karakterek kapnak/adnak sztoriszálat az alaphoz?
9.
9.
filk
nade' miert van ket kesztyuje?
8.
8.
Kocsis92
iszonyat erősnek tűnik ez a videó alapján, bár lehet h gyengék az ütései, de olyan megállíthatatlannak tűnik ha elkezd egy kombót:D
7.
7.
Macifasz
Királyságos, csak nagy kár, hogy az új Freddy arcát viseli, nem a régi, igazi és egyetlen Freddy-ét, azaz Robert Englund-ét.
5.
5.
Sheodon
A Comic-conon ezerszer jobb videók voltak. Ráadásul ott bemutatták az Unmasked Sub-Zerot is (ami igazából az UMK3-as Sub-Zero ruházat, csak maszk nélkül, vagyis az MK3-as Sub-Zero fejével).

Mint Sub-Zero user, az kötelező darab lesz, pláne, hogy valószínűleg Compatibility Pack-ként fog kijönni, azok meg mindig ingyenesek. Viszont minden ilyen pack 2 ruhát tartalmaz, szóval kíváncsi leszek a másik szereplőre, hogy ki kap még új ruhát (Scorpion talán?).
4.
4.
gucho
Freddy-nek azért nem sok köze van a Mortalhoz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...