Pro Evolution Soccer 2012 - védekezésből támadni

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Ha már a FIFA 12-ből csak súlytalan videóinterjúkat kapunk ízelítőül, a Konami összekapta magát, és újabb, rövid gameplay trailerrel igyekszik kedvet csinálni a Pro Evolution Soccer idei részéhez. A terítéken ezúttal a védekezés lesz, pontosabban annak a feltartás része, amin szintén csiszoltak egy kicsit a készítők.

Míg korábban az egyik analóg kart kellett húzni ahhoz, hogy játékosunk zavarja az ellenfél előretörő futballistáját, addig idén már az egyik ravaszt és egy gombot együtt kell megnyomnunk ahhoz, hogy így védekezzünk az esetleges veszélyhelyzetek ellen. Mint a videóban is látható, a játékos egy bizonyos távolságban helyezkedik el az ellenféllel szemben, de ha adódik rá lehetőség, a gombokat eleresztve könnyedén szerelhetünk.

A Pro Evolution Soccer 2012 október 14-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PS2-re, PSP-re, Wii-re, 3DS-re és Xbox 360-ra - köszi, ravi!

15.
15.
pucu9011
#13: Na az kemény. Csoda, hogy nem zavarodtál meg. :D
14.
14.
gucho
elég érdekes a védő mozgása...
13.
13.
kriszt24
#11: Ne is mondd... Nyomdába voltam diákmunkán, az EGÉSZ KIBASZOTT ORSZÁGNAK kellett nyomtatni, ilyen bieberes szart és egész nap az ő pofáját kelett néznem, miközbe pakoltam a stócokat. :@
12.
12.
XDannyL
#11: háhhh :D Nekem szerencsére nem jött ki semmi ilyesmi x)
11.
11.
pucu9011
Csak nekem lökött ki egy Justin buzi Bieberes reklámablakot? Azt hittem megfejelem a monitort....
10.
10.
bergkamp
én vagyok az egyetlen aki mind2 játékkal jókat tud játszani?!
mindkettőnek meg vannak az előnyei, minden két játékkal fantasztikus meccseket lehet vívni. Ám ahogy mind két játéknak vannak előnyei a másikkal szemben ugyanúgy vannak hátrányai is.
én szeretem mind a pes-t és a fifa-t is. És tök jó dolog úgy leülni focis játékkal játszani, hogy teljesen más élményt nyújt a két játék, de mind2 élvezhető.
Pl. haverral manuális irányítással játszuk a fifa-t és rettentően élvezetessé teszi ez és az árkádos vonal is teljesen elhalványul ... idén ugye lesz Impact Engine ami szintén új szintre emelheti a játékot.
A új pes sok finomsággal rendelkezik és az eddig látott gameplay videókban igen meggyőző volt számomra ismét.
9.
9.
szcsaba1994
#8: Szerintem is igazad van. Nekem is megvan a 2 FIFA (11, WC10) xboxon, de közel sem olyan jó, mint a PES11. A cselezés pedig sokkal egyszerűbb PESben, mint FIFA-ban.
8.
8.
JackBauer
FherT nem értek veled egyet, mert szerintem pont hogy a 2011-es Pes lett nagyon jó. Persze ahhoz hogy ezt észre vegye valaki több óra gyakorlásra lesz szüksége. Mivel kicsit nehezebb lett a játék, ami a FIFA rajongókat elsőre elrettentheti, sőt még nekem is nehezemre esett megtanulnom az új paszrendszert. Én is játszottam a FIFA-val( megvan a FIFA WC 2010 és a FIFA 11), de szerintem játékélményben messze elmarad a PES-től ami ugye a legfontosabb dolog egy játéknál.
7.
7.
FherT
A PES utolsó része ami jó volt az a 2008 volt.
Aztán azt mondták, hogy "újra" kezdik az egészet és más irányba mentek.
Ott baszták el. A 2009-es részben csak az 1személyes mód volt játszható többen már gyenge volt. 2010 hatalmas süllyedés játszhatattlan volt. Görcsösek a figurák nem csinálják azt amit az ember elképzel...
2011 a legalja a PES sztorinak.
Közben a FIFA 2004-2009 szar volt az egész. 2010 látszodott a változás.
Persze azért hoztak be nagyon jó dolgokat, mint a 360-as mozgás, a fantasztikus és egyszerűen kezelhető cselek, a védekezés amit a PES csak 2012-es részében lesz benne amin a fenti videón látható...
Tehát mi a PES 3-tól rajongók voltunk, de most a FIFA viszont fényévekre van a PEStől.
És amíg nem kopizzák az 1szerű cseleket passzrendszert és a többit (ami nem szégyen) addig csak lefelé haladnak.
Nem beszélve arról h a FIFA-ban több mint 20 licenszelt bajnokság van addig a PES-ben ennek töredéke.
A FIFA 2011 viszont nagyon jó lett (meg a tavalyi VB játék is), csak annyi hiba van még a FIFA-ban h a lövő rendszert viszont átvehetnék a PES-től mert ott fantasztikus.
Míg a PES-ben gyönyörű az egész lövő rendszer addig a FIFA-ban bizonyos golókat olyan lazán nem szerezhetsz mint a PES-ben.
De most a FIFA-é az előny.

Kösz ha elolvastad, nem rövid.
6.
6.
lukaka
Amugy ez fifába több éve van
4.
4.
hegyomlás78
Ez a fifában már nagyon régen van!!
3.
3.
rozi07
ez igy igaz ahogy mondjatok!!!
2.
2.
nasario
#1: Egyetértek veled.....
A Fifa marad az árkádosabb vonalon,a Pes pedig viszi tovább a fantasztikusan élethű játékmenetét!
Várom nagyon!
1.
1.
szcsaba1994
Az biztos, hogy a FIFA 12 eladásokban le fogja győzni a PES-t, de játékélményben még simán a PES-é a trón.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...