Space Marine - co-op csak a megjelenés után

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 10.
  • Hír
Link másolása
A Warhammer 40K: Space Marine-ben a megjelenéskor még nem találunk kooperatív játékmódot, ám egy később érkező DLC keretein belül megvalósulhatnak a társas csatározások. A hír kicsit kényelmetlen formában látott napvilágot és a THQ nem is tagadja, hogy co-op szegmens készültét.

A játék megjelenésére még nem készült el a kooperatív játékmód a Warhammer 40K: Space Marine-ben, vagy legalábbis előre megfontolt szándékkal a THQ direkt későbbre időzítette azt egy DLC, vagy patch keretein belül.

Kezdődött minden azzal, hogy a THQ közösségi vezetője egy posztot helyezett el a játék hivatalos fórumán, mely rámutatt arra, hogy a co-op módot 30 napon belül kiadják a játékhoz egy kiegészítés keretén belül. A hozzászólást azóta törölték, de azt sugallja, hogy ingyenes lesz a vadonatúj játék birtoklói számára, akik rendelkeznek a dobozban található, THQ-féle online pass-szal.

A THQ megerősítette, hogy tényleg lesz kooperatív játékmód a Warhammer 40K: Space Marine-ben, megígérték, hogy még ebben a hónapban bővebb információkkal szolgálnak róla, annak ellenére, hogy erősen hallgatnak arról, hogy a végleges verzió még nem tartalmazza ezt a fícsőrt.

A játék szeptember elején várható PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

13.
13.
#8: Ez hülyeség, hol olvastál ilyet? Erről sehol nem volt szó. Itt annyi a lényeg, hogy aki előrendel az extra skineket kap. Space Wolf-ot ugyanúgy összerakhatsz te is a beállításoknál, ugyanolyan színe lesz, ugyanolyan logó, stb, csak az előrendelt verziókhoz plusz kinézeteket adnak, például komolyabb vállvédő farkasfejjel, a sisakra még valami dísz, stb...de ez csak a KÜLSEJE! Van akit ez érdekel, de engem személy szerint nem, ugyanúgy meg fogom tudni ölni mindet, csak még királyabbul néznek ki, de nem befolyásol semmit a játékmenetben.

A másik pedig a különféle üzletek külön extrái, van pl a blockbuster üzlet ahol Golden Relic Bolter-t adnak, és azt írják, hogy másutt nem kapsz ilyet...persze, egy ideig. De ez is DLC és később, lehet csak pár nap/hét utána úgyis pénzért letöltheted live-ról, network-ről, stb. ha nagyon kell.
12.
12.
NinjaNorb
#11: Azért tőlük nem vártam volna ezt...
11.
11.
Darox
#9: Nyugi, mikor olvastam első felszólalásom az volt haveromhoz: Nah most kinek a golyóit csapjam le???
10.
10.
shatterhand
#7: a battlefield bc2-nél már sima verziót nem is lehetett szinte beszerezni (meg nem is érte meg, hisz egy árba volt a kettő és vip kódot/online passt is tartalmazott)
Az a baj,hogy ezzel a limited edition szöveggel csak bezavarják az embert. Sima verzió (L.E. szöveg nélküli) nincs is most már se a BF3nál, se a Needforspeednél.

Itt is ugyanaz a helyzet.
9.
9.
NinjaNorb
Mekkora szar...Most kurva nagyot csalódtam a Relicben!
8.
8.
Darox
Remek, ha valaki szeretne a Space Wolves vagy a Black Templar rendházzal neten nyomulni, annak vagy a Gamestop-tól vagy a Német Amazon-tól kell előrendelni. Jelek szerint marakod Ultramarine, jah és a Powersword is egy előrendelői extra melyet úgy lehet megszerezni ha a kiadó honlapjáv veszed meg. (A kard csak a PC-s verzióra vonatkozik.)
7.
7.
AnimeWarlord
4# Igen, a limited edition nem volt drágább a simánál? hm? mert én többért vettem mint a normál verziót a bf esetében. És csak a limitedbe volt kód.
6.
6.
Darox
Mondták egyébként hogy valószínűleg lesz több DLC is ha a playerek is akarják, kiváncsi leszek ezekre. Remélem nem lesznek drágák.
5.
5.
Persze, hogy nem. A lényeg hogy újonnan vedd meg, lesz benne online pass vagy nevezzük akárminek, és a co-op így elérhetővé válik ha majd megjelenik.
4.
4.
shatterhand
#3: linkeld be légyszi azt az infót,mert én máshol se olvastam ilyet
Annyit találtam,hogy ugyanúgy mint a BF-nél a limited edition itt is az kap online passt (vagy a co-op módhoz tartozó kódot) aki új verziót vesz.
Nincs szó a drágább verzióról.
3.
3.
AnimeWarlord
1# Igen, ingyenes lesz ha a drágább pakkot veszed majd meg, nem a síma lemezt : )
2.
2.
shatterhand
hát azért nem lenne rossz
azon is csodálkozom,hogy ez kérdéses, hisz 1éve az E3on már azt írták,hogy 4fős co-op lesz benne
1.
1.
Darox
Ajánlom nekik hogy ingyenes legyen! De legalább lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...