Sárkányölés a Guild Wars 2-ben

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Az egyre újabb és újabb videókkal csak egyre jobban kiábrándulunk a Star Wars: The Old Republicból. Ami mellesleg oda vezethet, hogy a Guild Wars 2-t játszva kell kielégítenünk MMO-s igényeinket. Az új játékmenet felvétel ráadásul nagyon hangulatos, és remekül néz ki.

Az alant látható videóban emberünk egy kimondhatatlan nevű sárkánnyal, Tequatl the Sunless papával küzd meg. Meg kell hagyni, a játék remekül néz ki, és a sárkány modellje sem kifejezetten gyenge. Amennyire a Guild Wars első része nem aratott sikert a Gamekapocs berkein belül, annyira növekszik most a lelkesedésünk a folytatás iránt.

12.
12.
volkornka
A grafikája tényleg szép. De a wowosokat sem a grafika vonzotta oda:)
Majd énis ránézek erre amint megjelenik. De az old republic jobban érdekel.
A wowosok nem kacsintgatnak erre mert ahogy benyomják a gépet megy is a wow :D
11.
11.
adriano28
miez a gém? tiszta faszán nézki!! ennek ien volt az első része is?
10.
10.
Lordnekroseth
Hát,elég kevés ember az aki nem várja. Még a leghardcorabb begyöpösödött szemellenzős wowosik is kacsingatnak felé.Én a TotalHalibu on néztem a Cynical britt commentálta covert és még ő is el volt képedve a játéktól, ami igen nagy szó. A játék biztos siker lessz én mostmár biztosra tudom és ha nem is lessz behúzva a legjobbnak, számomra ott lessz. Sajnos a nagyra magasztalt Swtor nem jön át. A trailerek nagyon jók,de maga a játék nem igazán nyert meg.
8.
8.
Adamknight
Ezért nem gyenge a grafika XD
7.
7.
mdr88
Szeretem ezt az oldalt...az egy ToR cikkben a kedves cikkíró arról ad tudomást, hogy a GK-stáb odáig van meg vissza a játékért és már alig várják, itt meg már a főcímben gyalázzák :D (persze a cikkek írója nem ugyan az) :D
6.
6.
DzsungelCsirke
Na ez marha jól néz ki, és mivel havidíjmentes sanszos hogy vétel lesz belőle. Viszont hogy mi baja mindenkinek az SWTOR-ral azt sem értem...
5.
5.
Shadowsomi
Eddig is bejött ez a játék, de hát mostmár 100%%-ig biztos vagyok benne, hogy meg fogom venni!
4.
4.
jymri
Kedves cikkíró! A Guild Wars egyik része sem olyan játék, hogy "ha ló nincs jó a szamár is"! Több tiszteletet egy ilyen jó sorozatnak! 2012 legnagyobb MMO -ja lesz!
2.
2.
Ecneb
Megjelenése napján és után nagyot fog ütni a színes nagy világban!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...