Két új Yakuza-játék is készül

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Örülhetnek a keleti GTA-rajongók, ugyanis nem egy, de rögtön két folytatás is készül a Yakuza-témában. Ebből az egyik egy PSP-s folytatás, míg a másik a Yakuza igazi ötödik része. Úgy tűnik, a sorozatot még a földrengés sem képes megállítani, sőt, csak erősebbé teszi.

Igaz, hogy Toshihiro Nagoshi, a Yakuza készítője mára ígért egy nagyobb hivatalos bejelentést, de a derék újságírók még azelőtt letámadták, hogy ezt megtehetette volna, s kihúzták belőle, amit csak tudtak. Nos, ez egyelőre nem sok, de akkor is megtudtuk, hogy két új Yakuza is készül.


Az egyik a PSP-s Yakuza: Black Panther folytatása, mely szintén PSP-re fog megjelenni, s ahogy a Black Panther, ez sem valószínű, hogy megjelenik Japánon kívül - a készítők jövő tavaszra ígérik. Ennnél talán fontosabb a Yakuza 5, hiszen azért az előző részek ebből eljutottak hozzánk, megjelenési dátumot azonban egyelőre nem tudunk.

Érdekesség, hogy az eddig a Segán belül dolgozó fejlesztőcsapatot külön választották, s megalakították a Yakuza Studiost, amely - meglepő módon - a jövőben a Yakuza-játékok kalapálásával fog majd foglalkozni.

2.
2.
Oliv3r
addig még jön nyugatra az Of The End epizód is (remélhetőleg). egyébként meg nagy reformokat csiripelnek a madarak...kicsit újragondolják ezt az egész Yakuza koncepciót.
1.
1.
Mortis
Nagyon ráfekszenek a névre. Mondjuk, néhány újítás tényleg elkellene, bár mindegy is: Hozzánk úgy is 2 év késéssel érkezik meg. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...