Wii U-ra is készül a Dragon Quest X

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Sokáig nagy csend honolt a Dragon Quest tizedik része kapcsán, melyet még 2008-ban jelentettek be a Nintendo előző generációs konzoljára, ám az újabb életjelek szerint Wii U-s változat is érkezik jövőre, egyelőre csak Japánban. További részletekkel is szolgálhatunk.

Japánban brutális népszerűségnek örvend a Dragon Quest-széria már évek óta, szinte minden létező kütyüre érkeztek ilyen-olyan minőségű részek. Ezúttal a teljes értékű folytatásról, a Dragon Quest X-ről van szó, amely - ahogy ma reggel Tokióban a Square Enix bejelentette - a Wii mellett a Wii U-ra is el fog készülni.

A 3DS-ről már ismerős Tag Mode-ot is tartalmazni fogja a cím, a fejlesztést továbbra is a Level 5 a Square egyik belsős csapata végzi majd, de a CG munkálatokhoz segítségül hívja a Visual Works csapatát, akik a Deus Ex: Human Revoltution és a Tomb Raider reboot render-trailereiért feleltek.

Astortia világában járunk, öt hatalmas kontinensen, ahol öt faj éli egymással békében vagy háborúban a mindennapjait. A legfőbb újdonsága a Dragon Quest X-nek az online játék bevezetése lesz, nagy hangsúly terelődik a munkarendszerre, számos mesterséget kitanulhatunk és a megjelenés után további szakmákat adnak majd a játékhoz a fejlesztők, hasonlóan az újabb küldetésekhez.

Minden jelentősebb ünnep, mint a Halloween vagy az új év valamilyen módon szerephez jut a játékban is. Ha más játékosok elesnek a csatában, a mi karakterünk segíthet nekik, s bár az online szerepkörökön van a hangsúly, egymagunk is befejezhetjük a játékot, csupán az NPC-kel tartva a kapcsolatot.

A Dragon Quest X jövőre érkezik Wii-re és Wii U-ra, egyelőre csak Japánban.

6.
6.
abydos
Az én tájékozatlanságomat tanúsítja, de eddig én is azt hittem a képek alapján, hogy Dragon Ball világában játszódó RPG játékról van szó. A karakterek egytől egyig a DR Sagára hajaz, ami nem gond, kellemes grafikákról van szó.
5.
5.
adriano28
#4: én sztem az egész WÍÍ egy hatalmas bukta..
4.
4.
Látom, nagyon megmozgat mindenkit a Wii U :D Ez akkora bukta lesz!
3.
3.
Deadpool
#2: Ha jól tudom, a karakterek kitalálásában nagy szerepe volt a Dragon Ball mangakájának, ezért is lehet ismerős, mint a Blue Dragon esetében is.
2.
2.
adriano28
miez a dragon ball koppincs? köszönöm szépen naa
1.
1.
xICEMANx
Kiváncsi vagyok hogy fog kinézni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...