Rekorder az NHL 12, jön a Facebook-változat

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Szépen indított a Madden NFL 12, de mint az EA Sports bejelentette, az NHL 12 is kiválóan szerepelt: a játék az első héten minden rekordot megdöntött a sorozat történetében, ráadásul az idei NHL-felhajtásnak koránt sincs vége, jövő hónapban indul a facebookos NHL Superstars.

Kiválóan indultak az NHL 12 eladásai, a szeptember közepén PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent játékból már az első héten több példány fogyott, mint eddig bármikor a sorozat történetében: összesen 451 ezer kópián adott túl az EA és 27 millió dollárt vághatott zsebre, ami 19 százalékkal több pénzt jelent, mint a tavalyi rész esetében. Szintén rekordszámú multis meccset toltak a játékosok: a készítők 6,9 millió online mérkőzést regisztráltak az első hét nap folyamán.

Az NHL 12 több változtatással és újdonsággal várta a rajongókat, bemutatkozott az új Full Contact fizikai motor, a játék realisztikusabb lett, mint valaha, átalakult a Be a Pro mód és most már női játékosokat is létrehozhatunk a karakterszerkesztőben. Az őrület továbbra sem áll meg: az EA bejelentette, hogy október elején rajtol el az NHL free-to-play Facebook-játéka, az NHL Superstars.

1.
1.
xICEMANx
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...