Kane & Lynch 3-ra utalnak az IO állásajánlatai

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 28.
  • Pletyka
Link másolása
Habár azt gondoltuk, hogy az IO Interactive-ot teljesen lefoglalja a Hitman-széria újraélesztése, úgy tűnik, hogy tévedtünk: a cég legutóbbi állásajánlatai arra utalnak, hogy a háttérben már komolyan készül a két keményarc újabb kalandjainak helyt adó harmadik rész.

Habár a dánok fő csapata a Hitman: Absolutionön dolgozik, úgy tűnik, hogy valamennyire már a Kane & Lynch 3 is előrehaladott állapotban lehet. Legalábbis, ha jól következtetünk a cég legutóbbi álláshirdetései alapján.


Az IO Interactive egy vezető multiplayer programozót keres a készülő, "egyelőre bejelentetlen, TPS-nézetű játékhoz, amit erős kooperatív elemekkel vérteztek fel". A bátor vállakozónak meg kell majd teremtenie az ehhez asszisztáló multiplayer engine alapjait. Egy másik pozíció szintén programozói állást kínál (valójában többet is) egy készülő, "egyelőre bejelentetlen AAA-kategóriás akciójátékhoz".

Habár sokan azt szeretnék, hogy a cég támassza fel a Freedom Fighterst, valójában szinte biztosra vehetjük, hogy a Kane & Lynch-sorozat folytatásáról van szó. Persze meglepetések mindig jöhetnek.

9.
9.
shatterhand
A 2.ban a legnagyobb baki a sok tükrözés. Olyat is mutatott a pocsoja ami enm is volt ott.
Viszont minden más király volt! Ahol az ember átfutott 5mp alatt még az is ezerrel ki volt dolgozva. Nem úgy mint a többi nagy AAA cím ahol egy szimpla üres folyosó van lemeszelve meg egy láda odabaszva,hogy tessék itt a tereptárgy.

A generáció egyik legjobb játéka nekem (borderlandssal együtt). Minden más csak szimpla üres játék. K&L1-2 felüdülés volt. Az első a filmszerű pályákkal, a 2. meg a megvalósításban. Shangaj-i örület 3napban. Darálás ezerrel, menekülés ,bosszúállás maga egyszerűségével. A 2 karakter meg csak szimplán a legjobb akikkel eddig játszottam.
8.
8.
DonGatto
Azt akkor várjuk szeretettel, jo lenne valami uj ötlet a sok rókabőr között...
7.
7.
Mortis
S mi lesz, ha valami egész új sorozatot indítanak? Ooo....
6.
6.
DonGatto
Az első tetszett, egynek elment, de a kettőn végig sápítoztam,hogy mi ez a foshalmaz befejezetlen...izé.(még jó hogy kellőképp rövig volt). Igazából nem ez az első játék, aminél sajna egy elcseszett második résszel elveszik a kedvemet ahhoz, hogy egyáltalán hozzászagoljak a folytatáshoz.
5.
5.
Hát, nekem a KL2 egy érdekes élmény volt. Az első pillanatban lestem, hogy mekkora királyság és szép és jó és klafa, aztán 10 perc után csak forgattam a szemem, hogy mi ez a gagyi, korlátolt, szemét ?! :( Aztán teljesen elment a kedvem tőle és egyre jobban idegesített. Olyan volt a játék, mintha nem lett volna designer és qa részleg, vagy legalábbis nem látták volna. Olyan nehézkes, nyögvenyelős volt a játékmenet. A pályák meg úgy néztek ki, mintha egy kisiskolás csoportot kiküldtek volna egy halom digitális fényképezővel és utána csináltak volna egy tonnányi kockát a modellerek és gyors rátették volna a fényképeket csak úgy találomra... :( A tárgyak eredeti fényviszonyai visszatükröződtek a texturákon és erre még rájött a játékbeli lokális megvilágítás. Nagyon furcsa, bizarr összhangot kölcsönözve az egésznek...
4.
4.
hakydakillah
Én imádom ezt a sorozatot, igazi akció feeling, és az 1. részének még a története is állat jó lett. Engem csak a 2. rész vége cseszett fel. Eleinte azt hittem, hogy hibás játékot adtak el nekem, de aztán megnéztem jútyúbon, és tényleg semmi ending, nem értem miért…
3.
3.
Bazsa 8
nekem tetszet az 1 a 2 de volt olyan játék amit aminek jól elcseszték a folytatását
2.
2.
peter.biro
Jah jah az ' tényleg jó volt addig még át nem léptünk Havannára. Ahogy haladt a játék úgy csökkent a mesterséges inteligencia meg a grafika
1.
1.
dante92
Az első részt imádtam. Remélem a harmadik jobb lesz, mint a 2, mert az ritka szar lett. Sokan meg dicsérik....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...