Dead Space 3 - újabb részletek a történetről

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy tűnik, a Siliconera vaskos információkötegre tette rá a mancsát, a múlt heti szivárogtatásuk után újabb adag érdekességgel szolgáltak a Dead Space 3 kapcsán. Megint a történet kerül középpontba, kiderül, hogy Isaac Clarke némileg bekattant a harmadik részre, második énje folyamatosan zargatja majd őt.

Megint előrebocsátjuk: nem tudjuk, hogy a Siliconera infói igazak-e, az Electronic Arts mélyen hallgat a Dead Space 3 kapcsán, de szinte biztosra vehető, hogy a Visceral előbb-utóbb tető alá hozza a várva-várt harmadik részt. Ahogy zoenn írta korábban, a Siliconera forrása szellőztette meg anno a Syndicate létezését is, szóval joggal reménykedünk.

Lássuk, hol hagytuk abba legutóbb, de szólunk, a spoilerveszély fennáll! Az világos, hogy Isaac Clarke a Tau Volantis nevű jégbolygóra megy, mint kiderült nem véletlenül: az EarthGov bízza meg egy hajmeresztő küldetéssel, cserébe pedig szabadulást ígérnek hősünknek. Mint írtuk, az érkezés cseppet sem lesz zökkenőmentes, de néhányan azért túlélik a balesetet, így ismét összefuthatunk majd Ellie-vel és a Jennifer nevű technokrata hölgyeménnyel is.

Még érdekesebb, hogy Isaac konkrétan bekattan a harmadik részre, skizofréniával küszködik, "második énje" pedig folyamatosan kísérti majd: "Shadow Isaac" midenhol ott lesz, ráadásul be is szólogat nekünk, ha valamit rosszul csinálunk. Azt nem tudni még, hogy a játékmenetre ez lesz-e komolyabb hatással, de nem zárható ki, hogy a kollégának olykor hallucinációkkal is szembe kell néznie.

20.
20.
mugen
Nekem kapásból a "dark prince"-es PoP ugrott be. :D
Viszont, ha megkevernék egy kis The Thing féle hangulattal, na akkor ütne igazán számomra!
19.
19.
PcSanyko
Várom sok-sok szeretettel :P
18.
18.
adamsfamily
#14: Még egyelőre nem tartok ott.A tormentert most nyírtam ki,szóval gondolom nekem az még odébb van.
17.
17.
ReNegAdE
#15: Én elfogadom hogy a második rész nem tudta hozni az első színvonalát 100%-ra,de azért olyan nagyon nem volt rossz ahogy leírod!Én személy szerint élveztem az egész játék minden percét!Bár ízlések és pofonok!
16.
16.
Ecneb
#15: de miért nem csinálhatnak a saját tulajdonukkal azt amit akarnak? szegény lucas bácsit is mindenki hogy leszólta, hogy nem kell feljavítani sw-t meg hogy képzeli... Saját tulajdonával az ember, azt csinál amit akar, örüljünk, hogy mi játszhatunk vele és nem maguknak csinálják!
15.
15.
goblinfing
#12: Ott a pont. Ahol ilyen dolog volt játékba az penumbrába volt a legjobb és ez a dead space nem érdemelt folytatást vagy inkább nem kellett volna mert szét cseszte a hírnevét a 2. rész
14.
14.
Ecneb
#8: Azért, amikor a második részben visszakerülünk az első részbeli bányászhajóra, szerintem még félelmetesebb is volt!
12.
12.
Mortis
Ha így lesz akkor a készítők gratulálhatnak maguknak: Sikerül ismét egy agyszívással felérően elkoptatott klisét beépíteni a játékba.
11.
11.
KD
remélem "shadow isaac" nem fog folyton fölöslegesen beüvöltözni a játákba mert a darkwatch is ettől volt kicsit fos. az a csaj folyton rikácsolt valamiér
10.
10.
Necreon
Vicces ez a gerillamarketing. Érdekes módon pár évvel ezelőtt sosem lehetett hallani ilyen "kiszivárgásokat". Szimplán elhintik egy külsősnek, terjed a pletyka, az aktuális termék pedig napi szinten beszédtéma marad - és a marketing elérte a célját X millió dollár költségvetés nélkül.
9.
9.
Ghost16
Hát nem csoda hogy bekattan :D
8.
8.
adamsfamily
#7: Én nem rég óta játszom a második résszel,de nekem ez is ijesztő.Bár az első részt nem übereli.
7.
7.
lolman598
a dead space 2 nekem az év legnagyobb csalódása volt.én arra vártam,hogy ujra az a hdieg borzongás jön el vele,mint az 1 esetén,de nem jött össze :/
anak mindenesetre örülök h legalább isaac is beszélt,és jobbn meg lehetett ismerni
6.
6.
adamsfamily
Már a második részben sem volt éppen százas a fószer.
5.
5.
ReNegAdE
#3: +1!A legjobb nextgen horror!Szerintem!
4.
4.
Noeel
#3: jaja jó meglátás :)
3.
3.
Nagyon jóó lesz :) Épp nemrég játszottam végig a kettőt, jöhet akármennyi, ez a sorozat isteni! Igazából ez a nextgen idők Resident Evil-je, Alone in the Dark-ja és Silent Hill-je egyszerre :D:D
1.
1.
Noeel
jó lesz, csakúgy mint a 2. :P várós game nagyon..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...