Assassin's Creed: Revelations - Ezio közbeszól

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 5.
  • Videó
Link másolása
Szinte minden hétre jut egy trailer a Ubisoft sikervárományosából - nincs ez másként ezúttal sem. Ismét a single player erősségeit taglalja az alábbi videó, alatta pedig nem más narrálja az eseményeket, mint Ezio Auditore. Hű orgyilkosunk már az aggastyánkor felé közelít, de elhivatottsága mit sem változott.

Ezio elfoglalt ember, nem elég, hogy évtizedeket töltött azzal, hogy megbosszúlja apja és öccse halálát, felelősöket keresett, Rómában egész orgyilkos-testvériséget boronált össze. Nincs megállás: ötvenes éveinek derekán az Oszmán Birodalomban találja magát. Az új trailerben beszél viszontagságos életéről, s mint mondja, addig nem nyugszik, míg minden titkot fel nem tár. Irigyeljük! A videót dave280, Fontos 96, giga321 és armino8 küldték be, köszönjük!

Szeretsz rejtvényeket megoldani? Akkor az Assassin's Creed Unlock the Animus szájtját neked találták ki. Abszolváld a puzzle-öket barátaiddal, és jutalomként akár elutazhatsz Konstantinápolyba is! Az első öt próbatétel már elérhető, a Revelations megjelenéséig várható utánpótlás.

18.
18.
PcSanyko
Nem szeretnék Ezio ellensége lenni :-)
17.
17.
m1cZ
#16: egyszerű: elméletileg azok az assassinok vannak fekete ruhában akik a rend Mesterei... vagy csak simán jól mutat a fekete (pl altair armorja a ac2-ben) :D
16.
16.
Zakkantable
Lehet hogy én vagyok a gáz de most miért van fekete ruhában?Mert a Brotherhooddal még nem értem végis és lehet abban van a titok nyitja de én nemtudom! :D
14.
14.
armino8
#13: Lehetséges,de nem lehet,hogy olyan verziót vettél?Mert day one-os verziót vettem plusz két küldetést kaptam ilyen Templar Agent-et.Asszem...A collectorban volt ez a 2 multi karakter,de aztán lehet,h boltja válogatja..:)
13.
13.
Problem?
#12: Tavaly az előrendelők kaptak +2 multi karaktert
12.
12.
armino8
#9: Tavaly a ....shopba volt ilyen launch party ott volt pószter,de nem kimondottan az előrendelőknek hanem aki elment...
11.
11.
Mateclus
:))azert 1 olyan sas koszobornak milyen sulya lehet:)) s Ezio fel lelabbal rugja le...:))
10.
10.
mdr88
Ezio megint csak brutálisabbnak ígérkezik az előző részhez képest.... ami jooóóó :D
9.
9.
Problem?
Ígéretesnek látszik:D Amugy most kapnak valami Bonust akik elörendelik?
8.
8.
armino8
Már elő is rendeltem kb júniusban...Nem várom....Neeeeeeeeeeeeeeeeem!:D
7.
7.
drakecsaj
Már ötödjére nézem meg ezt a trailert, és istentelenül ütős.
Tarolni fog ez a rész is az biztos.
6.
6.
ReNegAdE
Úristen!Nagyon komoly kis étvágygerjesztőt kaptunk már megint!Csak az a baj hogy már nagyon éhes vagyok!!:)
5.
5.
xICEMANx
Nem lesz semmi a kicsike :D. Talán 11.-es lehettem még mikor a haverom ajánlani kezdte az AC-t :))... mondtam neki hozza el és kitolom. Másnap elhozta, hazamentem suliból bevágtam a táskát a sarokba :)) az AC-t az XBOX-ba és onnantól megfogott... Aztán jött a 2-es, majd a Brotherhood... hát ne mondjam, nagy rajongója lettem az AC sorozatoknak, a Revelations-t meg jobban várom mint akármelyik játékot valaha:))... Amúgy videó alapján egyre többet látok és hát káprázatos játék lesz, a grafika gyönyörű szép, a történet is az lesz, semmi kétségem nincs felőle! Alig várom hogy kitoljam! :D
4.
4.
5T3V3N
HM MUST HAVE... de lassan nem lesz a hely a polcomon a "Assasin" sagától..:D
3.
3.
thernielle
Tökre el vagyok késve, még csak most kezdem felfedezni ezt a játékot. Tegnap hozta meg a futár az első három részt és őszintén szólva totál le vagyok nyűgözve már az első résztől is :)
Ja, csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy játék áráért utánatok vágják mindhármat, szóval szerintem támogassátok meg ti is a játékipart ;)
2.
2.
m1cZ
Egy apró kis trollkodás: Ezio nem 40-es évei derekán van (annyi volt a Bh-ban) hanem már az 50-et tapossa :)
Troll off
am. várós már nagyon :D
1.
1.
Archondelta
Azt eddig is tudtam, hogy a Ubinál igazán büntetős trailereket tudnak kalapálni, de ez mindent vitt. Az X-Men Origins előzetesének aláfestőzenéje remek választás volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...