The Old Republic - a hétvégén újraindul a béta

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 5.
  • Korai verzió
Link másolása
Megannyi halasztás és mentegetőzés után a Bioware újraindítja a Star Wars: The Old Republic bétaszervereit a hét végén. Reméljük, ez az időpont már fix és nem lesz újabb halasztás, ráadásul a cég sokkal több meghívót küld szét, mint a legutóbbi alkalommal. Önjelölt jedik számára tuti a hétvégi program.

A kanadai stúdió bejelentette, hogy ismét elstartolnak a Star Wars: The Old Republic szerverei ezen a hétvégén, s a bétateszt egészen október 10-ig tart majd. A meghívókat folyamatosan küldi szét a Bioware e-mail formájában - ráadásul sokkal többet, mint tette azt korábban, így nagyobb esélyel kerülhetsz bele a körbe Te is, ha korábban sajnos lemaradtál volna róla.

Ha valami oknál fogva biztos vagy benne, hogy a bétatesztelők közé tartozol, viszont nem kaptál levelet, akkor se csüggedj, csak jelentkezz be a hivatalos SWTOR tesztelői oldalon, hiszen jó esélyel már töltheted is klienst. Mindenki másnak a decemberi végleges verzió megjelenéséig várnia kell.

23.
23.
Lordnekroseth
Hát remélem inkább TRIAL, lessz, mert a bétára szerintem nagyon kevesen kivnácsiak, csak azok akik már nagyon türelmetlenül várják és amúgy is játszanának vele, a játék minőségétől függetlenül.

Most úgy szivesen leszólnám, hogy nem sok sikere lessz, de amíg ki nem próbálom a játékot nem igazán akarok kardoskodni melette, de azért ettől függetlenül nem sok fantáziát látok belőle, talán az első Bioware játék ami csak sokkal később tudja felmutatni a potenciálját, ha addig kitart.

De egyébként az Aion és a Warhammer is ugyanúgy megy mai napig is, annak ellenére hogy lehurrogták őket, sőtt az AOC még jobban mint valaha. Bár nekem ezek pont egyik sem jött be, valami hiányzott.
A Guild wars 1 viszont fantasztikus volt és ezzel ellentétben ingyenes, ahogy a 2 is az lessz úgyhogy nálam az lesz a befutó, ha kijön. Ha addig nem alessz trial, akkor az ő buktájuk, mert esélyt sem adtak rá hogy kipróbáljam, mielőtt megveszek egy 10x-k s játékot és accot csináltatnak velem ,meg elkezdik a havidíjat vonni.
22.
22.
Xtime62
#21: Csak hogy világos legyen hivatalos oldalról:
Beta Testing Weekend #2 invites azaz a most hétvégi.
Server locations: East Coast USA (all testers)
21.
21.
Xtime62
#20: Én a mostani hétvégi tesztelőkre írtam. Javaslom te is olvass utána mert a mostani hétvégi tesztelők amcsi szerveren tolják meg is kérdezheted swtor.hu -n Nephin-től !! Ő is ezt mondta. AZ elindult az EU szerverek tesztelése a Németek,Franciákat hívták normál tesztre ők igen EU szerveren vannak.
20.
20.
m1cZ
#19: utolsó pont: javaslom olvasd el a hivatalos honlapot is illetve, az swtor.hu -t ... elkezdődött az eu teszt idézek_
"az észak-amerikai tesztelőket keleti parti, az európaiakat európai szerverekre hívták be – elindult az európai szerverek tesztelése!"


19.
19.
Xtime62
Üdv pár dolog:

#9: Nem törték fel a rendszerüket belső hiba történt!

#16: Talán volt már tapasztalatod?? Az előző is tökéletesen lezajlott nem volt semmi dc, lagg és társai. Az a több kulcsot küldtek ki honnan szedted baromság. Pontosan annyi kulcsot küldtek ki amennyi bétázó volt eddig.

#17: Nem az EU szervereket tesztelik a béta hétvégével mivel azok Amerikai szerverre mennek az EU játékosok is. A hét elején a normál tesztre behívottak (Németek, Franciák) mentek EU szerverekben. A következő béta hétvégére akarják azt hogy az már EU szerveren mennyen.
18.
18.
Pocok90
#11: ja én is kaptam hiba e-mailt de kulcsot nem :D :( a szemetek :D
17.
17.
m1cZ
#16: hmm... kicsit rosszul informált vagy... egyáltalán nem küldtek ki több meghívót a kelleténél ennyit akartak, mivel most az európai servereket!!! tesztelik. kész pont. Annyi meg legyen elég hogy bent vagy ha bent vagy, és ha lesz leállás hát pont ezt jelenti a test... nem azt hogy te most ingyen játsszál 2 hétet a két szép szemedért. Terhelni kell a servereket, bugokat keresni (több szem többet lát alapon)
16.
16.
suti100
Uram Isten, szombaton indul és egészen hétfőig tart, "bőven" lesz idő kipróbálni! Már "izgatottan" várom, a dc-ket, laggokat, server restartokat. Azzal már senki nem foglalkozik, hogy kb. tisztességes játékra lehetőség nem lesz, mert az első 1,5 nap leállásokkal lesz tele, minden szeró tele lesz, mert véletlenül több kulcsot küldtek ki. Az a baj már a füst most nagyobb mint a láng, de a láng a béta teszt után már csak parázslani fog...
15.
15.
Füge
Én biztos vagyok benne, h a bétatesztelők közé tartozom, csak a biowaresek nem. :D
14.
14.
m1cZ
#13: fuuuuuuuuuuuuuu :D csak ennyi... am ismerek mást is aki 2 hónapja reggelt, és van béta kulcsa, sőt a barátnője is kapott
13.
13.
marcello.
Én kb 1 hónapja reggeltem be és most itt elolvastam ezt a cikket beléptem az emailembe és ez várt:
You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!
12.
12.
m1cZ
#11: hát te legalább tudod hogy benne vagy a rendszerbe :D... pedig 2010 óta reggeltem, testre is jelentkeztem, preorderem is van... nem sértődnék meg egy bétahétvégért :)
11.
11.
goblinfing
#10: én kaptam e-mail-t hogy véletlen nekem küldtek bétát és ne vegyem figyelembe..kedvesek.
10.
10.
m1cZ
se hibás e-mail, se beta kulcs :(
9.
9.
szcsaba1994
Mázlisták. Remélem én is mihamarabb megkapom a bétakulcsot.
Nekem is küldtek 2 e-mailt, a 3. pedig írták, hogy csak véletlen volt, feltörték a rendszerüket :D
8.
8.
brummi
én ma jelentkeztem, hátha..
7.
7.
marcello.
Én is kaptam beta meghívót!:)
6.
6.
Adamknight
Nekem 2 accuntom van, de egyikre se kaptam :S
5.
5.
renato999
Én is csak pár hónapja jelentkeztem :D Nem hiszem, hogy meghívnak majd :) Mondjuk hibát vétettek, mert 2 e-mailt kaptam hogy milyen volt az előző beta, aztán küldtek egy 3. at hogy véletlenül küldték azt a 2 őt :D Pancserok :)
4.
4.
elderath
#3: A poén az, hogy én se arra az accra kaptam, ami 2 éve lett regelve és a játék is elő van már rendelve, hanem olyan accra, amit kb másfél hónapja csináltam csak úgy poénból direkt a beta test miatt hátha... Hát bejött :D Random rendszer ftl
3.
3.
JoHnNiEE
#2: grat!!! de jó neked :) Most gyorsan lecsekkoltam mikor jelentkeztem a beta-ra.
Hát 2009.febr.10..... vhogy nem még így se kaptam meghívot :/
2.
2.
elderath
Inv megkapva. beta kliens letöltve. Alig várom a szombatot :)
1.
1.
szcsaba1994
Remélem bekerülök végre a bétára. Bár én még "csak" 1 éve várok rá.
OFF: A DotA 2 bétáról nem tudtok valami hírt, hogy mikor kezdődik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...