Aranylemezen az Uncharted 3: Drake’s Deception

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 6.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog sikervárományos akció-kalandjátékának munkálatai végre befejeződtek, tudtuk meg Arnie Meyertől, a fejlesztők fejesétől. Bár még nem nyerte el végleges formáját, azt majd a Sony teszi meg a tanúsítási folyamatok során - de a csapat már kiadta a kezéből a mesterpéldányt.

A fejlesztők szombaton tartott össznépi rendezvényén vallotta be Arnie Meyer, hogy az Uncharted 3 hosszú munkálatai végleg lezárultak, leadták az aranylemezt a Sony revizorai számára. Ez annyit tesz, hogy a japán cég várhatóan napokon belül jóváhagyja a játékot, és az mehet sokszorosításra.

Az Uncharted 3 tényleg személyhez szóló játék, elvégre mind a szinkronmunkálatokért, mind a mozgásért felelős Nolan North és Emily Rose teljes erőbedobással közreműködött abban, hogy a Naugthy Dog egy kellően filmszerű kalandot tálaljon elénk. A játék természetesen csak PlayStation 3-ra jelenik meg november elején.

25.
25.
LtK
#19: Először is mi az a Bettliboy? oltás akart lenni?=D
Másodszor : Aki képes modern warfare 84 névvel regisztrálni az nekem ne mondja, hogy nem cod fan ;) Ha nem így látod tudok neked gratulálni képességeidhez. Látszik, hogy te se vagy különb a modern warfare84-től mert annyira megindult benned az ideg a fanboy szó láttán, hogy kötelességednek érezted elkezdeni szídni a BF-et.Ehhez is gratulálok, csak magadat minősítetted vele.Én személy szerint leszarom, hogy szídod mert egyáltalán nem érdekel a hozzád hasonló retardáltak véleménye.Nem ez alapján fogom eldönteni,hogy megveszem-e. Nem tudom hol játszottál de valószínűleg keveset ha szerinted mindenki csoszog vagy "sznájperel" . Mégis mit gondoltál barátom? Ott a tank és otthagyják az emberek mert "Áhh hát ez minek ide?".... Kinek mi a játszható, teljesen relatív. Ha neked az az isten, hogy mindenki sprintel össze vissza lightweight-el last stand-el meg final stand-el és el nem engedi a bal egérgombot hát, oké. Ízlések és ficamok. Ott ugye "sznájperelni" nem igazán lehet mert értelme nem sok ezért is tetszhet neked annyira. Aztán még akár sorolhatnánk a negatívumokat , de nem teszem.Ennek egyik oka mert úgyse fogod felfogni, a másik pedig, hogy ideg összeroppanást kapnál az idegtől =S Ugyanígy vannak hibái a BF-nek is.Kinek ez jön be, kinek az.Cod-al szoktam játszani,szóval nem mondom, hogy hígfos, annak is megvan a szépsége, de személyszerint jobban kedvelem a BF-et.
Nekem pedig az ilyen csőlátású értelemdús emberekből van elegem.
24.
24.
#15: Nem értek egyet veled! Nekem személy szerint az Uncharted 1 sokkal jobban tetszett történetileg, és innovatívásban! A 2-ik részben könnyebb gondolkodtatós részek voltak, és az erdős és váras-középkori kastélyos részek miatt az 1 rész nekem jobban bejött.
23.
23.
#6: Kedves Shatterhand!

Bevallom őszintén, a nyári béta számomra is igen nagy csalódás volt grafikailag. A napokban beszéltem az egyik barátommal, és ő mondta, hogy egy újabb verziójú bétát kipróbált, és az sokkal szebbre sikeredett, mint amit a nyáron lehetőség volt kipróbálni.

Ez az új Beta, az InFamous 2 mellé jár(t)! Szóval szerintem semmiképp ne írd le!

22.
22.
ReNegAdE
#8: Én személy szerint inkább az Unchartedet ajánlom!Nagyon változatos és sok színű játék!Nem nyúlsz mellé vele az biztos!
21.
21.
Lackooo84
http://twitter.com/#!/cbalestra/status/121782323359395840

Akkor most miva'?
20.
20.
TEEBEEX360
19.
19.
kulabácsie
#15: Aki a cod-ot szereti az már fanboy,mi ? :LOL
Akkor te mi vagy Bettliboy ? :)
BC3 multija éppen olyan hígfosh lesz mint a BC2,mindenki lapítva csoszog,vagy sznájperel,vagy beül egy tankba és végig darálja a meccset.
Az mw multija legalább játszható.
De ez most nem ide tartozik.....csak a pöcsöm tele az ilyen Battlefanoktól.
18.
18.
Quent1n
#17: Nekem avval a fő bajom az volt, hogy számomra a környezet rettentően monotonná vált egy idő után plusz tleg szitává kellett lőni kb. minden ellenfelet. Viszont pl. a fejtörők azok tleg fejtörők voltak és azokat személy szerint hiányoltam a 2-ből.
17.
17.
karneol81
Nekem az első is iszonyatosan tetszik a mai napig.
16.
16.
Quent1n
#15: Hát ezaz. 20ezret biztos nem adok ki két játékért mert időm sincs annyi, hogy mindkettővel játszak.. :S BF3-nál meg haverokkal tudnék multizni TS-en de tudom, hogy rangba lehagynának mert több idejük van gamelni. Uncharted meg... Az 1-től nem dobtam hátast de a kettő valami eszméletlen volt bár amikor először kellett a lényekkel harcolni az elég frusztráló volt :) De amúgy meg tökéletes játék. Talán a legjobb ha ebbe az évbe megveszem a BF-et jövőre meg U3 vagy fordítva. :) Az élet nagy problémái :D
12.
12.
koffein
11.
11.
Dragonborn
Uncharted vs Skyrim vajon melyik lesz az év játéka? Én mind kettőt beszerzem.
9.
9.
kari92
A játék természetesen csak Playstation 3-ra illetve PS Vitára jelenik meg ;):$
8.
8.
Quent1n
Na most akkor a hónap kérdése... Ezt vegyem meg vagy a BF3-at? :)
7.
7.
roli33
Legjobban várt játék számomra idén. Jó lenne egy Explorer Edition csak rohadt drága :D Van amúgy a GT-n egy új rövid gameplay. Álleejtős, nézzétek meg!
6.
6.
shatterhand
Vmiért nem várom ezt most. Inkább feldob egy ace combat vagy assassin creed, rage, dark soul.
A multija csalódás lett számomra, így csak a sztori érdekel. Az meg jó lesz ólcsobban is.
4.
4.
p3ti
Na pont ilyen címek miatt vettem meg mind 2 konzolt :)
3.
3.
ReNegAdE
Nagyon jó ez a játék és tök jó hogy van PS3-om!:)
Nagyon várós!
1.
1.
giga321
Nagyon jó ez a játék csak kár hogy nincs ps3-am XD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...