RAGE - PS3 vs. Xbox 360 összehasonlítás

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 6.
  • Videó
Link másolása
Holnap kerül a hazai boltokba az id Software legújabb FPS-e, nem árt viszont tisztában lenni azzal, hogy a különböző platformokon miként fest a shooter. Túl nagy különbség nincs is, elvégre Carmack igyekezett úgy belőni az id Tech 5-öt, hogy mindenhol szinte ugyanúgy nézzen ki a játék.

Hiába pezsgőzött a minap Carmack és kicsiny csapata a megjelenést megünnepelve, az első kedvezőtlen szelek a PC-s verzió felől fújnak. Ahogy azt tegnap megírtuk, még várjuk a hivatalos javítást és a VGA-gyártók új drivereit a hibák orvoslására, ha pedig kedvet érzünk, mi magunk is megoldhatjuk a problémát.

A konzolos verziók közti különbségek szinte észrevehetetlenek, csak nagyító segítségével találunk eltérést. Álljon itt a GameTrailers összehasonlító filmje.

46.
46.
Vopesz
Ez a játék valami eszeveszettül néz ki, le vagyok nyűgözve mit hoztak ki ezekből a kis masinákból! Az állam leesett amikor megláttam, miután elindítottam a játékot otthon, és a tetejében mindezt stabil 60 fps-el... lyenkor fut át a fejemben, hogy programozni kellene megtanulni, nem az újabb generációért sírni. Ez a videó meg faszság, ugyanolyan szép mindkét konzolon. Akit meg zavar, hogy két tizedmásodperccel lassabban pop uppol fel egy szekrényfiók, az lelkileg szegény.
45.
45.
Darox
#42: Hát... Most a cikkírók trollkodnak velünk ha jobban megnézed. Biztos házi Animal Planet-et tartanak és megfigyelik mit csinálnak az olvasók saját élőkörnyezetükben és mitörténik ha beeresztenek közéjük pár trollt. Troll in the Dungeon!

Egyébként a PC-set javítsák meg!!!
44.
44.
Dercsi
#42: +1
Csak hát kell a cikkhez a komment, mert hát enélkül nem látogatott az oldal ;) Ha meg nem látogatott az oldal, a kutya sem akar itt hirdetni...
43.
43.
#42: ma Tiéd a különdíj!!! (ajándékot sajna nem osztok, de merőben egyetértek a leírtakkal... :) )
42.
42.
TEEBEEX360
Szerintem itt a GK-nál nagy nyomingerek dolgoznak! Már bocsi srácok, de amikor megy a trollkodás akkor húzzátok a szátokat és bannolgattok. Most meg feltesztek egy ilyen összehasonlító videót. Nem mind 1 melyik a szebb? Lényeg hogy kijött mind 2-re. És aki ilyenekre élvez hogy most Ps3-on szebb a csóka mellszőrzete meg hasonlók, vagy hogy X360-ra jobban néz ki a haja, sztem az se 100-as. :)
41.
41.
#39: Ízlések és pofonok... :) szerintem eszméletlen hangulat árad a grafikából... mindenkinek más a szép grafika... nekem a komor, a nem lenyalt, a nem csillivilli grafika a kedvencem (ami egy posztapokaliptikus játéktól el is várható)... neked ez nem tetszik, ezen senki nem fog veled össze veszni... amíg egyéni véleményként kezeled és nem ténymegállapításként addig nem hiszem, hogy bele lehetne kötni... szerintem nem nyúlt mellé... :P
40.
40.
#33: Ebben egyetértek, hogy iq is kell a beszélgetéshez, de azért az is számít, hogy miről szól a csevej. Egy tök felesleges baromságot, hagy ne kommentáljunk már tudományos szinten :D
39.
39.
Netsu
Nem akarok vitát szítani, meg nem is vagyok grafikabuzi, de ezek a textúrák valami hihetetlen ocsmányak. A másfél méternél közelebbi textúrák körülbelül valahol 2005 környékén járnak még. De a távolabbi textúrák közül is csak az ég az, amire azt mondom, hogy szép. A többi alig üti a 2009-2010-es szintet.. Hát ezzel csúnyán mellényúlt most az ID.
38.
38.
Exinor
Minden nap tegyetek fel egy ilyen videót és nem marad éhes troll.
A GT meg már amúgy is leszerepelt ezekkel az összehasonlító videókkal:)
37.
37.
Ezek az összehasonlítások azért mókásak, mert mivel a többség csak az egyik platformon látja, olyan mindegy, hogy a másik jobb-e vagy rosszabb ! Tehát neki kell a sajátján eldönteni, hogy hangulatilag, játékmechanikailag és kinézetileg megfelel-e az elvárásainak, a többi nem számít.
Pláne ilyen esetben amikor nyúlfarknyi különbségek vannak (ha egyáltalán van is valami). Az megint más amikor egy el*aszott portot kap valamelyik platform, az bosszantó, de ez nagyon távol van attól...
36.
36.
ha jó a játékélmény nem mindegy, hogy egy hangyafarknyit kicsit jobb vagy rosszabb egyiken-másikon a látvány... (bár mint ahogy sokan írtátok már, szerintem sincs kb. semmi különbség a kettő között)
35.
35.
simon 555
én nem látok semmi különbséget,max csak a fényerőben.
szerintem gametrailershez illően egy platformról van mind a 2 videó csak más TV beállításokkal:)
34.
34.
kharami
#33: Ahogy mondod! De azért azt is tegyük hozzá teljesen értelmetlen a különbség nézése illetve felfedezése, mert itt maximum kontraszt vagy fényerő béli különbséget lehet felfedezni, amit egy kis contrast és gammával vagy brightnes szabályzással utána tol az ember!:D
33.
33.
M.invisible
Intelligencia kérdése, hogy ki hogy tudja az esetleges különbségeket megvitatni! Sajnos kevés emberrel lehet ilyesmikről komolyan beszélni, és ez valószínűleg az átlag életkorral is összefügg.
32.
32.
myrte
Nem igen lehet észre venni rajta különbséget, de nem is érdekel :D nem az én műfajom...
31.
31.
kharami
30.
30.
hegyomlás78
Én látom a lagot playen is '''
29.
29.
ReNegAdE
#28: Hát elképzelhető,mert én speciel semmi különbséget nem láttam!De igazából csak az érdekel hogy jó legyen a játék!Alig várom hogy vége legyen a melónak és végre kipróbálhassam!
28.
28.
shatterhand
sztem ugyanarról van mindkét videó és most azon röhögnek ki mit lát bele:)
27.
27.
Sun9us
Szerintem meg tök mindegy. Megint csak arra jók ezek az összehasonlítások, hogy egymásnak ugorjanak a kockák.
http://9gag.com/gag/309098
26.
26.
p3ti
#23: Ja tök jó lenne futna az xboxon a wow ....

Amúgy meg k*rvara 8 hogy világosabb , vagy éppen homályos a jobb oldali hátsó bokor mögötti faág ... ezen rejszolni állandóan .
Ha jól sikerül ,akkor minden platformon meg fogja az embereket, és játszani fogják
25.
25.
DollSyndrome
Kenyérpirítón sokkal szebb!
24.
24.
Neo1989
#22: Nem ez hülyeség , csak szerintem vannak pihent agyú emberek :)
Ök gerjesztik a feszültséget .
23.
23.
Neo1989
#14: Egyet értek bár szerintem már az diszkriminatív a fejlesztőktől hogy bizonyos játékokat csak és kizárólag 1 platformra adnak ki pl Halo, Resistance ...stb
Már eleve ez megosztja a játékosokat hiszen nem tud mindenki mindig ugyanazzal játszani . Am szerintem ez sima üzlet mondván ha játszani akarsz ezzel meg azzal akkor vegyél ps-t boxot és pc-t is . Sajna ez van :(
22.
22.
kharami
Amúgy kérdezhetek valamit srácok?:D Abszolúdt nem kötekedésből mert sokatokat bírom itt a fórumon, de jó nézni azokat az apró pixelfolt és kontraszt különbségeket az ilyen videóknál?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...