Star Wars: The Old Republic - a háború jelei

  • Írta: InGen
  • 2011. október 15.
  • Videó
Link másolása
Végtelen sorokban érkeznek a Star Wars: The Old Republic előzetesek, amivel a BioWare valószínűleg próbálja elfeledtetni velünk a béta indulása körüli gondokat, valamint a tényt, hogy a játéknak már vagy egy éve meg kellett volna jelennie. Azért még szeretjük.

Azt, hogy a BioWare tervei szerint tényleg megfelelő riválist készítettek-e a World of Warcraftnak, egyelőre nem tudjuk, de a végleges teszt után kiderül. Azt viszont tudjuk, például az alant látható előzetesből is, hogy a történet és a hangulat terén mindenképpen kiemelkedőt alkottak a srácok.

Ezen kívül érdemes elmondani, hogy a BioWare előbbre hozta az európai megjelenést, hogy a világon mindenhol egyszerre startoljon a játék. A szent nap: december 20. Ami mondjuk tényleg közel van egy másik szent naphoz.

9.
9.
Adamknight
Ha ezek a háború jelei... Milyen lehet az igazi háború? XD
8.
8.
mdr88
#2: egyrészt: nem véletlenül hívják a "sötét oldalt" "sötét oldalnak" :)
másrészt: attól függetlenül hogy melyik oldalon játszol teljes mértékben te döntöd el, hogy miket cselekszel, vagyis hogy gonosz leszel-e vagy sem

egyszóval azon kívül, hogy Birodalom és Köztársaság nincs meghatározva hogy a karakterek a "jó" vagy "rossz" erkölcsi vonulatot képviselnek-e
7.
7.
leviske
Rohadt szerencsétlen időpontba rakták a startot. A béta alapján nem olyan rossz, mint ahogy a kirúgott alkalmazottjuk nyilatkozta, függetlenül attól, hogy nem az én stílusom az MMO-sdi.
6.
6.
vytros
#2: A Star Wars ilyen, hogyha a Sith-ek jelen vannak. Egyből lehet tudni, hogy valószínűleg ők a rossz fiúk, és valószínűleg a Jedik és társaik mennek őket megállítani. Ez a két oldal erre hivatott, persze ezeken a harcosokon kívül még vannak a politikusok és a katonák akik mindkét oldalon valszeg nem a jó-rossz harcáért vannak benne, hanem hogy megvédjék magukat/családjukat/vagyonukat vagy egy stabil galaxist akarnak stb stb.

A Gyűrűk Urával is ugyan ez, eltudnád képzelni ahogy Szauron oldalán az orkok csak jótetteket akarnak véghez vinni?
5.
5.
ratchetfan
ha ps3-ra is lenne annak naon örülnék de amúgy tök jónak néz ki de ha olyan lessz mint a warcraft hogy pénzes lessz nálam 0-az esélye
4.
4.
nero66
Egyébként nagyon város a játék *-* Lehet h meg ér egy hónapot és aztán ki tudja :DD
3.
3.
nero66
#2: De honnan vetted h ezt titkolni kéne? Sztem egyértelmű már a fénykardok alapján is.... + aki már csak egy részt is látott a star warsból az egyből tudni fogja h ki a gonosz és ki a jó... :)
2.
2.
JoHnNiEE
Hmm, picit ez a túlságos sarkalatosság nem jön be. Az, hogy ennyire könnyedén ki lehet mondani, hogy melyik oldal a jó és a rossz. Ahogy a cím is jelzi ez háború, tehát mind2 oldalnak megvannak a maga "fényesebb" ,s "sötétebb" eszközei a megnyeréséhez. De ez nem azt jelenti h máris le lehet őket rossz, vagy jófiúzni. Nem szeretnék a WoW-val példálozni, de tény hogy ott nagyon jól megoldották a két oldal etikai, erkölcsi kiegyensúlyozását és nem lehet megállapítani, hogy akkor ők most rosszak.
Nah végül, azért remélem, hogy ezek a szálak itt is ki lesznek dolgozva és nem pedig az lesz, hogy húúú megyek a tökéletes erkölcsileg makulátlan Szövetségi karakteremmel, a köcsög csúúnya birodalmi ellen :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...