iPhone-ra költözik a Burnout Crash!

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Burnout Crash! ugyan elsőre furcsának tűnhet, valójában nagyon is jó játékról van szó, és még a hülye is látja, hogy az arcade üzletek polcai mellett a mobilplatformok azok, ahova ezt a programot teremtették. Év végén jön az iOS-es változat, ami egyúttal az első iPhone-os Burnout lesz.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy az ünnepek folyamán iPadre, iPad 2-re és iPhone 4-re (illetve valószínűleg iPhone 4S-re) is elérhetővé válik a Burnout Crash! című arcade játék. A Criterion által fejlesztett Burnout-spin-offban három különböző játékmód, 18 útkereszteződés és 6 helyszín várja a játékosokat, hogy a nyolcvanas éveket idéző soundtracket ne is említsük.

A játék a múlt hónapban jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, de az EA azt vallja, hogy a mobilplatformokon is kiválóan megállhatná a helyét - és teljesen igaza van. Ahogy a tesztünkben írtuk, a Burnout Crash! koncepciója első blikkre furcsának és idegennek tűnhet, de valójában nagyon is hangulatos játékról beszélhetünk, ami mögött vérbeli Burnout-fíling bújik meg.

4.
4.
nero20
ez a geme 1 forintot nem ér szégyeniti a konzolokat ez telos game ara kelet volna alapoznia :)
3.
3.
deviques
#2: Igazságot beszélsz, fehér ember! A játékban csak egy gombot nyomsz végig, mégis móka, iPhone-on, szarás közben még nagyobb móka lenne!
2.
2.
xICEMANx
Nah alapból telefonra kellett volna csinálni... nem gépre...
1.
1.
..::RoLiSoAp::..
Bevallom, kicsit elszomorodtam mikor anno kiderült, hogy mien lesz az uj Burnout, mivel nagyon szerettem a korábbi részeket és óriási öröm lett volna számomra egy uj rész ami ugyan olyan. Kellemeset csalódtam, mivel a Crash annak ellenére, hogy egy ilyen stílus, egész szórakoztató, de nem nagy cucc PS en. Viszont, hogy kijön iPhone ra ez Hihhetetlen jó ötlet volt!!! kuuurvára várom!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...