Új NVIDIA-driverek a Battlefield 3-hoz

  • Írta: InGen
  • 2011. október 25.
  • Letöltés
Link másolása
Már régen bevett szokás a videokártya-gyártók körében, hogy egy-egy nagyobb cím megjelenésére időzítve kiadják a frissített drivereiket. Nem lehet ez másként az év egyik grafikai atombombájával, a Battlefield 3-mal sem, amihez most jelent meg a hivatalos, WHQL-es meghajtó.

A héten jelenik meg hivatalosan a Battlefield 3, ami persze azt is jelenti, hogy az NVIDIA (és hamarosan valószínűleg az AMD is) gőzerővel igyekszik felkészíteni hardvereit a masszívnak tűnő anyagra.


Ennek eredménye a mai naptól elérhető GeForce 285.62 WHQL meghajtó megjelenése, ami az NVIDIA elmondása szerint akár 11 százalékkal is javíthat a teljesítményen egy GTX 560-as kártyán, ami már igen-igen tisztességes.

De nem ez az egyetlen fejlesztés, amit a driver tartogat: több SLI és 3D Vision profilt is betettek a mostanában megjelent nagyobb játékokhoz, valamint elvileg javulást tapasztalhatunk majd a Rage, és a csak novemberben megjelenő Batman: Arkham City alatt is.

42.
42.
bledzer
#38: én meg battlefieldezés helyett vettem magamanak egy Nissan GT-R-t és elhalyóztam barziliába.... ott kibéleltem az autót fűvel, összeszedtem egy fekete egy szőke és egy barna pipit, mind modellek és most épp kilincsel előre szelem a kilómétereket a USA irányába... bazi nagy tripp.... csak annak a fránya Clint Eastwoodnak a feje ne lebegne ott az orrom előtt akármerre nézek:D:D
41.
41.
FrankBlack
#27: szerény véleményem szerint a játékok grafikáját illetően hagyjuk már az összehasonlítgatós videókat, mert a video gyenge minősége, a tömörítés miatt abszolút értelmetlen az egész. A konzolos és a pc-s változat is egy gyenge minőségű videóban? hát persze hogy nem sok különbséget látsz.

Amúgy meg egy tipp a grafikai beállításoknál: én azt vettem észre, hogy leginkább az élsimítás fogja vissza a teljesítményt. Nálam: minden ULTRA+16x élsimítás= kb. 30 FPS (persze nem egy szűk folyosón, hanem egy nagy csata kellős közepén), aztán minden ULTRA kivéve az élsimítást, ami OFF=60 FPS (bekapcsolt Vsync mellett) GTX570
40.
40.
LAZLOW20
38:Ennek a hozzászolásodnak mi értelme volt őszintén?Nagy gyerek lehetsz hogy ennyi pénzt(gondolom a szűleidét)kursz el ilyesmikre.
38.
38.
Mathia$
Van PS3am és X360om is. BF3 miatt akarok egy szuper-pc-t....
37.
37.
aludttej
mekkora mák, pont 560-asom van. És tényleg sokkal jobban fut mint a béta, már highon, 16xos szűrésnél vsynccel megvan a 60 fps fixen (merhogy a vsync korlátozza)
36.
36.
SütiMester00
GTX 460-ason is változtat valamit? :D leszedtem de még sajnos nem tudtam tesztelni.
35.
35.
Sun9us
Az IGEN! Jó ez az új driver, 5-10 fps-el gyorsabb lett a GTA4. Máson, még nem próbáltam, de szerintem látványos.
34.
34.
kharami
#21: Hát Sp-t végig tolom majd de igen a multi miatt venném meg!;)
31.
31.
ilor14
#27: azta istenbrutálkirályanyaglesz! :D
#28: attól,hogy nem láttál videót még van! ps3-ról meg xboxról láttam felvételeket
25.
25.
Optimus Prime
#12: Én nem azért szedem, nekem nem is futna, nem is érdekel. De nincs értelme se mindig a friss drivert használni? A legutóbbi volt egy bug, számomra. Ha ebbe is lesz maradok a mostaninál.
24.
24.
Donpedro
2,5 óra single után (eredeti, nem tört) azt kell mondjam csalódott vagyok. Eléggé a CoD-ra hajaz a single, ugyan azok a hibák is pl. fos AI, újraéledő ellenfelek, stb. De ettől még mindig jobb mint egy CoD SP, mert itt legalább van technológia mögötte :D
23.
23.
NereusLaceee
#7: A kártyák simán és zökkenőmentesen tudnák hozni ezt a teljesítmény szintet, az egyedüli bibi a szoftver-hardver avagy driver és chip között van, ami komplex utasítás készleteken alapulva dolgozik, mint pl. a directx szabvány, ami beékelődik a program futás és a futtató hardver közé, és a kártyák teljesítménye azért is relatív mert a rengeteg "bit-bürokrácián" kell előbb átrágnia magát az anyagnak oda-és visszafele is, mire a monitorra és a "szádba" kerül.
Lerágott példám erre mindig az, amikor egy grafikai munkánál a macbook pörgeti a 3D modellt, míg az asztali PC-m beleszaggatt és textúra hibákat ejt.
22.
22.
NereusLaceee
#12: A régebbi kártyákhoz sem fölösleges letölteni, ne beszélj zöldségeket. A driver ha teljesítmény javulást nem is okoz, mindenképpen segítheti a stabil futást. Nem mennék most részletesen bele :)
21.
21.
falselight
#20: az sp-ért nem érdemes pénzt kiadni. ellenben ha multizni akarsz, akkor szerintem kötelező. mindenki ódákat zeng róla.
20.
20.
kharami
#14: Én is "kipróbáltam" nehogy úgy járjak véletlenül mint a rédzs el! Falba ragadt ellenség nálam is megtörént és a skulós okosság is!:/ Még mérlegelek mert a rédzs elvitte a dínárjaimat!
19.
19.
falselight
#17: még rosszabb lenne, ha folyton meghalnának hülyeségükből kifolyólag.
18.
18.
bledzer
óó és a komment szekció is kiválóan műlödik :D
17.
17.
bledzer
#15: és halhatatlanok természetesen a scripteket leszámítva
16.
16.
bledzer
#15: és természetesen halhatatlanok a scriptet és a friendly fire-t leszámítva
15.
15.
falselight
#14: jah, az ai kb. black ops szinten van, lényegében nem is létezik.
14.
14.
bledzer
nem bírtam kivárni... és kirpróbáltam. És mit gondoltok mi történt? Ahogy az agyonhypeolt gamekkel lenni szokott? Falbaragadt ellenség... a fedezék mögül ki kell mássz egy métret mert hanem egy láthatatlan falba nyomod a skulót, a társak meg síkhüjék, átrhonnak az enemyn és nem is néznek egymásra, társak elől az ellen. meg hátrább téged darál. És persze olyan sasszemek és kőkezüek hogy egyből kiszúrnak és bang bang. Amúgy nem rossz játék, a grafika szép, de nem olyan egetrengetően, eddig codosan akciódús csak ne kúsznék neki minduntalan láthatatlan falaknak... ez azért szégyen.
12.
12.
falselight
#8: régebbi kártyához fölösleges letölteni, teljesítményjavulás csak gtx400 és 500-as kártyák alatt lesz.
10.
10.
Elyas
jah most dobják ki és rohad sokat kaszálnak majd vele mert a bf hez ez nagyon kell hogy igazán jól fusson igy természetesen aki megveszi annak be kell szereznie egy iet is
9.
9.
Yetikee
Én most kezdek vele játszani ps3mon :D
8.
8.
Optimus Prime
#6: Én leszedtem újra, de még mindig .58. :)
Igaz, nekem csak 8600 Gt-m van, lehet ezért?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...