Assassin's Creed: Revelations - a legújabb trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 28.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik az Assassin's Creed: Revelations legújabb trailersorozata, a Secrets of the Ottoman Assassins széria harmadik felvonásában az általunk megszerzett területek megvédését ismerhetjük meg behatóbban. Egyik új fícsör követi a másikat, a Revelations méltó folytatása lesz Ezio kalandjainak!

Az új részben ugyanis hiába szerzünk meg egy kulcsfontosságú területet Konstatinápoly felszabadítása során, azt meg is kell védenünk olykor. Ilyenkor több taktikai trükköt vethetünk be, ahogy a videó is mutatja számszeríjas orgyilkosokat küldhetünk a környező házak tetejére, vagy éppen barikádot húzhatunk fel a tömegekben érkező ellenfelek megakasztására. Jó móka lesz, de csak november 15-én, akkor érkezik ugyanis a Revelations, méghozzá PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Köszi, Deadshot!

17.
17.
ramon90
#16: Valamilyen szinten egyetértek. Nem jön be, hogy elfoglalsz egy területet és utána bármi más dolgot csinálnál a játékban, hirtelen arra leszel figyelmes, hogy jönnek ostromolni és neked menned kell harcolni ellenük. Ezeket a kényszer dolgokat nem szeretem. :/
16.
16.
drat576
Nekem nem tetszenek ezek a stratégia dolgok, az 1 meg a 2 a kedvencem, a Brotherhoodban még jók voltak a társak, de ez a barikád...hááát, nevetséges
15.
15.
juseppejoki
nemáááár, ez a gyorsépítős nekem se jön be, meg az se elkezdik csapkodni buzogánnyal barikádot mint age of empires-ben... :/ hát már egy ekkora cím se képes olyan intelligens ellenséget fejleszteni aki átmászna egy 1 méter magas fadobozt? Ez egy enyhe csalódás volt nekem, de ettől függetlenül már nagyon várom (lehet hogy azért vagyok ennyire kritikus mert a kedvenc játéksorozatom új részéről van szó?!)
14.
14.
felegyi
#13: Elvégre nem kötelező a baszás :)
13.
13.
Vopesz
#6: Helyes, én már 1 hónapja nem nézek semmit, max a cikkeket olvasom el. Mérges vagyok amúgy az Ubisoftra, hogy mindent ellő még megjelenés előtt, teljesen haszontalan dolognak tartom egy ekkora címnél.
12.
12.
robi009
#11 azért ezio meg eközött az újarcközött szerintem mérföldkövek vannak/lesznek :D
11.
11.
Ballard37
Az ottomán assassinok nem tudnak két helyen egyszerre lenni, de Ezio vállvértje igen!
9.
9.
mdr88
8.
8.
lolman598
hogy fogom én ezt decemberig kibírni ://
7.
7.
Speper
6.
6.
felegyi
Na srácok, én már nem nézek több trailert/gameplay-t, mivel PC-s vagyok alapjáraton késni fog, de legalább az újdonság ereje megmarad :)
5.
5.
Kreto
barikád az elég gagyi :D gyors telepítéses
4.
4.
giga321
Egyre jobb és jobb lesz.
3.
3.
live4assassin7
pc-re 2 hetet késni fog....még jó hogy ps3-as vok :D
2.
2.
robi009
erre vártam a legjobban ! :D kicsit orcs must die-os ez a minigame de ROHADTJÓ
1.
1.
ALpH4
ez nagyon jó lesz így
még több mini game
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...