Haste - új versenyjáték a Dead Island alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb versenyjátékon dolgozik a lengyel Techland, s bár a csapat legutóbb a zombis Dead Islandet hozta tető alá, korábban már próbálkoztak hasonló programmal. A Nail'd harmatos darab volt, és ugyan a Haste nem változott sokat hozzá képest, letölthető játékként talán jobban megállja a helyét.

A játék létezéséről már körülbelül egy hónapja tudunk, a formális bejelentésre viszont csak most került sor: a Haste tehát a Techlandnél készül, és majd a Ubisoft fogja kiadni PlayStation 3-on és Xbox 360-on, letölthető formában. Árról egyelőre nem esett szó a sajtóközleményben, ahogy a pontos megjelenés sem ismert: egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor jövőre teszi tiszteletét az új versenyjáték.

Versenyjáték, bizony, a Techland visszalovagolt a nem túl kiemelkedő Nail'd koncepciójához, majd kicsit átdolgozta azt, hogy újra eladja letölthető címként. A játék lényege még mindig ugyanaz: ezerrel csapatunk az ATV-nkkel a dimbes-dombos versenypályán, fizikát meghazudtoló módon rántjuk el a gépet a földtől, miközben rázzuk a fejünket a metálra. A hasonlóság egyébként nemcsak a külsőségekben mutatkozik meg, az első beszámolók szerint a Haste irányítása is meglehetősen hasonlít a Nail'dre.

Az első képeket helyben megleshetitek, a további részletekre és látnivalókra egyelőre várni kell.

5.
5.
cast22
Háát a Pure egészen tűrhető volt, az első komolyabb quados játék amit toltam. De aztán jött egy másik, már a nevét sem tudom az nagy csalódás volt. Ahogy ezt elnézem sokra nem viszi majd, képekből nézve a grafika sem valami nagy eresztés.
4.
4.
már a pure-t se szerettem... igazából ezt a quad hülyeséget nem tudom hova tenni a készítők részéről dehát mind1
3.
3.
SSJ Gábriel
PC-re persze nem jön... xD
De inkább nem kezdek el egy újabb vitát xD
2.
2.
Grabowsky30+
A fákat a zombis szigetről hozták? :D :D
1.
1.
Köszi, hogy jobb a képnézés!!

A játékról meg egyszerűen nem tudok semmit mondani, ez nulla, már láttunk ilyet vagy ötvenszer...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...