Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!

Az OnLive játékaiért magyar felhasználó nem tud fizetni, viszont a demókat kipróbálhatja, ahogy az ingyenes ajándékokban is részesülhet. Míg legutóbb az Orcs Must Die! című programmal játszhattunk ingyen egy egész hétvégén át, most a Homefronton és a Red Faction: Armageddonon van a sor. Rendben, egyik sem a szívünk csücske, de miért panaszkodjunk?

A teendőd mindössze annyi, hogy az amerikai OnLive-ra történő regisztráció után letöltöd a program kliensét, majd november 28-ig bejelentkezel a szolgáltatásba, és 5 napra "kikölcsönzöd" a játékot. Öt nap az hosszú idő, a kampánnyal tuti végzel, és még a multiplayerbe is belekóstolhatsz majd! Más akciók is vannak persze, de ezek minket a fentebb részletezett okok miatt nem érintenek: egy raklapnyi cím 75 százalékos kedvezménnyel vásárolható most meg, sőt az újoncok az első játékukat 1 dollárért vehetik meg - az akció minden címre vonatkozik, még a most megjelent Batman: Arkham Cityre is!

Sebaj, ha mindenképpen pénzt szeretnél költeni, szabadulj rá a Steamre, ahol masszív 50-75 százalékos akciók várnak. A leárazások több száz játékra vonatkoznak, ráadásul akadnak naponta frissülő ajánlatok is: ma például a Fallout: New Vegas, a Red Orchestra 2, a Total War Mega Pack és az Operation Flashpoint vásárolható meg olcsóbban, sőt a nemrég megjelent L.A. Noire: The Complete Edition is beszerezhető féláron!

23.
23.
fészpalm
Jézusom, ide mekkora eszek járnak... *FACEPALM*
Innen nem fogsz csodafelbontással OnLiveozni, ócska a neted, és messze vannak a szerverek, persze a hülyék a szolgáltatást szarozzák ahelyett, hogy felfognák, mi is történik valójában. MIT VÁRTOK? Innen éles FullHD képet fogtok kapni? Hogy a rákba ne lenne homályos a kép? Tudjátok egyáltalán, hogy mi az OnLive?

#21: A neved elárul mindent... Repair.exe-t keresni a játék mappájában... Jézus Isten, ilyennek minek adnak játékot PC-re... Örülhetsz, hogy még nem égetted szarrá a géped.
22.
22.
JcGross
Hát az onlive-ot most először próbáltam ki, és azt kell mondjan nagyon szar! Nem is a lag volt a legnagyobb bajom, mert hát istenem, de a grafika HIHETETLENÜL OCSMÁNY! Egy fullHD képernyőn ez elfogadhatatlan!
20.
20.
LnB
Euroárfolyam miatt, nállunk nem számít akkora akciónak sajnos a steam leárazás... :((
19.
19.
Optimus Prime
Már most értem az OnLive működési elvét. Hát... tényleg játszhatatlan. Meg olyan más a grafika, mint egy rossz Youtube videó.
A Steam akció se rosszak, de kinek van mindig pénze hó végén?
17.
17.
Mortis
Amikor megláttam a Total War Mega Pack árát azt hittem elájulok. Rég láttam ilyen kecsegtető ajánlatot!
16.
16.
eddy22
#15: De olyan jó érzés volt... bocsánat ^^
15.
15.
kalandorklubbja
#12: Jólvan b+! Mindenki hibázhat nem kell egyből lehurrogni te seggfej!

14.
14.
Ooorky
#12: "Az OnLive játékaiért magyar felhasználó nem tud fizetni"

Tud, ha dolgozott kint ámérikában és még megvan a Visa Gold kártyája, amit arrafelé ingyen hozzávágnak ha számlát nyit egy bankban :)
13.
13.
eddy22
Majdnem leirtam rendesen a neved, bocsi
*kalandorklubbja
12.
12.
eddy22
kalandorokklubja

Te tényleg ennyire vak vagy, vagy hülye, vagy mi bajod? Olvasni, vagy szöveget érteni nem tudsz?

"Az OnLive játékaiért magyar felhasználó nem tud fizetni"

11.
11.
kalandorklubbja
GKs srácok,(!!!!!!!!) légyszives ha van időtök válaszoljátok meg, hogy konkrétan hogyan is működik ez: "sőt az újoncok az első játékukat 1 dollárért vehetik meg - az akció minden címre vonatkozik, még a most megjelent Batman: Arkham Cityre is!"

Hogyan is működik ez? Hogyan kell ezt az akciót igénybe venni stb?
10.
10.
kalandorklubbja
"sőt az újoncok az első játékukat 1 dollárért vehetik meg - az akció minden címre vonatkozik, még a most megjelent Batman: Arkham Cityre is!"

Ezt valaki magyarázza el légyszives, hogy ez most hogyan működik:D Mert akkor már vásorolok is:D
9.
9.
Cuppak
#4 EA support az tényleg rengeteget foglalkozik a játékosokkal. Nekem rengeteg mindenben segítettek.. 5percig telt, nem órák és nem napok.
#2 A patchel semmi gond, nekem minden tökéletesen működik, max a gépednek van valami baja, ha a patch lenne a hibás mindenkinek rossz lenne. Próbáld lemeztörezedíteni a játékot, repair install.. És a fórumon már leírták hogy kell megszüntetni a kifagyást/laggot, btw nekem sokkal jobban fut a játék patch óta.
7.
7.
galmat
Magyarországról véleményt alkotni elég necces, mivel itt nem is elérhető a szolgáltatás, szerver sincs a közelben, úgyhogy nem kell várni tűéles képet, meg gondoptalan játékot.
Majd ha a közelben is lesz szervere az onlive-nak, akkor lesz ez érdekes, mert addig hiába van otthon vkinek 120 mb-es optikai netje.
6.
6.
pjoco
Kipróbáltam a Red Factiont! 5 napra megvettem, de olyan akadósan megy a játék és a grafika is elég ronda az egész el van mosódva felbontást meg sehol sem lehet állítani! Szóval nem valami nagy szám ez az onive!
5.
5.
falselight
a homefront multiban baromi jó, de onlive-on keresztül játszhatatlan, legalábbis kelet-európából.
3.
3.
pjoco
én még tavaly vettem meg a Sourcet egy ezresért! :D megérte!
1.
1.
Dogmatix
így vettem CS:Sourcet 4euroért :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...