VGA 2011: PlayStation 3-exkluzívra is számíthatunk

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Idén sem marad el a PlayStation 3-exkluzív bejelentés a Video Game Awardsról, egy óriásplakát szerint olyan címről hull majd le a lepel, amit "nem fogunk elhinni". Többen a sokat pletykált God of War 4-re és a népszerű Sony-hősöket egymásnak eresztő Title Fightra tippelnek egyelőre.

Fantasztikusnak ígérkezik az idei Video Game Awards is, és most már biztos, hogy a BioWare új játéka, a Metal Gear Solid: Rising, az Alan Wake: Night Springs, a BioShock: Infinite és a Transformers: Fall of Cybertron mellé egy PS3-exkluzív fejlesztés is csatlakozni fog. Erre egy Times Square-en elhelyezett óriásplakát hívja fel figyelmet, ami arról tanúskodik, hogy a díjátadón olyan PS3-as játékról hull majd le a lepel, "amit nem fogunk elhinni".

Természetesen ebből nem sok derül ki a projektet illetően, így találgatások is elindultak - a legtöbben egyelőre két játékot emlegetnek fel: az egyik a God of War 4, a másik pedig a Nintendo-féle Smash Bros.-sorozatra hajazó verekedős játék, amiben egymásnak eresztenék a legnépszerűbb PlayStation-játékhősöket.

Mindkettőről rengeteget pletykálnak újabban, a God of War 4-ről nemrég szellőztette meg egy játéküzlet, hogy akár már jövőre megjelenhet, a Title Fight munkacímet viselő projektről pedig az elmúlt napokban derült ki ez-az, sőt egy kép is napvilágra került, amin a SuperBot Entertainment munkatársa éppen a Twisted Metal egyik karakterén dolgozik.

Mi a szlogen alapján egyébként az utóbbira tippelnénk, hiszen ez az ötlet mindenképpen meglepőbb - ráadásul a pletykák szerint erre a címre utalt a PS3 októberi Michael című előzetese is.

12.
12.
kalandorklubbja
Nincs több ilyen videó? Más kockákkal?:D
11.
11.
Dark_Temptation
a videó valami nagyon király :) , a játékot meg izgatottan várom :) PS3 RULZ!
10.
10.
ez a nem fogjuk elhinni egy nagy hab.
biztos nem az lesz amire mindenki számit, ahogy az lenni szokott.
6.
6.
Robbie17
#5: Bárcsak FFVII lenne de akkor biztos nem ps3 exlusive lenne ahogy a FFXIII-1-2 és valószínűleg majd a versus sem..
5.
5.
_Tappancs_
Csupán 1 olyan játék van, melyre igaz lehet a """nem fogunk elhinni""" az pedig a Final Fantasy VII remake, minden más nyilvánvaló,várható, esedékes .. Talán még a Resident Evil 1-3 stilusában készített új Resident-re lenne még igaz részemről..

God of War 4- nyílvánvaló ,hogy lesz
MGS 5 - nyílvánvaló
Shyphon Filter- szintén, valamilyen pletykák is szóltak erről.

Bár ezek a marketing szövegek csalókák a semmiről is ódákat tudnak zengeni, ahogyan a játékfejlesztők is egy 4 pontos játékról.. :D
4.
4.
tabu3x
nem úgy volt, hogy Kratost meghatározatlan időre szabadságra küldik?
ha ez áll, akkor GOW4 nem lesz mostanában.
3.
3.
The Lone Drow
Én azért reménykedek egy új Shyphon Filter epizódban. PS2-n kb a legjobb tps-ek voltak, nem értem, hogy eddig miért nem jelent meg egy rész sem PS 3-ra. Vitát is csak akkor tervezek venni, ha bejelentik rá, a pletyka szinten létező játékot.
2.
2.
samatagrav09
#1: jó régi videó fél éves
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...