Kibővített Metal Gear Rising-előzetes érkezett

  • Írta: InGen
  • 2011. december 13.
  • Videó
Link másolása
A Platinum Games tényleg új lendületet adott a fejlesztésnek, a bejelentés óta összesen nem láttunk annyi anyagot a játékból, mint az utóbbi pár napban. A VGA 2011-es bemutató után most itt a kibővített előzetes, hogy leellenőrizhessük, jó irányba haladnak-e a fejlesztések.

Egy dolgot leszögezhetünk: a játék összetéveszthetetlenül japános, ugyanakkor valamiért mégis fogyaszthatónak tűnik. Kojima pont ezért választotta a Platinum Gamest: a játékaikat még mi is értékelni tudjuk.

23.
23.
Qbász
Kojima twitteren mutatott pár képet az új játékából tehát nem a risingból. Érdekes :D

https://twitter.com/#!/Kojima_Hideo/status/147594757726683136/photo/1
22.
22.
atto222
#17: Miért lennél büszkébb a szamurájokra? A magyar huszárok semmivel nem maradtak el vitézségben mögöttük. Számos csatában mutatták meg, hogy hősök.
21.
21.
FU€GO
Szerintem jól néz ki és elég frankó pörgős game lesz.Nem hasonlítom az előzőkhöz mert nem egy kategória.Ez így külön jó.
#17:Ha büszkébb lennél a szamurájokra mint a huszárokra akk szégyeld magad és menj a beteg japánokhoz.
20.
20.
Szerintem frankó lesz, legyenek óriási robotok, augmentált öltönyösök, tiszta királyság :-D
19.
19.
Yanez
Ha kihúzzúk a játékból azt a két szót,hogy Metal Gear,akkor egy elég maradhatós hack'n slasht kapunk.De az hogy az ellent nem lehet egyből szeletelni,az engem is zavar.
18.
18.
kebi90
#17: Másrészt Raiden nem is szamuráj, hanem ninja :)
17.
17.
Raam989
#13: A szamurájokra én is büszkébb lennék, mint a huszárokra...
16.
16.
Menyus
Sztoritól függetlenül... az eredeti fejlesztés komolyabbnak tűnt látványra. Most nem kizárólag a grafikára gondolok. Például Raiden kardjának hüvelye eredetileg az oldalán volt és a teste részeként mozgott adott helyzettől függően, most pedig csak simán a hátán van. Meg kicsit sok benne a szikra... Mint egy elcseszett augusztus 20. Értem én, hogy japán stílus de lehetett volna egy kicsit "Solid"-abb. :D
15.
15.
andy976
Atya gatya...eszembe jut a Shadow of Rome meg a harcrendszere, szerintem ott megkaptuk a tutit aztán jól elfelejtették...én egy RPG-t várok azzal a szeleteléssel...
14.
14.
DollSyndrome
Engem már nem érdekel. Must Have. Ennyi. Akkor is megveszem ha rossz lesz. *Az MGS Vuzi*
13.
13.
Shadowsomi
Mintha a vanquish és a DMC keverékét nézném :D Érdekes, kipróbálni ki fogom.
atto22: Mit vársz a japánoktól? :D A szamurájaikra büszkék, másban nem tudnak gondolkodni. :D Legalábbis szerintem ez lehet a sok kardozós játék mögött :D
12.
12.
giga321
Azzal rontották el, hogy nem adják ki pc re pedig megígérték ( sóhaj )
11.
11.
Mathia$
#6: Semmi köze az alap storyhoz, MGS4 UTÁN és nem előtt játszódik!
#4: Itt egy értelmes ember, nálad a pont!

Kojima nem akarta, hogy ez a game legyen a MGS5, mert azt ő fogja elkészíteni, itt van, mai hír!!!:
http://www.gamezone.com/news/hideo-kojima-authentic-stealth-mgs-will-come

Illetve mivel ennek semmi köze nem lesz a storyhoz ezért vették le belőle a Solid nevet és adták hozzá a Rising-ot.(Ugyanúgy ahogy az Acid esetében)
Emiatt lett megváltoztatva ennek a résznek az időpontja, mert eredeti tervek szerint MGS2 és 4 között játszódott volna(2009-2014).
De meggondolták magukat!
9.
9.
Qbász
#7: De engemet is zavar. Ez is sokkal jobb volt az első Rising-ban. Ott amikor megláttam hogy végre egy kardcsapástól ketté válik a sok katona majdnem magam alá csináltam örömömben. Erre most meg ez kapjuk. Felőlem lehet ilyen pörgős a játék de a penge legyen olyan mint az első koncepcióban.
8.
8.
atto222
Még tetszett is addig, amíg el nem kezdődött ez az idióta össze-vissza kardozás. Ha ezt kihagynák, egész jó kis játék lehetne... de sajnos a japánoknak ez mániájuk.
7.
7.
Csoola
nekem nem jön be ez a hack&slash, és ahogy észrevettem, az "igazi" metal gear rajongóknak sem, szerintem így viszont bukta lesz
amúgy biztos én vagyok szőrszálhasogató, de az ilyen játékokban mindig iszonyúan irritál, hogy habár egy brutális, mindent elvágóan éles kard van az irányított karakternél, mégis sokszor percekig kell "ütni" vele az ellent, mintha valami bottal vernéd őket, aztán hirtelen a kombó végén hopp, már egy "legyintéssel" felszeleteled a rosszarcot
szerintetek ez nem elavult és béna h&s motívum? úgyis egy rakat ellent kell mindig elintézni, akkor tegyenek bele még 5x annyit, a konzolok meg a gépek már megbirkóznának vele, aztán lehetne szeletelni, mégis kevésbé mutatna hülyén, ráadásul még látványosabb dolgokat is ki lehetne belőle hozni
6.
6.
Qbász
Ööö az a két másodperc a végén, az volt amitől kibővített lett a trailer? Most azért a 2 másodpercért kellet végig néznem megint ezt a #>##&@#? Értem én hogy spinoff de azért ekkora hülyeségeket csinálni a storyval.
5.
5.
gamerman15
na de jó,még egy olyan játék ahol egyedül kiirtasz egy hadsereget meg valami böhöm nagy gépet.mért nem csinálnak valami olyan játékot ahol a játékosnak az eszét is kell használnia nem csak a kombókat kell nyomkodnia?
4.
4.
Split
#3: Egy egy spinoff a Metal Gear univerzumból, ennek nem volt első része.
3.
3.
cucu007
Nekem annyira nem tetszik!!Lehet maradi vagyok de nekem az első része tetszett a legjobban
2.
2.
Split
De akkor most ez fiú, vagy lány?
1.
1.
vaszil1
Mintha egy animét néznék. Nem rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...