The Old Republic - túl az egymillión

  • Írta: InGen
  • 2011. december 25.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, sikeres volt a karácsonyi előtti indulás, ugyanis az Electronic Arts bejelentette, hogy a Star Wars: The Old Republic előfizetőinek száma átlépte az 1 milliót. A szerverek többségén így viszonylag nagy sorok alakulnak ki, esetenként órákat kell várni a bejutásra.

Az eddig regisztrált 1 millió előfizetővel a The Old Republic a leggyorsabban növekvő előfizetéses MMO, ami eddig megjelent. Az 1 millió arc 3,8 millió karaktert generált eddig, melyek között többségben vannak a közelharci/tank jedik - 510 ezer Jedi Knight és 550 ezer Sith Warrior készült.


A játékosok eddig 28 millió játékórát hoztak össze, és egy bejelentkezés után átlagosan 5 órát tolják egyhuzamban a programot. Szegény NPC-kről is van statisztikánk: az early access óta több, mint 2 milliárd NPC karaktert vágtak le a játékosok.

Siker tehát a The Old Republic. Kommentekben várjuk a ti tapasztalataitokat is. Mekkorák a sorok a szervereken? Jó a játék?

24.
24.
Füge
#20: Melyik jogi egyetemen nem kell zh-kra kitanulni a beled?
23.
23.
felegyi
#18: Az a gond hogy másfél év múlva? Esetleg gond lenne ha fél év múlva... élj a mostban srác, nagyon előre tervezel és észre sem veszed a lehetőségeidet :)
22.
22.
randall13
#20: off/
jogi egyetemen lehet
meg ugye másfél év múlva emelt szintű is kell
21.
21.
IceColdKillah
Nem is lepődtem meg amikor 23-án már nem volt kapható a budapesti 576 boltokban!
20.
20.
m1cZ
#18: áááá nehogy azt hidd :D. Én jogi egyetemen vagyok tehát még csak nem is mondva csinált diplomám lesz, de vizsgaidőszakon kívül annyi időd van mint a tenger :D. Ha ügyes vagy még vizsgaidőszakba is tudod tolni
19.
19.
koffein
#18: dehogyis. Ott indul be csak igazán :D Amikor lanpartyt csináltok az egész kolesz szobátokból xd
18.
18.
Adamknight
#15: Azzal csak az a gond. hogy 1.5 év múlva megyek egyetemre, ott meg még annyi idő se lesz, mint most napi 1-2 órát gépezni, szóval gamer napjaim a végéhez közelednek XD.
17.
17.
greenmelon
16.
16.
boxgamer12
Ez is olyan mint a wow?? Hogy fizetni kell havonta vagy 3 havonta ???
15.
15.
m1cZ
#14: hát szerintem erre nyugodtan várhatsz egy pár évet :)
14.
14.
Adamknight
Hát úgy látszik, hogy még nem most fog átváltani free to play-re XD.
13.
13.
kevinbutler
Tegnap kezdtem el vele játszani, egyből magába szippant, most is csak azért hagytam abba mert megfájdult a szemem a sok játéktól. Sorban állni szerencsére egyszer sem kellett.
12.
12.
Lordnekroseth
Én meg béta óta játszom vele, de eddig a legroszabb a Warhammer online és az Aion volt eddig, az átlag 4-10 óra várással, ami nevetséges volt. De volt már, hogy 5 percet kelett várni, szóval, havalaki azt mondja várási idő...akkor jobb ha pontosít, mert sokan akik mással is játszottak nemtudják MENNYI várási időre gondoltok. Mert nagyon nemmindeggy.

A bugokkal és az idegesítő részekkel sosincs gond, ha normális az üzemeltető...nem pl olyan mint a SOE.....aki 3 év alatt képtelen egy apróságot kijavítani, amik amúgy kibaszott idegesítőek.
11.
11.
Starkiller89
10.
10.
Starkiller89
#9: Tudom nagyon jól...BF3-mat is pc-n tolnám mer kikészít az a 30 FPS korlát :) csak a MW3 meg Gears of War 3 miatt vettem még szeptemberben...nem volt kessem pc-re :) de ez már a 4. x360 :D volt 2 ps3 is :D
9.
9.
KENKILL
#8: Hidd el nem csak ezért a játékért érdemes ;)
8.
8.
Starkiller89
Hát én nagy x360 fan vagyok, de ezért a játékért megéri összetenni egy pc-t, januárban kezdem én is :)
7.
7.
Gubi
#4: Várósor? Játszottál már WoWal? Én WoTLK óta játszok, nem tudom classic wownál mi volt, de amikor kijött Cataclysm, az egész oldal alig jött be néha és a szerverek alig indultak el, folyton kifagytak az indulásnál. És ez már elég régi és kiforrt játék. (Arról ne is beszéljünk, hogy azóta is tele van hibákkal amiket úgy érzem soha az életben nem fognak javítani...)

Másrészről igen, 1 millió előfizető már a második hivatalos napon úgy, hogy még nem is lehet bármikor bárhol megvenni a játékot, mert vissza van még fojtva az egész. Ha meg bárki megvehetné és mindenki fellépne a szerverekre, lehet ennél is többen lennének, de akkor meg még nagyobbak lennének a várósorok.

Látom egyeseknek nem tetszik, hogy volt esze a Bioware-nek.

#2: Ezt majd meglesem amit írtál mert gyűjtögetem a bug reportokat és folyton jelentgetem őket a csapatnak. Amúgy nekem hasonló a bajom a companionnel. Van egy területi képessége. Na viszont én Consularral tudok CC-zni egy egységet, ez a hülye meg odarohan egy másik egységhez, elnyomja a területit és kijön CC-ből :D Ki lehet kapcsolni a képességét, de minden egyes újraspawnolása esetén ezt meg kell tenni.
6.
6.
Hab
Az 1 millió előfizető nagyon szép indulás. A sorokat már sikerült minimálisra szorítaniuk és januárban jön az első content patch. Szerintem szép jövő elé néz az old republic.
5.
5.
goblinfing
#4: neked mindenhol agymenésed van? lol
4.
4.
Lordnekroseth
Az átverzetők, meg az, hogy ottvan a karaktered nagyon sokat számít tényleg. A Gw1 ben is sokkal jobban érződött, hogy a TE karakteredről szól az egész, TE vagy a hős. És nem csak egy x edik dps vagy. Persze itt azért erre élezték ki az egészet és azért csak idei játék, nemcsoda, hogy fejlettebb az egész rendszere.

De azért 1 milla játékosnál már sorbanállások vannak? Vagy nem a tipikus 8 órások? Nemmindegy. Egyébként meg, azt is meg lehetne jegyezni, hogy másfél millát jósoltak -_-
Az alacsony pop serverrel meg szerintem inkább vigyázz. Van előnye, de ha a játék beindul csak szenvedés lessz ott játszani. Én inkább várnék 20 percet, de capon legyen a server. -_-
Ki lehet számolni, hogy egy szenvedő szerveren wowban 3-4 kari transfere menyi.....pl.

Egy Mmorpg-t, főleg ami ilyen nagy marketingű szerintem nem érdemes tesztelni. Mert mindenki számára más pl a "jó karakter animáció", vagy valakinek már attól elfogadhatatlan, hogy nincs blocking scale.
Egy mmorpg "teszt" nél max a feature-ök et lehet leírni. Hogy milyen lehetőségeket tud felmutatni a játék. Pl van benne pvp, ok.....bár ezzel senki nem megy semmire. Mert kb olyan mintha azt mondom arra, hogy : finom a kenyér? Van rajta vaj....
Valamilyen része a wownak jobb, valamilyen része meg ennek. Sajnos csak akkor tudod eldönteni, ha kipróbálod, hogy melyiket játszod.
Én az elmúlt évek összes, nagyobb nevét megvettem. MAx ahhoz tudsz tájékozódni, hogy érdekel e anyira, hogy megvedd kipróbálni.
3.
3.
Elyas
biztos jó játék... teszt mikor lesz ?? érdekelne van-e olyan jó mint a wow.
2.
2.
m1cZ
Én nem tartom magam hardcore kockának, de ez úgy magába szippantott hogy az early acces alatt belepörgettem 51 órát (kb 8 nap alatt). A játék nagyon jó, azonosulsz a karaktereddel. Egy dolog zavar az pedig a sith corruptions (ha sok dark side pontot gyűjtesz) látszódik a nem Erő használó karaktereken is (nálam ez egy imperial agent volt). Tudom hogy ki lehet kapcsolni, csak az volt a baj, hogy ezt minden egyes töltőképernyő után meg kellett tenni.
A sorokra meg számítani lehetet, este volt, hogy a 300.-ik voltam. Alt+tab megnéztem egy részt sorozatból, alt+tab megint és már bent is voltam. De ez még javulni fog biztos. Szerintem az egyik legjobb Star Wars témájú játék lett akárki akármit mond :D
1.
1.
koffein
hála az égnek nekem még egyszer sem kellett sorba állni bejelentkezéskor. Amikor a karakteremet csináltam akkor figyeltem hogy ne fullra lakott szerveren kezdjek neki játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...