Star Wars: The Old Republic - jön az örökség

  • Írta: InGen
  • 2012. január 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy olyan koncepciót vett elő a BioWare, amihez hasonlót annak idején a Blizzard is ígért, de nem valósította meg. A karaktereink családi, rokoni kapcsolatba kerülhetnek egymással, ami által spéci képességekre tehetnek szert, így buzdítva mindenkit az altozásra.

James Ohlen, a The Old Republic game directora nyilatkozott arról, mennyire fontosnak érzik, hogy a játékos egyes karakterei között lehessen családi viszony. Ehhez az inspirációt részben a filmek biztosítják, hiszen ott kiemelkedő szerepe van annak, hogy ki-kinek a fia, ugyebár.


Ohlen szerint a cél az volt, hogy egy keretet adjanak az altozásnak: a játékos által létrehozott karakterek ne csak úgy legyenek, hanem apai, anyai, házastársi és hasonló kapcsolatba kerülhessenek egymással.

A játékos beállíthatja a kapcsolatot az egyes karakterek között, onnantól kezdve pedig azok legacy (örökség) tapasztalati pontot kaphatnak, és legacy szinteket léphetnek, amik újabb perkeket és képességeket adnak, amiket a teljes család kiélvezhet.

12.
12.
Gariss
#10: Biztos vagy benne, hogy ez hivatalos levél? Én heti szinten kapom a phishing leveleket a "blizzardtól", holott már hónapok óta nem játszom. A feladó címéből, a helyesírási hibákból és a jelszó kéréséből ki lehet szűrni, hogy hivatalos-e a levél, vagy sem.
11.
11.
m1cZ
#10: Jó neked. Én 2 hetente kapok egy ilyet a Blizzardtól, hogy árulom a wow accountomat. Megjegyzem mióta a wow elindult a közelébe se voltam
10.
10.
Terawatt
Napi fail: Levél az swtorosoktól hogy úgy tűnik nekik hogy el akarom adni az accom, ami ütközik a szerződéssel. Ez azért is hülyeség, mert nem is vettem meg a játékot, így egy üres accot minek adnék el....
"Greetings!

It has come to our attention that you are trying to sell your personal Star Wars account(s).
As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
If this proves to be true, your account can and will be disabled.
It will be ongoing for further investigation by LucasArts's employees.
If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.
9.
9.
Eberinu
#8: Nem éppen, mivel minden jedit hogy is mondjam "felfedeznek" ugyebár, ahogy a sötét oldal is megpróbálja magához csábítani az erőre fogékonyakat, miért ne lehetne egy main és alt karakter egy testvérpár? Lehet egy BH-nak sith ill. akár jedi fia/lánya, stb. Attól függ kiben mikor jelenik meg a fogékonyság az erőre pl. kijásztható dolog a családi kapcsolat, és egyáltalán nem fail :P
8.
8.
LiMiT
És akkor most ez a Jediknél hogy is lesz? Elméletileg ők nem kötődhetnek senkihez érzelmileg, ennek ellenére minden Jedinek lesz egy apja, anyja, és legalább egy puja? Nagyon sokan megszegik ezt a törvényt, vagy nem is tudom minek nevezzem. Ők automatikusan Sithek lesznek? =] Kicsit fail ez, nem?
7.
7.
Speper
Legalább lesznek családi vállalkozások :D (guildek)
6.
6.
Antihero
meg persze a feleségeket
5.
5.
Antihero
Akkor most a jedik ismét szívni fognak, vagy lehet nyolcvan testvérük, hogy a gyerekeket pótolják?
4.
4.
LnB
Van az a mondás, hogy az ember nem válogathatja meg a családtagjait, csak a barátait... Ez a Jedikre meg Sithekre úgy néz ki nem igaz :)
3.
3.
adam222
- Úr Isten Pistike, a karaktered, hogy lett ilyen erős?
- Apám GM volt Anyám GM volt, én meg egy félisten!
2.
2.
vytros
Ha az is további sztori elemeket rak bele a játékba hogy pl. apád sith volt te meg jedi vagy akkor nyugodtan jöhet.
1.
1.
Gubi
Szerintem jó ötlet, bár biztos jönni fog most néhány kommentelő aki épp az ellenkezőjét fogja mondani. Régen mennyit rinyált a sok hülye WoWos, hogy miért nem lehet házasodni a játékban, most meg mindjárt amiatt jön a rinya hogy mi ez a hülyeség :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...