Megjelenés előtti trailert kapott az Asura's Wrath

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 24.
  • Videó
Link másolása
Az Asura's Wrath megjelenéséig ugyan még kereken egy hónap van hátra, a Capcom már most kiadta a játék launch trailerét, hogy fokozza az izgalmakat. És hát mi izgatottak is vagyunk: a CyberConnect2 akciójátéka annyira furcsa és beteg, hogy már a trailerek lazán felcsigáznak bennünket.

Az Asura's Wrath boltokba kerülése február 21-én várható Amerikában, nekünk, az öreg kontinensen élőknek február 24-ig kell rá várnunk. A játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg, a főhőse pedig egy mitológiai alak, aki a hinduizmusban, a buddhizmusban és az indoiráni kultúrában egyaránt feltűnik, de ehhez képest kellemesen megfér a program sci-fi elemekkel teletűzdelt világában.

 

7.
7.
Az előző trailerek valami zseniálisak voltak. Nem szeretem ezt a stílust, de szívesen néztem a videókat. Ez viszont, most teljesen WTF kategória. Olyan semmilyen, csúnya és rendezetlen... Olyan érzésem van tőle, hogy egy remekül felépített franchise amit hónapokig szorgos kezek építgettek, csinosítottak, csiszolgattak mesterien, egyetlen amatőr tollvonással hullik szét, foszlik semmissé... :( Ez gáz!
5.
5.
herrluciff
hmm, nekem még egyenlőre olyan semmit mondó
4.
4.
Dark_Temptation
hát a demo alapján a játék 1 sz@r :/ végig nyomkodni kell és még látványosnak se valami látványos... :/ többet vártam
3.
3.
shatterhand
zseniális
kicsit japós god of war, de nekem bejön
2.
2.
fojesz
Itt tökéletesen működik, Flash kell hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...