Hivatalos: LEGO-szett készül a Minecraft alapján

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A hivatalos LEGO CUUSOO blogon megjelent bejegyzés szerint a dán építőkocka-gyártó illetékesei megvizsgálták a LEGO Minecraft ötletét, a kezdeményezés pedig átment a vizsgán: már csak idő kérdése, és megjelenhetnek a boltokban a Mojang játéka által ihletett dobozok.

Ahogy arról decemberben beszámoltunk, a Mojang a LEGO CUUSOO kezdeményezésen keresztül megkezdte a LEGO Minecraft megvalósítását: a CUUSOO lényege, hogy a felhasználók általuk kitalált LEGO-koncepciókat tölthetnek fel, és amennyiben az adott ötlet eléri a tízezer szavazatot, a LEGO illetékesei fontolóra veszik a projekt megvalósítását.

Csak illusztráció, de azért jól néz ki

A jó hír az, hogy a LEGO Minecraft ötlete (ami nem videojátékot, hanem valódi építőkockákat takar) lazán megszerezte a szükséges rajongói támogatást, ráadásul a LEGO CUUSOO blogon megjelent bejegyzés szerint a LEGO-nak is tetszett az ötlet, jelenleg azon dolgoznak a vállalatnál, hogy a gyakorlati megvalósítás koncepcióját elkészítsék.

Az tehát mostanra biztosra vált, hogy a Minecraft LEGO-kockák formájában is hódíthat, már csak az a kérdés, mikor láthatunk végre valamit az elképzelésekből.

12.
12.
gamerman15
#9: Gondolkozz már egy kicsit,a Minecraft mondhatni "digitális LEGO".És megemelem a kalapom ha egyszerű LEGOkockákból megépítesz például egy Bionicle-t.
11.
11.
Quent1n
#9: "mindent meglehet építeni ha veszel 20 kiló legokockát" Hajjaj ez viszont mellément :D A nagyobb címekben elég sok egyedi lego van amiket nem lehet pótolni egy 20kilós kupacból sajna.

Kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből. :)
9.
9.
Kocsis92
#8: ilyen alapon az összes lego franchise lehúzás, ugyanis mindent meglehet építeni ha veszel 20 kiló legokockát
8.
8.
gamerman15
Szerintem ez az egész LEGO Minecraft egy nagy lehúzás,mert egyszerű LEGO-ból meglehet csinálni azokat a dolgokat, amiket akarsz,ha elég nagy a fantáziád hozzá.
7.
7.
turleysqt
#3: Van ám értelme, ugyan én sajnálnám rá a pénzt, de van aki szívesen megveszi felépíti és replikának kirakja a szekrénybe, a minecraft origaminak is hatalmas sikere van.
6.
6.
Vurgi
#1: Erre tényleg nem lehet kielégítően pontos választ adni.. de pont kapóra jön a cikk, ugyanis ha gyerekkorodba szerettél legózni, akkor nagyon sok hasonlóságot tudsz felfedezni a két játék közt. Én is úgy voltam vele, hogy ááá de fos, hogy néz már ki, ... stb, de egyszer kipróbáltam, és teljesen magába szippantott. Egyszer elkezded, ráérzel az ízére, utána már csak azt veszed észre, hogy röpülnek az órák. Mindenből még jobbat akarsz csinálni, gyémántkeresés, annyi minden van, hogy holnapig nem végeznék a felsorolásával. Szerintem mindenképpen próbáld ki! DE ez csak egy személyes vélemény.
5.
5.
nagyhasÚúúú
Köszönöm a válaszokat! Lehet egyszer kipróbálom. A Lego-t imádtam, viszont a Lego film játékokat (pl. Lego Indiana Jones) már kevésbé.
4.
4.
Kocsis92
#1: a kérdés nagyon jó, de a választ igazából senki sem tudja megadni rá. imádom énis, szinte minden nap játszok vele egy kicsit, van hogy sokkal többet, de ha bárki megkérdi mi is ez a játék csak annyit tudok mondani h ilyen építős hülyeség ahol lehet felfedezni, de sose tudom megmondani mitől igazán jó, mégis az
3.
3.
szcsaba1994
#1: Ezt nem lehet elmondani.
Lehet imádni, lehet utálni. Embertől függ.

De mi értelme Lego Minecraftnak, mikor a Minecrfat alapja 100%ban a LEGO?
1.
1.
nagyhasÚúúú
Nagyon sok szeretik ezt a játékot. Nem trollkodásból, csak hagy kérdezzem meg: miért olyan jó?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...