Tomb Raider - nem lesz Wii U-s verzió

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 27.
  • Hír
Link másolása
A Crystal Dynamics megerősítette, hogy biztosan nem lesz új Tomb Raider a Nintendo következő generációs konzoljára, viszont kapunk gyűjtői kiadást és a Mac-felhasználóknak sem kell nélkülözniük Lara baba új kalandját. Az érkező DLC-k sem a kivágott fejezeteknek felelnek majd meg.

Sajnos el kell, hogy keserítsük a leendő Wii U-tulajokat: ők biztosan nem játszhatnak az új Tomb Raiderrel, miután a Crystal Dynamics megerősítette, hogy a PC-s, Xbox 360-as és PS3-as verzió mellett egyedül Macre hozzák el pluszban a rebootot. Karl Stewart márkamenedzser szerint ez azért van, mert nem lenne helyes, ha egy fejlesztő már a meglévő technológiára koncentrál és hirtelen belekóstolna valami újba. (Vagy nem kaptak, vagy későn kaptak Wii U-s fejlesztői szettet - így erről a címről már lecsúszott a Nintendo.)

Ha lett volna Wii U-s verzió, akkor nagyon másként készítették volna el, figyelemmel kísérve az egyedi funkcionalitást. Viszont a Mac-es változatról nem kell lemondanunk, a fejlesztők imádják az Apple termékeit, így nincs akadálya.

A vérbeli Tomb Raider-rajongók örülhetnek, hiszen tutira lesz gyűjtői kiadás is PC-n és konzolokon, főleg, hogy ők is elismerik a Batman: Arkham City és az Age of Conan patinás Collector's Editionjét. Bár régiónként eltérő lehet a tartalom, bizonyára remek összeállítással lesz dolgunk.

A Crystal Dynamics megígérte, hogy nem követik el újra azt a bakit, ami a Tomb Raider: Underworldöt is sújtotta: azaz a megjelenés után érkező DLC nem az alapjátékból szükségszerűen kivágott fejezeteket tartalmazza, hanem teljesen más élményt ad majd, ami tényleg megéri az árát.

A Tomb Raider ősszel jelenik meg.

11.
11.
pinterferenc
#9: A Tomb Raider az a Tomb R. rajongóknak van.Aki meg mást akar annak nagy a piac a választékban Jinbobo.Ne vedd meg vagy ne tölzsd le és nem lesz gondod vele.
10.
10.
zola2000
igaz nem ilyen akció-kaland, de van még bayonetta, catherine, lesz valamilyen új onechanbara klónt is reklámoznak manapság (lollipop chainsaw), ezek jók, az új tomb raidert szerintem kihagyom
9.
9.
Jinbobo
igazán készülhetne más csajos akciókaland játék, mert a Tomiraider már unalmas...
Dark Angel játék jöhetne már, szívesen irányítanám Albát...
7.
7.
zola2000
a régi tomb raiderek még jók voltak, a dungeonökben el lehetett veszni, az ellenfelek gyakran egy "üres" rész után a legváratlanabb helyekről kerültek elénk, sok logikai feladvány volt bennük, ez biztos megint olyan játék lesz, hogy GPS segítségével juss el egyik helyről a másikra, ha ellenfelet látsz akkor nyomogasd az A gombot és nem lesz gond -> tehát a szokásos casual nehézségű interaktív film.
6.
6.
Kumite
#5: Biztos a trollface miatt nem látsz ki rendesen a fejedből...
5.
5.
Pinhead
"Leendő Wii U-tulajok"? Egy kis képzavar van itt szerintem :P
4.
4.
Raatkainen
Gyűjtőire valószínűleg ezúttal se lesz pénzem ha csak nem kapok valami jó munkát nyáron. De megelégszek a normál változattal is mert hihetetlenül várom!
3.
3.
Nebuloid
Nagyon szeretem a TR-t, de tény. hogy kellet már egy kis megújulás, és ahogy a Legend újra feltámasztotta a sorozatot, remélem úgy ez a rész is ezt teszi majd! Hajrá Lara! :)))
2.
2.
Robbie17
#1: És ez a kép még mindig egy fan art...
1.
1.
Robbie17
Jó hír! Legnagyobb gyűjtőit fogom megvenni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...