Max Payne 3 - már szakállal, de még hajjal

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 12.
  • Képek
Link másolása
A Rockstar biztosra megy, a Max Payne harmadik részében hősünk pocakos, kopasz testőrként is feltűnik majd, de visszakapjuk a klasszikus Max-fizimiskát is némi nosztalgia erejéig. Ezen felül lesz átmeneti állapot, így majd a játékos utólag eldöntheti, melyik tetszett neki a legjobban.

Ma sem maradtunk Max Payne 3-screenshotok nélkül, az új ötösfogat példányain ráadásul úgy vehetjük szemügyre derék fegyverfogatónkat, hogy már szakállat eresztett, de még nem borotválta le a haját, hogy leplezze kopasz foltjait. A képek persze remekül festenek, nem is győzzük kivárni a májusi megjelenést! (Ami a PC-s verzió esetében - bármily szomorú is legyen ez - júniusra értendő.)

13.
13.
Macifasz
Így hajjal és szakállal úgy néz ki, mint Kane a Kane&Lynch játékokból. :-) De ettől még jó lesz ez, nem is kicsit.
11.
11.
márk1212
#8: Beteg vagy, de nem rossz:)
7.
7.
greenmelon
#5: Nem trollkodik az, csak egyszerűen retardált. :D
6.
6.
márk1212
#1: Teljesen egyetértek veled! Én is végig vittem már jó párszor mind a 2-őt, és újra újra elő veszem mindig! A minőség sztem garantált de a hosszúságától én is tartok egy kicsit! Sztem kár egy ilyen játékban erőltetni a multit nincs benne annyi..., viszont sajnos az erő forrásokat elveszi az egyjátékos résztől! Itt lehetne már a kezemben:)
3.
3.
gucho
az biztos, hogy elsőt nehéz felülmúlni, mert nem lesz elég a grafikai csoda stb.
2.
2.
Necreon
Na végre Max Payne-nek néz ki a főszereplő, és a környezet is olyan mint egy Max Payne játékban. A Rockstar-ban még nem csalódtam (ha csak nem azért mert nincs RDR PC-re), kíváncsian várom hogy hozzák össze ezt a sokféle Max külsőt egy játékba. Remélem nem az lesz hogy két pálya között kiírja hogy eltelt X év.
1.
1.
d15a5t3r
Nekem tetszik! Igaz az első rész lesz mindig is az etalon. Most viszem végig hanyadjára is? 10, 15? Mindegy, alapmű. A második rész is remek volt, főleg grafikában volt nagy lépés. Amitől tartok, hogy túlságosan rövid lesz (és könnyű) Pár óra puffogás, aztán multizz vazze. Ne legyen igazam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...