GDC 2012: Bemutatják a Trónok harca MMO-t

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a jövő heti Game Developers Conference jórészt a szakmázásról fog szólni, azért akad majd játékbejelentés is bőven: a Game of Thrones MMORPG bemutatását például nagyon várjuk, a fejlesztésért a Battlestar Galactica Online-t is jegyző Bigpoint felel, az anyag immár az HBO sorozata nyomán készül.

A Bigpoint formálisan is bejelentette, hogy böngészőben futtatható MMORPG-t fejleszt a Game of Thrones alapján. Az anyag érdekessége, hogy a Cyanide-dal ellentétben a németek nemcsak George R. R. Martin regényeihez nyúlnak forrásként, hanem az HBO-val is lepaktáltak, így azok is sok ismerős részletre bukkanhatnak majd a játék során, akik eddig csak a TV-sorozattal barátkoztak.

A Trónok harca MMO free-to-play játék lesz, a Bigpoint korábbi anyagaihoz hasonlóan böngészőből futtathatjuk majd. A minőség miatt nem kell aggódni: ahogy a képek is mutatják, a játék remek formában van, a Unity engine tökéletes látványt biztosít még a platform korlátai ellenére is. A fejlesztésben az a norvég Artplant működik közre, ami már a Battlestar Galactica Online munkálatai felett is bábáskodott, azonban az első részletekre a jövő heti Game Developers Conference-ig várni kell, a Bigpoint ott tart majd bemutatót az anyagról.

A fejlesztés tavaly nyáron kezdődött, a készítők őszre tervezik a zárt bétatesztet.

11.
11.
simon 555
#10: tudtommal az MMO-nak semmi köze nem lesz az RPG-hez.teljesen más cég fejleszti és adja is ki.Na meg míg az egyik egy sima RPG addig a másik MMO ami böngészőben ingyen játszható.
10.
10.
metercsiken
#9: Miért az MMO nem a sima single játék alapján készül?
Bevallom kicsit laikus vagyok e téren.
De mentségemre legyen szólva,csak azt akartam közölni, hogy bár a film remek,én a belőle készült game-t, nem tartom elég izgalmasnak ( még úgy sem, hogy nem láttam ezek szerint )!

Persze, lehet tévedek,de ez csak egy vélemény! : )
Akinek majd tetszik, annak jó szórakozást hozzá!

9.
9.
simon 555
#8: az MMO-ról még biztos nem láttál te trailert mert 2 kép van róla:D
8.
8.
metercsiken
#7: Volt már róla pár trailer is korábban.
Ezért mertem ezt írni! : )

És természetesen, én nem azt állítom, hogy rossz lesz, csak engem valahogy, akkor sem érdekel.
7.
7.
goblinfing
#5: van róla 2 kép de a játék nem fogott meg? IMÁDOM!
6.
6.
simon 555
remélem lesz normális PVE tartalom is a játékban sok-sok küldivel és nem csak PVP mint a BSGO-ban...
5.
5.
metercsiken
A sorozat az király, de ez a játék valahogy nem fogott meg!
4.
4.
Necreon
Innen várjuk sokan a Dio3 relase date-et egyébként.
3.
3.
Dark_Temptation
kíváncsian várom! nagyon nagy Game of Thrones fan vagyok, de ha ez is olyan lesz, hogy ha költesz rá pénzt akkor extra cuccokat kapsz tuti nem az én játékom lesz.
2.
2.
mephi
Ohhh, neee :( Nagyon nem szeretem a BigPointot, mióta kipróbáltam a Drakensang című játékukat. Ha ez is ilyen pénzéhes, rengeteg bugot tartalmazó játék lesz, akkor rá sem fogok nézni erre. Pedig a filmet és a kártyát is szeretem, ami a könyv alapján készült.
1.
1.
Split
Megérdemelt volna egy AAA kategóriás játékot ez a franchise, ehelyett kapott sok sok apró vackot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...