DiRT Showdown - terítéken az ütközések

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 15.
  • Videó
Link másolása
Az óvatosság nem mindig érdem a videojátékokban, a DiRT Showdownban meg pláne nem. A Codemasters új videójában például a verdák sérülékenységéről lesz szó, lesz olyan játékmód, ahol a roncsderbi kerül középpontba. Lássuk, miként törnek ripityára a négykerekűek!

Minél több járgány csap össze, az élmény annál fantasztikusabb. Ugye senki sem veszi komolyan a DiRT Showdown-t? Nem kell megijedni, a májusban érkező játék nem közvetlen folytatása a harmadik résznek, hanem egy arcade-vonalon mozgó mellékág. A zúzás talán gyönyörködtet - győződj meg róla az alábbi előzetesben! Köszönjük, ampeeer és radko1010!

17.
17.
mimmo98
Miert nem csinal vegre a Codemasters egy WRC-s rally jatekot??Nem hiszem el hogy ilyen jatekokat kel kiadni!!A Dirt 3 is mar egy rakat otlettelen szar lett,pedig regen milyen jo volt a Colin McRae Rally..............
16.
16.
paganmantis
Nem értem, mindent elrontanak!? Ez konkrétan Flatout, csak a törés nem üti meg még azt a szintet sem. Ha Dirt, akkor legyen már rally, ne ez az amerikai szarság..
15.
15.
frenkyboyhun
azért azt ne felejtsük el hogy még mindig jobb mint a ps3-as wrc-k.Amm én sem vagyok vele elégedett annak ellenére hogy mennyire vártam.
14.
14.
d15a5t3r
Tisza FlatOut! Ha azt akarnám, hogy állandóan belém rohanjanak, akkor leülök TDU2-vel játszani. Tulajdonképpen ugyan ez megy ott is, csak roncsok helyett fos Veyronokkal terrorizálnak :S
12.
12.
mdr88
Flatout ala'DiRT... bár így belegondolva nem is rossz :)
11.
11.
Daniee
Iszonyat gyenge, legalábbis szerintem egy Dirt franchise alá nem ilyen címmel kéne előállni, eddig is fenntartásaim voltak, most meg pláne, a Dirt első és második része hibátlan volt (nekemm mondjuk akkor már inkább a 2 felé húz a szívem) a 3-ban már csalódtam egy kicsit ez meg egyenes taszít a vásárlástól...
10.
10.
hakydakillah
Nekem ez olyan, mint egy felujított Destruction Derby Raw, amit viszont imádtam :-D
9.
9.
KeXxX
igen.. ezt hívják FlatOut 4-nek.
8.
8.
aludttej
ha egyáltalán jön valamikor a grid 2, már nem is érdekel ha az is ilyen gány lesz. Már nem bízom a codemastersben, nagyon elment a divatmajom-vonalon.
7.
7.
Perhaps
de ez most minek kellett? miért nem lehet már valami értelmes dologgal is foglalkozni, mint pl GRID 2
6.
6.
mugen
Nekem csak egy sima Flatout utánzatnak tűnik.
5.
5.
gg01
Na ez még viccnek is rossz!!! Hihetetlen hova alacsonyodnak ezek a csillivilli idióta hülye játékok!!! Ez meg a törésmodell!!! Ezt mindennek nevezném csak nem törésnek, leesik a gépről néhány alaktrész, nevetségesen gagyi!!! Az egész Dirt univerzum egy rossz vicc főleg amennyiben rallys játéknak akarjuk nevezni!! Közelébe sem ér a ps2-re megjelent WRC-nek rally szempontjából. Ettől függetlenül játszottam az eddigi részekkel, de kb 2 óra után meguntam, kivéve az első részt azt végig vittem! Mindegy is reménykedem tovább, hogy egyszer kap egy igazi folytatást a WRC is az eredeti őt fejlesztő studiótól! Addig is marad az aszfalt a GT5!
4.
4.
ATi0021
Őszintén nem értem mi történt a Codival, hogy ilyen játékot készít. Lényegileg a GRIDből kiragadott egy játékmód az egész. Ki tudja lehet a GRID2be készült dolgok is vannak ebben csak most dupla haszon reményében kiadják külön játékként is.

Amúgy meg lehet kövezni, de a FLATOUT 3-at is úgy utáltam ahogy volt és szerintem ez is arra sorsra jut nálam. Egyszerűen ez az egymásba megyünk széttöröm a kocsit téma nem jön be. Inkább az aszfaltozott versenypályák (GRID, F1...), vagy nyitott nagy bejárható világ (NFSU2, TDU..) a kedvencem. Szóval inkább jönne már az a GRID 2.
2.
2.
shatterhand
ezek mindig jól mutatnak kívülről, de játszva...mész 5métert és beléd jönnek, leszakad a kerék, lassan cammogsz, unalomba fullad

Amikor meg 8as pályán kell menni arra meg ott volt a Grid. Ment az ember az élen és mindig kiütött vmi fa..jankó. Rohadt izgalmas volt mondhatom.
Az uccsó élvezetes ilyen játék a destruction derby2 volt ezer éve.
1.
1.
gucho
nekem nem tetszik, jobb lenne egy felújított Destruction Derby
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...