The Witcher 2: Enhanced Edition - az átvezetőkről

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 24.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a The Witcher 2 bővített, illetve xboxos kiadásának legújabb fejlesztői naplója, amiben a drága készítők a játék új átvezető videóiról osztják meg a gondolataikat. Természetesen a korábban már látott intro is szóba kerül, amihez persze megváltozatott outro is dukál majd...

A The Witcher 2: Assassins of Kings bővített kiadása április 17-én érkezik Xbox 360-ra, de az extrákat a korábban már megjelent PC-s verzió tulajdonosai is letölthetik majd. A játék legújabb fejlesztői naplójában a játékbeli videókról lesz szó, bő három perc erejéig megint az új intro lesz a fő téma, de utána kiderül, hogy kapunk majd eddig nem látott, az új tartalmakhoz is kötődő átvezetőket, valamint a végső animáció is változni fog. Köszi, Raatkainen!

7.
7.
metercsiken
#5: Pedig milyen jó lenne.....: )

Köszönöm a tájékoztatást!
6.
6.
kecskemeti95
5.
5.
manderel
#3: Régen mintha egy interjúban ezt olvastam volna, Mikor rákérdeztek a ps3-as verzióra azt mondták egyszerre egy platformra koncentrálnak, hogy a lehető legjobb minőségben tudják kihozni a játékot, de a jövőben nem elképzelheteten egy PS verzió. De ezt ne vedd készpénznek :)
4.
4.
drat576
Példaértékű, hogy PC-re ennyi tartalmat csak úgy ingyen letölthet a játékos, úgy tűnik néha akadnak az iparnak még szép pillanatai.
3.
3.
metercsiken
Kár, hogy ps3-ra nem akarják kiadni! : (
Pedig nagyon tetszik....de sajna ez van.
2.
2.
MadaFaka91
Én is kiváncsian várom hogy milyen lessz :) csak lenne már itt és tolhantám remélem nem csalodunk :)
1.
1.
kopic
Már nagyon kíváncsian várom, hogy milyen lesz a boxos verzió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...