Next-genre jöhet a Just Cause 3

  • Írta: InGen
  • 2012. április 3.
  • Hír
Link másolása
Az Avalanche nem ürülékkel gurigázik, mondhatnánk. A stúdió fejesei szerint a Just Cause ugyanis tökéletes lenne a következő generációra, így valószínűleg már dolgoznak rajta. Meg egy másik, szintén nyitott világgal rendelkező akciójátékon is, amit hamarosan bemutathatnak.

Egyre inkább lóg a levegőben valami nagyobb bejelentés a következő generáció felől, bár valószínűleg hivatalos dolgokat egy jó ideig nem fogunk hallani - hardveres fronton. Ami a játékokat illeti, az Avalanche Studios számos új munkaerőt kíván felvenni stockholmi és New York-i stúdiójába, hogy felkészüljön a következő generációra.


Christofer Sundberg, az Avalanche nagyfőnöke elmondta, erősen kötődnek a Just Cause franchise-hoz, így nyilván szeretnék azt folytatni, majd hozzátette: "Ezekben az időkben, amikor a legtöbb fejlesztő alig-alig tud pénzt keresni, úgy gondolom, hogy a Just Cause egy kiváló cím a következő generációs konzolokra."

Az Avalanche Studios jelenleg két bejelentetlen játékon dolgozik, mindkettő nyitott világgal rendelkező sandbox cím. Ebből várhatóan az egyiket még az E3 előtt leleplezik, míg a Just Cause 3 esetében elképzelhető, hogy a 2013-as év végi megjelenésével a következő generációs konzolok egyik nyitójátéka lehet.

10.
10.
A kettő az nálam ilyen hol utálom, hol imádom kategória :D
9.
9.
Gengszter
#7
És egy embert hozzá kötni egy autóhoz és úgy menni vele az erdőben :D
8.
8.
DON GONDOCS
Nekem az első része nagyon bejött, a második részre mintha kicsit kifulladtak volna.
7.
7.
dyousee
#4: Szerintem csak kreativitás és izlés kérdése. Pl. próbáltál földi jármüvet a kábeleddel összekapcsolni épp felszálló utasszállító repülövel?
5.
5.
Vopesz
A 2 istenkirály lett (az első rész elég monoton volt). Tényleg egy hatalmas játszótér az egész, a Prototype mellett a másik kedvenc sandbox játékom.
4.
4.
frenkyboyhun
#1: szép volt jó volt de kár h abbol a nagy területből csak a városban lehetett igazán hülyéskedni.
3.
3.
kopic
#1: A 2.része nagyon király!
2.
2.
danez11
kéne pótolni a 2-t .. :(
1.
1.
giga321
A 2-ővel mai napig játszok igaz hogy már rég kitoltam de nagyon jó hülyülni a városban meg hasonlók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...