007 Legends - ősszel jön az új James Bond-játék

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén érkezik az új Bond-film Skyfall címmel, ennek apropóján az Activision ismét egy videojátékkal kedveskedik a leghíresebb szuperkém klasszikus kalandjaira építkezve. Csaknem féltucat mozifilm küldetéseiből szemezget majd a 007 Legends, mely ősszel lát napvilágot.

Ötvenéves a James Bond-sorozat, idén jön az új mozifilm Daniel Craig főszereplésével. Ám a Skyfall mellett videojátékos vonatkozása is lesz az évnek: az Activision bejelentette a 007 Legendset, mely a címének megfelelően a sármos szuperkém legendás küldetéseibe enged betekintést.


A kép a GoldenEye 007 Reloadedből származik

Csaknem hét klasszikus mozifilm elevenedik meg előttünk, de az ígéretek szerint a Skyfall történéseiből is csemegézhetünk. Míg az előző rész, a GoldenEye csupán egyetlen filmet vett alapul, addig a Legends már több filmen átívelő eposznak ígérkezik. A fejlesztést a GoldenEye HD-változatát nyélbe ütő Eurocom végzi, visszatér a MI6 Ops kooperatív mód is. A platformlista karcsúsodott, Wii-s verziót például nem kapunk - jelen állás szerint csak Xbox 360-ra és PS3-ra érkezik a játék idén ősszel.

4.
4.
altF4
Nem is tudtam hogy lesz új 007-es film, most már még egy filmmel többet várok. A játékot meg nem kellene erőltetni szerintem, van egy olyan érzésem hogy ez sem lesz majd túl ütős, de ne legyen igazam.
3.
3.
JoHnNiEE
egy TPS-t jobban el tudnék képzelni James Bond stílusban...
1.
1.
DON GONDOCS
Pedig a Treyarch és a Bizarre Creations féle JB játékok nagyon jók voltak, talán ezis jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...